Le taʻaloga maua fua o le Steam e leai se totogi: o le lalolagi pito i luga ole sefulu

Pin
Send
Share
Send

E toatele tagata e fiafia e taʻaʻalo i taʻaloga ma se mea mataina ma le manaia. Ole aso lea, ole taʻutaʻua tele ua oʻo mai ile taʻaloga e leai se totogi i luga o Steam, o mea sili ia na tuʻufaʻatasia i le 10 pito i luga.

Mataupu

  • APB Toe Maua
  • Gotham aai o tagata pepelo
  • Ala o le tafeaga
  • TrackMania Malo Faʻavavau
  • Alien manu
  • Leai se Avanoa i Seoli
  • Vaega 'olo 2
  • Dota 2
  • Taua
  • Taua faititili

APB Toe Maua

I totonu o le taʻaloga, e tatau ona e auai i le taua o taua PvP, tau mo le ola o le vaega, maua faʻatuatuaina ma faʻalapotopotoga eseese.

O le taulaga fou, o se nofoaga e le masani ai solitulafono, ma e leai se mea e pue ai i le pito o le tulafono. O nei mea uma e tatali le tama taʻaalo i le taulaga o San Paro. Avea o le gangsese po o le leoleoina o le tulafono? O le filifiliga e a oe.

O faʻataʻitaʻiga e faʻasaga i tagata o loʻo tauivi e faʻatatau i le tulaga o taʻaloga, o itu uma e lua ua taʻua le lisi o fesoʻotaʻiga - o loʻo i ai ni faʻamatalaga e avatu i isi misiona.

Gotham aai o tagata pepelo

Faʻasalalauga fua o le lauiloa fana. O le tagata taalo e tatau ona ia filifilia se tasi o itu, ona tau lea ma le fili.

O le gameplay faagaeetia i agavaa taua aafiaga ma fatufatu leo ​​aafiaga. Le tele o auupega, le mafai ona suia lona mamanu ma ia matua malu lava malie foi.

E mafai ona taʻalo le tele o le au taʻalo ma ni tagata taʻi sefululua i le taimi e tasi, e mafai ona latou suia o latou teuga, mea tau masini ma isi vaega ole taʻaloga

Vaʻai foi i se filifiliga o taʻaloga a Dendy ua mafai nei ona e taʻalo i lau komepiuta: //pcpro100.info/igry-dendi/.

Ala o le tafeaga

O oe o se tafeaga o loʻo taumafai e ola i le lalolagi pogisa o Reclast. Tau mo lou ola, o loo e taumafai e taui ma sui ia i latou oe na faia oe i lenei tulaga.

I le taʻaloga, faʻalauiloaina i luga o le tala faʻaavanoa ua maua, e ala i le faʻatinoina o soʻo se galuega a le matai. Faʻataunuʻuga valoʻaga ogaʻi ma asiasi atu i nofoaga paʻia.

O le taʻaloga e leai se totogi ma e leai ni a latou Totogi-e-Manumalo.

TrackMania Malo Faʻavavau

Uma le taimi taʻaloga taʻavale tuʻuga masani. Soo se tasi e mafai ona lagona e pei o se pailate o se taavale. O le meataʻalo e faigofie ona malamalama i ai ma faʻauʻuina i lalo ole pulega pulea.

E le mafaafitia tuʻuga e matua televave tele. O le taʻaloga o le a faʻamanatu ia te oe aso faʻafiafia pe a le faʻatoʻilaloina muamua o le tele-tuʻuga vaʻaia lalolagi.

TrackMania - o se faasologa o arcade taavale simulators, ua maua le faʻasologa lauiloa tele i le tatalaina o vaega saoloto, ona o lenei o se lauiloa e-taʻaloga aʻoaʻoga.

Alien manu

Lalolagi i le maea ai o se manuʻa osofaiga o se nofoaga matautia. Lenei, ma i latou e lototele e alu atu i totonu manaia pasese-apocalyptic mafaufau e tatau ona ola.

Shooter foliga e le leaga: uma auala tasi ma multiplayer e maua. E toʻafa tagata e mafai ona auai i le taua. I le lafoaia o le au taaalo valu eseese uiga, auupega mo taitasi ua mafaufauina ese.

Alien Swarm e faʻavae i luga o le 'au taʻalo i le va o tama taʻaʻalo e toʻalua e filifilia matafaioi a le Ofisa, Auupega Faapitoa, Medic poʻo Tekinolosi; vasega taʻitasi e iai ni filifiliga filifilia o loʻo i ai a latou lava faʻailoga ponesi

Leai se Avanoa i Seoli

Ole taʻaloga lenei o le miti a tagata uma ua maeʻa sau ma se laveaʻi fuafuaga i le tulaga o le zombie apocalypse. Uma i tulafono sili ona lelei o le ituaiga. O se maʻi mataʻutia ua foloina ai le lalolagi. O le tele o tagata na sao na taʻitaʻia e le taʻalo o loʻo taumafai e sosola ese mai i se lalolagi faʻasoesa ma ua aʻafia.

