Faʻaopopo tusi faʻailoga i Yandex.Browser

Pin
Send
Share
Send

Ina ia aua le sailia se nofoaga faʻapitoa i le lumanaʻi, i le Yandex.Browser e mafai ona e faʻaopopoina i au faʻailoga. Ma faʻaopopoina i le tusitusiga, o le a tatou iloiloina eseʻese filifiliga mo le teuina o le itulau mo lona toe asia.

Faʻaopopo tusi faʻailoga i Yandex.Browser

E tele auala e faailogaina ai se itulau fia iloa. E tele mea tatou te aʻoaʻoina.

Metotia 1: Faʻamau i luga ole laulau faʻatonutonu

E i ai se 'eseʻese faamau i luga ole toolbar, lea e mafai ona e faʻasaoina se itulau aoga i ni nai sitepu.

  1. Alu i le tulaga oe fiafia i ai. I le pito i luga taumatau, saili le faʻamau i foliga o se faʻailoga ma kiliki i luga.
  2. A maeʻa, e oso mai se faʻamalama i le mea e te manaʻomia e taʻu ai le igoa o le faʻailoga ma filifili le faila o loʻo e manaʻo e sefe. Le isi kiliki i le ki Faia.

O le mea lea, e mafai ona e vave sefeina se itulau luga ole Initaneti.

Metotia 2: Browser Menu

O lenei metotia iloga i totonu e le manaʻomia se fesoʻotaʻiga Initaneti.

  1. Alu i le "Meaai"faʻaali mai se faʻamau ma ni laina se tolu, faʻasolosolo atu i le laina Faʻailoga tusi ma alu i le Puleloa Bookmark.
  2. Ina ua mavae lena, o le a aliali mai se faʻamalama i le mea e muamua manaʻomia e faʻailoa ai le faila o loʻo e manaʻo e sefe. Le isi, mai le valu, taumatau-kiliki e valaau i luga tapulaa, ma filifili lea "Faaopopo itulau".
  3. Lua laina o le a aliali mai i lalo o soʻotaga muamua, lea e te manaʻomia e ulufale ai i le igoa o le faʻailoga tusi ma tuʻusaʻo se fesoʻotaʻiga i le tulaga. A maeʻa ona faʻatumuina atoa le fanua, faʻamau le ki i luga o le ki "Ulufale".

O lea, e tusa lava pe leai se avanoa i le Initaneti i lau komepiuta, e mafai ona e faʻasaoina soʻo se sooga i totonu o faʻailoga.

Metotia 3: Auina mai Faʻailoga

E iai foi le galuega a le Yandex.Browser i le faaliliuina o faailoga tusi. Afai e te alu mai soʻo se mea e te iai ai le tele o itulau faʻasaoina i le Yandex, e mafai ona e faʻaola vave i latou.

  1. E pei o le faiga muamua, faatino le muamua sitepu, na o le taimi lenei filifili Aumai Faʻailoga.
  2. I le isi itulau, filifili le polokalame lea e te manaʻo e kopi kopi soʻotaga mai 'upega tafaʻilagi, aveese faʻailoga le talafeagai mai mea faʻaulufale mai ma kiliki i le ki "Fesuiaiga".

Ina ua uma lena, o itulau uma na faʻasaoina mai le tasi Internet browser o le a siitia i le isi.

O lenei ua e iloa faʻaopopo tusi faʻailoga i Yandex.Browser. Faʻasaʻo itulau matagofie e toe foʻi ai i latou mea i soʻo se taimi talafeagai.

Pin
Send
Share
Send