FILEminimizer PDF 7.0

Pin
Send
Share
Send

E i ai taimi e manaʻomia ai le faanatinati ona lafoina se PDF pepa e ala i le i-meli, ae o le server polokaina lenei avanoa ona o le tele faila tele. O le tali sili i lea tulaga o le faʻaaogaina lea o se polokalame e mafai ona faʻaogaina ai le PDF format i nai sekone. O se tasi o na mea o le FILEminimizer PDF, lea o le a talanoaina auiliili i lenei tusitusiga.

PDF faʻaititia tele

FILEminimizer PDF faʻatagaina oe e faʻaofi se tasi poʻo le sili atu pepa faʻapitoa i PDF format i le mataupu o sekone. O loʻo aofia ai ni auivi se fa e mafai ai ona e faʻatinoina le faiga lea, ae afai e leai se mea e fetaui, e tatau ona e filifilia faʻauʻuga tagata ma seti oe faʻatonutonu oe lava.

Auina atu i fafo ile MS Outlook

Faʻaaogaina FILEminimizer PDF, e mafai ona e faia e le gata o le masani faʻamalosi o le PDF faila, ae faʻatau atu foʻi i le Microsoft Outlook mo le toe lafoina e ala i le i-meli.

Tu faʻapitoa tulaga faʻamalosi

FILEminimizer PDF faʻatagaina oe e seti lau oe lava tulaga o le faʻaaogaina o le PDF pepa. Moni, o nei faʻatulagaina e laititi - o le tagata faʻaogaina ua na ona faatonuina e seti le tele faʻaititia tulaga i luga o se fua o le tasi i le sefulu.

Lelei

  • Faigofie faʻaoga;
  • Malosiaga e auina atu i fafo i le Outlook;
  • Avanoa o tagata faʻaaoga tulaga.

Le atoatoa

  • E leai se gagana Rusia;
  • E totogi le polokalama.

FILEminimizer PDF o se sili lelei polokalama mo le vave faʻamalosi PDF pepa, e ala i le mamanu ma oe oe lava faʻatulagaina. I se faʻaopopoga, e mafai ona faʻauluina vave se tamai pepa i le Outlook mo le toe lafoina e ala i le i-meli. E le gata i lea, o le polokalame e tufatufa atu e le tagata faʻatau mo se tau ma e le faʻaliliuina i le Lusia.

Sii mai FILEminimizer PDF Tofotofoga

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 2 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalame mo le tuʻufaʻatasia o faila PDF Maua fua PDF Compressor Advanced PDF Compressor Faʻafefea ona faaleleia se misi window.dll sese

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
FILEminimizer PDF o se polokalame e maua ai le agavaʻa e faʻaititia ai le tele o se tasi poʻo se vaega o faʻapipiʻi PDF, faʻapea foi ma faʻatau atu i fafo i le Outlook mo le lafoina e ala i imeli.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 2 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Balesio AG
Tau: 68 $
Tele: 6 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 7.0

Pin
Send
Share
Send