Le mea e fai pe a fai e le o vaʻaia Windows 10 se network network

Pin
Send
Share
Send


O loʻo mafai ona e galulue ma masini lolomi o loʻo i ai i ituaiga uma ole Windows, e amata ile XP. Mai lea taimi i lea taimi, o lenei aoga aoga ua le aoga: e le o toe iloa e le komipiuta le upega tafailagi. O le aso matou te manaʻo e taʻu atu ia te oe auala e faaleleia ai lenei faʻafitauli i le Windows 10.

Ki faʻaola le printer printer

E tele mafuaʻaga mo le faʻamatala faʻafitauli - o le mea e mafai ona avea ma avetaavale, eseese laupepa tele o le autu ma faʻatulagaina faiga, poʻo nisi vaega o fesoʻotaʻiga vaega o loʻo le atoatoa i le Windows 10 e ala i le le faʻaaogaina. Sei o tatou vaʻai totoʻa.

Metotia 1: Faʻavasega fetufaʻiga

O le masani masani o le faʻafitauli o le saʻo lelei le fetufaʻai. Ole faiga ile Windows 10 e le ese mai lea i faiga tuai, ae e iai lava ona lanu.

Faitau atili: Faʻatuina le fetufaaiga ile Windows 10

Metotia 2: Faʻavasega Firewall

Afai o le fetufaaiga tulaga i luga o le polokalama e saʻo, ae o faʻafitauli i le iloaina o le network printer o loʻo vaʻaia pea, o le mafuaʻaga atonu o le firewall tulaga. O le mea moni e faapea i le Windows 10 lenei puipuiga malu e galue malosi tele, ma e faʻaopopo i le faʻaleleia o le saogalemu, e oʻo atu ai foʻi i ni faʻafitauli leaga.

Lesona: Fetuunaiga o Windows 10 Firewall

Ole isi nuʻu e fesoʻotaʻi ma le laiga o le "sefulu" o le 1709 - ona o le faiga o se mea sese, o se komepiuta ma se RAM tulaga ole 4 GB pe itiiti ifo e le iloa ai se masini lolomi. O le mea e sili ona lelei i lenei tulaga o le faʻaleleia i le faiga o loʻo iai nei, ae afai e le avanoa lea filifiliga, e mafai ona e faʻaogaina "Faʻatonu laina".

  1. Tatala Poloaiga laina ma aia tatau faʻatonu.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatinoina le "Command Prompt" mai le pule i le Windows 10

  2. Ulufale le faafoe i lalo, ona faʻaaoga lea o le ki Ulufale:

    sc config fdphost ituaiga = lava

  3. Toe amata lau komipiuta e talia suiga.

Ulufale atu i luga poloaiga o le a faʻatagaina le faiga e mautinoa saʻo le network printer ma ave i le galuega.

Metotia 3: Faʻapipiʻi avetaavale ma le saʻo Bit lautele

O se mea e le masani ai, o le alualu i luma o le a avea ma avetaavale faʻafetaui pe a faʻaaogaina le tufatufaina lolomi i luga o komepiuta Windows ma eseese tele laupepa: mo se faʻataʻitaʻiga, o le masini tele e alu i lalo o le "tele" o le 64-bit, ma le isi PC e alu i lalo o le "fitu" 32- matu. O le tali i lenei faʻafitauli o le faapipiiina o avetaavale i luga o faiga e lua: luga le x64 faʻapipiʻi 32-bit polokalama, ma le 64-bit i luga o le 32-bit polokalama.

Lesona: Faʻapipiʻina Uila mo Lolomi

Faiga 4: Filifili mea sese 0x80070035

E masani lava, faʻafitauli i le iloaina o se lolomi e fesoʻotaʻi i luga o se 'upega tafaʻilagi faʻatasi ai ma se faʻamatalaga ma tusitusiga "E leʻi mauaina le auala". O le mea sese e matua faigata lava, ma o lona fofo e faigata: e aofia ai le SMB maliega faʻatulagaina, fefaʻasoaaʻi ma faʻaleaogaina IPv6.

Lesona: Tamau sese 0x80070035 i le Windows 10

Metotia 5: Troubleshoot Active Directory Auaunaga

Le le mafai ona oo atu i ai a network printer e masani ona o faatasi ma mea sese i le faʻagaioiga o Active Directory, o se mea faigaluega meafaigaluega mo le galulue ma fefaʻasoaaʻi avanoa. O le mafuaʻaga i lenei mea e taoto tonu i le TA, ae le o le mea e lolomi ai, ma e manaʻomia ona faʻasaʻo tonu mai i le vaega faʻapitoa.

Faitau atili: Faia le faʻafitauli ma Active Directory i Windows

Metotia 6: toe tuʻu le masini lolomi

O metotia na faamatalaina i luga atonu e le aoga. I lea tulaga, e aoga le toe agaʻi atu i le tele o fofo i le faʻafitauli - toe tuʻi le masini lolomi ma faʻatulagaina fesoʻotaʻiga ma ia mai isi masini.

Faitau atili: Faʻapipiʻi se masini lolomi i le Windows 10

Faaiuga

O se masini lolomi i totonu o le Windows 10 atonu e le avanoa mo le tele o mafuaʻaga e aliaʻe mai i le itūaʻiga vaega ma mai le itu masini. Ole tele o faʻafitauli e mama lava polokalama ma e mafai ona faʻasaʻoina e le tagata faʻaaoga poʻo le pule faʻatonu o le faʻalapotopotoga.

Pin
Send
Share
Send