I le faiga o le "tupu taua" Black Ops 4 o le ai ai se tapulaʻa i luga o le numera o faʻavaʻa i le sekone

Pin
Send
Share
Send

Na taʻua e le sui o le fale atiaʻe Treyarch, o loʻo galue malosi le kamupani e faʻaleleia atili le PC vaega o le Call of Duty: Black Ops 4.

E tusa ai ma le savali a le au faʻasalalau lomia i luga o Reddit, i le "royal battle" mode, lea e taua o le Blackout ("Eclipse"), i le amataga o le taʻaloga o le ai ai le tapulaa o 120 frame i le sekone. Lea ua faia ina ia mafai e 'auvaʻa ona mautinoa le mautu faʻagaioia o le taʻaloga.

Mulimuli ane, o le aofaʻi o le FPS o le a siitia i le 144, ma afai o mea uma e galue e pei ona fuafuaina, o le faʻatapulaʻa o le a siitia. O se failauga a le Treyarch na faaopoopo mai o isi auala e leai se tapulaa i le numera o faavaa i le sekone.

I le beta, o tagata taʻalo sa maua le avanoa e faʻataʻitaʻi lata mai ai, mo mafuaʻaga lava e tasi sa i ai le tapulaa o le 90 FPS.

Ae peitai, o lenei faʻatapulaʻa e le talafeagai ma e aoga mo se numera tele o tagata faʻaaoga, talu ai o le tulaga faʻavaʻa tulaga mo se taʻaloga lelei o le 60 faʻava i le sekone.

Manatua o le Call of Duty: Black Ops 4 o le a tatalaina ia Oketopa 12. O loʻo faʻatinoina le fesoʻotaiga o le PC faʻatasi ma Treyarch i le potu o Beox.

Pin
Send
Share
Send