Faʻafefea ona momoli WhatsApp mai le iPhone i le iPhone

Pin
Send
Share
Send


O WhatsApp o se avefeau e le manaʻomia se folasaga. Masalo o le sili lauiloa lea o satauro-tulaga meafaigaluega mo fesoʻotaʻiga. A agai atu i se fou iPhone, e taua mo le tele o tagata faʻaaogaina ua uma ona puipuia uma fetusiaiga i lenei avefeau. Ma o lenei o le a tatou taʻuina atu le auala e faʻafeiloaʻi ai WhatsApp mai le iPhone i le iPhone.

Aumai WhatsApp mai le iPhone i le iPhone

Lalo o le a tatou vaʻavaʻai i ni auala faigofie se lua e faaliliu uma ai faʻamatalaga teuina i WhatsApp mai le tasi iPhone i le isi. O le faia o se tasi o na mea e ave ai oe i le taimi laʻitiiti.

Faiga 1: dr.fone

Le polokalame dr.fone o se mea faigaluega e mafai ai ona faigofie ona momoli atu faʻamatalaga mai vave sapalai mai le tasi iPhone i le isi telefoni feaveaʻi iOS ma Android. I la matou faʻataʻitaʻiga, matou te mafaufau i le mataupu faʻavae o le faʻaliliuina VotsAp mai le iPhone i le iPhone.

Faʻaola dr.fone

  1. Sii mai dr.fone mai le itulau aloaia a le tagata atiaeina le fesoʻotaʻiga i luga ma faʻapipiʻi i lau komepiuta.
  2. Faʻamolemole matau o dr.fone o shareware, ma se galuega pei o WhatsApp Faʻaliliuina na o le avanoa pe a maeʻa ona faʻatau se laisene.

  3. Tamoe le polokalame. I le faamalama autu kiliki i le faamau "Toefuatai le Social App".
  4. O le download o le vaega o le a amata. O le taimi lava e maeʻa le download, o le a aliali mai se faʻamalama i luga o le lau, i le itu tauagavale lea e te manaʻomia e tatalaina se tab "Whatsapp", ma i le taumatau alu i le vaega "Faʻaliliuina Savali WhatsApp".
  5. Faʻafesoʻotaʻi uma mea e lua i lau komepiuta. E tatau ona fuafuaina: i le itu tauagavale o le mea lea e aumaia ai faʻamatalaga o le a faʻaalia, ma i le itu taumatau - i luga o lea, e tusa ai, o le a kopiina. Afai latou te le mautonu, i le ogatotonu kiliki i le ki "Matamata". Ile amataga ole liliuina o fetusiaiga, kiliki ile faʻamau i le tulimanu pito i lalo "Fesuiaiga".
  6. Faʻamolemole ia maitau o le tuʻuina mai o talatalanoa mai le tasi iPhone i le isi, o le a soloia uma feʻau mai le masini muamua.

  7. O le polokalama e amata le faʻagasologa, o lona umi o le a faʻalagolago i le aofaʻi o faʻamaumauga. O le taimi lava e maeʻa le galuega dr.fone, vavae ese smartphones mai le komupiuta, ma ona ulufale loa lea i le lona lua iPhone ma lau numera telefoni - o fetusiaiga uma o le a faʻaalia.

Metotia 2: Sync iCloud

Lenei metotia faʻaaogaina iCloud faaleoleo meafaigaluega e tatau ona faʻaaogaina pe afai e te fuafua e faʻaaoga le tala e tasi i se isi iPhone.

  1. Faaoso WhatsApp. I le pito i lalo o le faamalama, tatala le afu "Tulaga". I le lisi e matala, filifili le vaega Talanoaga.
  2. Alu i le "Faaleoleo" ma popo le ki Fatu le kopi.
  3. Filifili aitema i lalo "Otometi lava". Lenei e mafai ona e seti le faʻaalu lea e lagolagoina ai VotsAp uma talatalanoaga.
  4. Le isi, tatala tulaga i luga o le telefoni ma filifili le igoa o lau teugatupe i le pito i luga o le faamalama.
  5. Alu i le vaega iCloud. Tusi i lalo ma saili le aitema "Whatsapp". Ia mautinoa o lenei filifiliga ua faʻagaioia.
  6. Le isi, i le lava faamalama, saili le vaega "Faaleoleo". Tatala i luga ma tata le ki "Toe i luga".
  7. Lenei ua sauni mea uma e momoli WhatsApp i seisi iPhone. A iai seisi telefoni e aofia ai ni faʻamatalaga, e manaʻomia ona faʻaleaogaina atoa, o lena, toe faafoi i le fale gaosi mea.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatino le atoatoatoa le toe setiina o le iPhone

  8. Ina ua aliali mai le faʻafeiloaʻiga faamalama i luga o le lau, faatino le muamua seti, ma ina ua uma ona ulufale i le Apple ID, talia le ofo e toe faʻafoi mai le iCloud faaleoleo.
  9. A maeʻa le toe faaleleia, tatala WhatsApp. Talu ona toe tuʻu mai le tusi talosaga, oe ona manaʻomia lea e toe faʻafesoʻotaʻi e le numera o le telefoni, a maeʻa loa ona faʻaali se pusa faʻapitoa i luga ole laupepa ma talatalanoaga uma na faia i le isi iPhone.

Faʻaoga soʻo se metotia faʻamatalaina i le tala ina ia faigofie ma vave faʻaliliu WhatsApp mai le tasi apu telefoni i le isi.

Pin
Send
Share
Send