Leai se mea e ofo ai, "Leai seisi potu i Seoli" taʻitaʻia le pito i luga lima sili ona lauiloa meataalo i luga o le tulaga.

O le igoa o le taʻaloga o se upusii mai le ata tifaga Dawn of the Dead - "Pe a le toe i ai se avanoa i seoli, o tagata oti ua amata ona savavali i luga o le eleele."

Oe ono fiafia foi i le sili lima sili-sili atu-faʻatau taʻaloga: //pcpro100.info/samye-prodavaemye-igry-na-ps4/.

Vaega 'olo 2

Ma o lenei taʻaloga o le a togi atu oe i se lalolagi le faauo, ae matua moni lava. E iva tulaga eseʻese vasega tuʻuina atu avanoa mo soʻo se togafiti ma tomai.

O le gameplay ua fai si leva ma i nofoaga manino manino. Peitaʻi, leo malie ma le tuʻufaʻatasiga sili ona lelei e sefe ai lenei taʻaloga mai le faʻagaloina.

E ui lava i le mea moni o Team Fortress 2 o se multiplayer team shooter, o loʻo i ai le loloto faʻafanua fausaga, lea e le faʻaalia faʻaalia e le au tusitala i luga o kata taʻaloga, faapea foi i fesoʻotaʻiga talafeagai ma taʻaloga vitio aloaia.

Dota 2

Vagana ua leʻo faʻalogologo tagata mai le DotA 2. O taʻaloga i luga ole laiga e mafai ai e le gata i taua ma fili, ae ia manumalo moni tupe. Mo lenei mea, ua faia faʻapitoa foaʻi, o le faʻailoga tupe lea e masani ona sili atu nai miliona tala.

Le taʻaloga manaʻomia agility, faʻafoe mafaufauga ma le tomai e fegalegaleai ai. E le faia e aunoa ma se uiga matuia. A aunoa ma nei tomai, o se tagata le poto masani o le a tatau ona faʻalogologo i tone o faitioga mai uo i luga o le tulaga.

Dota 2 o se faʻamalosiaga eSports faʻamalosi lea e tauva faʻapitoa mai 'au a le lalolagi i tauvaga ma taamilosaga eseese.

Taua

O se tele ma le manaia meataalo ma numera numera ma sili atu ata. Warframe puʻeina mai le muamua minute ma e le faʻamalolo 'a e ova uma tamaʻitaʻi faʻataʻitaʻi i taʻitasi tomai.

O le mafai ona faʻaleleia le amio, faʻalelei teuteuga ma faʻaalia i foliga eseese tisaina faʻafiafiaina tagata taʻaʻalo mai itu uma o le lalolagi. Faʻamaoniga o lenei mea o loʻo siliva ile tulaga o taʻaloga pito sili ona lelei o Steam.

E oʻo mai i le 2018, o le aofaʻi o tagata taaalo na lesitala i le taʻaloga na sosoʻo i le 40 miliona, ma le aofaʻi o tagata taʻalo sa auai i le taʻaloga na sili atu i le 120 afe

Taua faititili

O le isi oloa aoga mai le lalolagi brand Wargaming. O le talu ai Lalolagi o Tanks meataalo e leai se tutusa mo lenei sili lauiloa. O le ata i le taʻaloga foliga tutusa ma se ata tifaga HD. O le gameplay ua galueaina i le itiiti laʻititi auiliiliga. E alu i luga le gaioiga.

O le tele o faʻaopopoga o le leai o se lavea vaega. O le taʻaloga faʻavae e pei o se taua taua. O faʻamoemoe e leʻi mafaufauina e faʻaopopoina le afi i le afi. O le siʻusiʻu e paʻu ese mai le fili osofaʻia le vaalele o loʻo e faʻailoaina E leʻo le uʻamea ma le auvaa, na te leiloa le popole mai le vevesi.

I totonu o le taʻaloga, ua matua vaʻai totoʻa le faʻamaoniaina o talaʻaga o mea faʻa-militeri, pe a fatuina taʻaloga faʻataʻitaʻi, faʻaaoga e tagata atiaʻe mea mai fale mataaga ma faʻamaumauga o atunuʻu eseʻese.

Faitau foi mea faʻaaoga ma se filifiliga o taʻaloga VR na faʻaalia e Sony i le Tokyo Game Show 2018: //pcpro100.info/tokyo-game-show-2018-2/.

Taʻaloga faʻavaʻa o taʻaloga E leai se mea e sili ona lelei mo le mafaufau. I totonu o latou, e mafai ona e tau ma zombies, felelei i vaalele ma avea ma cyborgs, e aunoa ma le faʻaaluina o se sefulusene.

Pin
Send
Share
Send