Top 20 Dandy Taʻaloga E Mafai Ona E Taʻalo I Lau Komepiuta Nei

Pin
Send
Share
Send

Ole taimi nei ole faʻatumuina ole Dendy e seasea ma toeitiiti lava a faʻaaoga e avea ma auala o faʻafiafiaga. Naʻo le tala fatu o taʻaloga vitio na tumau pea i loʻu manatua, o le tala lea ou te manaʻo ai e toe fia aʻe ai. Mo nei mafuaʻaga, faʻapitoa emulators luga o le PC ua atiaʻe e lagolagoina taʻaloga mady. O le top 20 oi latou e lauiloa e le gata i tupulaga Dendy, ae faapea foi i le au talavou.

Mataupu

  • Maoae mario
  • Pac-tagata
  • Tulaga tau taua 4
  • Fuatiga
  • Circus charlie
  • Taua o le taulaga
  • O le Disney's Chip 'n Dale Rescue Rangers
  • Faafoliga
  • Faʻafiafia
  • Teenage Mutant Ninja Turtles
  • Tetris
  • Aloalii o Peresia
  • Spider-Man - Toe foʻi mai o le Sinister Six
  • Tagata pupuʻu
  • Alladin 4
  • Lode tamoe
  • Felix le pusi
  • Tiny Toon Adventures
  • Double Dragon 2 - O le taui ma sui
  • Galaxian

Maoae mario

O le taʻaloga sili ona faʻatau i tala faasolopito e masani lava i tagata uma talu mai laiti. O lona sini o le malaga taamilomilo i totonu o le Mushroom Kingdom e laveai le alo tamaʻitaʻi na puʻeina.

I le ala, tagata taaalo aoina a ponesi ma tupe siliva, faapea foi ma manumalo ai o faʻafitauli i le tulaga o fitafita.

-

Pac-tagata

Taʻaloga arcade lea e manaʻomia ai le tama taʻalo e 'ai uma togi i le paso, puleaina Pakman. Ia faaeteete i mea leaga ma ona mafai lea ona e taʻitaʻia lau toa i tulaga fou fiafia.

-

Tulaga tau taua 4

Ole taʻaloga ile ituaiga taʻaloga o le taua. I totonu, e tauva le tasi tauva, filifilia se tasi o le 15 mataʻitusi.

-

Vaʻai foi i se filifiliga o taʻaloga sili ona lelei i luga o le Steam e mafai ona e taʻalo fua: //pcpro100.info/luchshie-besplatnye-igry-v-steam/.

Fuatiga

O se gaioiga vitio taʻaloga lea e tasi-tagata taʻalo ma tele-faʻaoga faiga e avanoa. I le faʻatonutonuina o le a tau malosiʻi. Na latou o faatasi ma le Princess Angelica i lona aiga paneta, puipuia mai i latou e le fiafia i latou, o loʻo aʻafia ai pea i tuuga ma le aʻeaʻe i luga o papa.

-

Circus charlie

O se tulaga taʻaloga e tatau ona e faia ai le numera o le circus artist Charlie ma faia ni numera eseese. I le aofaʻi, o le taʻaloga e ono tulaga, e fai lava ma vaisu ia latou mea.

-

Taua o le taulaga

E iloa uma e tagata le igoa le faʻapitoa o lenei taʻaloga - "Tanchiki". O le tagata e faʻaaogaina, taofiofi lana tane, e tatau ona faʻaumatia 20 iunite a fili fili talipupuni. I le aofaʻi, o le arcade saunia 35 tulaga masani. Eseese-faʻaoga auala e avanoa.

-

O le isi a matou tusitusiga o loʻo faʻailoa mai ai le pito i luga o le 5 sili ona faʻatau atu taʻaloga mo le SP4: //pcpro100.info/samye-prodavaemye-igry-na-ps4/.

O le Disney's Chip 'n Dale Rescue Rangers

O se ata vitio na faʻavaeina e faʻavae i luga o le laina ata o le igoa tutusa. O tagata laveaʻi Chipmunks e taumafai e suʻe se tamaʻi pusi na gaoia ma latou iloa ua latou aʻafia i se togafiti faigata.

Ile faaiuga ole maualuga, ua tau le amio ma le pule, ae i le faaiuga ole taʻaloga, o loʻo latou faʻatali mo se fusuʻaga ma Tolstopuz lava ia.

-

Faafoliga

I lenei arcade e tatau ona e alu na o oe pe faʻatasi ma se paʻaga ile vaomatua e faʻaleaga uma tagata ese i se tasi. I le faagasologa o le pasia o le maualuga, e mafai e fitafita ona suia a latou auupega, lea o le a faʻafaigofie ai le galuega.

-

Faʻafiafia

Arcade motocross ma autafa itu. I totonu, o le tagata taalo pulea le uila afi i tulaga eseese ma aloese mai fetauaiga. Le taʻaloga ua i ai se faʻavae e faʻatonutonu ai oe e mafai ona e fatuina lau oe lava ala.

-

Teenage Mutant Ninja Turtles

Ile taʻaloga lenei, ole Teenage Mutant Ninja Turtles o le a latou tau ma le tele o tagata teteʻe ina ia mafai ai ona ausia le faʻafouga o le togafiti. O le arcade o loʻo faʻatulagaina mo vaaiga eseese e fitu, i le iʻuga o ia mea uma e te manaʻomia e faiaina le pule mulimuli. Lua taʻaloga faʻaavanoaina avanoa.

-

Tetris

O se paso e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o foliga faʻapitoa. Le galuega a le tagata taalo o le faʻatumu o laina uʻumi mo faʻamanuiaga tuʻufaʻatasia ma togi e maua ai.

-

Aloalii o Peresia

O le taʻaloga o le faʻatupu maualuga. Le tagata taalo faia le matafaioi o le Perenise. E tatau ona ia sola ese mai le falepuipui ae ia laveai le alo tamaʻitaʻi. E i ai lana 60 minute mo lenei.

-

Faitau foi le mea i luga o le auala e faʻafesoʻotaʻi taʻaloga tuai i le komupiuta: //pcpro100.info/kak-podklyuchit-staruyu-pristavku-k-novomu-monitoru/.

Spider-Man - Toe foʻi mai o le Sinister Six

O se ata vitio lea e faʻatautaia ai e le tagata taʻalo Spider-Man. Oe mafai aʻe pa puipui, punʻi, fana puʻe e taʻitaʻiina ai lau amio i vaega faigata e ono.

-

Tagata pupuʻu

Arcade maze ma paso elemene. O le tagata taalo na tofia le puleaina o le White Bomberman, e mafai ona totoina pomu. O le sini o le taʻaloga o le sailia lea o se faitotoʻa natia i tua o se tasi o faʻaleagaina pa e tau atu i le isi tulaga.

-

Alladin 4

O se talitaliaga mataʻina lea e maua ai e le tagata taʻaʻalo le avanoa e faʻatonutonu ai le toa o se tasi o taʻavale Disney sili ona lauiloa. O le amio puipuia ia lava e ala i le faʻaaogaina o se sabre ma togiina apu i fili. O le sini ole faʻasaoina ole tamaʻi teine ​​e toʻesea.

-

Lode tamoe

O se faʻatulafonoina e pulea e se tamaʻi tamaloa. O lana galuega o le aoina o auro uma, a o le aloese mai le feiloaʻiga ma robots. I le aotelega, o le taʻaloga e 150 tulaga, e manaʻomia se poto masani auala i latou taʻitasi.

-

Felix le pusi

Se tasi-tagata taalo vitio taaloga lea e tatau ona e puleaina le pusi Felix. O le taupulepulega o le taʻaloga ua fausia i tafatafa o le aveese le alofagia faʻataʻitaʻiga ma puipuia o ia i sulufaiga.

Felix fetaiai ma le tele fili i le iva lalolagi ma fusu ma bosses i le faaiuga o tulaga taitasi.

-

Tiny Toon Adventures

I le avea ai ma sui o le kelinci Buster Bunny, ua valaʻaulia le tagata taʻalo e laveai lana uo teine, ua faʻataʻamilo e se tagata mauoa leaga. O le arcade e ono taʻaloga o taʻaloga, e taʻitasi e aofia ai vaega e tolu.

-

Double Dragon 2 - O le taui ma sui

O le taʻaloga i le ituaiga o lima-i-lima faʻatauga a le faʻataʻitaʻiga e faʻasaga i le tele o fili. E tatau ona filifili e le tagata faʻaaoga se tasi amio ma pulea e pasi ai laina laina. E faʻatagaina ona faʻaogaina ni mea ese i taua: laau, fana, peʻa ma isi mea.

-

Galaxian

I lenei puʻeata, ua mafai e le tama taʻaʻalo ona pulea se vaalele vaʻai ma fana i fili e aliali mai i vaega eseese o le laupepa. Ina ua uma ona faʻatoʻilaloina e le tagata le tasi galu o le avanoa o tagata ese, i le isi laupepa suia i se fou, sili atu faigata ma le faʻamoemoeina tasi.

-

Afai na e faʻatauina le Dendy prefix pe oʻo ua i ai i se faaletonu, o loʻo iai pea le avanoa e te alu ai i le lalolagi o taʻaloga ofoofogia e faʻaaoga ai se komupiuta masani. Nai lo o le joystick, o se keyboard masani e talafeagai, e le afaina ai le taʻaloga.

Pin
Send
Share
Send