Aso Faraile Aso Faraile 2018: O a taʻaloga folafola folafolaga

Pin
Send
Share
Send

O le Aso Faraile Aso Faraile na faia i Amerika, ae o le manumalo o le limafoai limafoai na alofa i tagata Rusia. I le taimi lava e tasi, o tagata faatau i totonu o mea i totonu o le lua i le tolu aso o paʻu ua atili ai ona faʻatauina e le gata o meaʻai aiga, ato laupepa poʻo meataʻalo a tamaiti, ae ua sili atu taugofie (e ui lava mo sina taimi) polokalama komipiuta. O le Aso Faraile Aso Faraile 2018 o loʻo folafola mai ai ni faʻafiafiaga manaia i tagata faʻaaoga: paʻu i taʻaloga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a sefe ai i le 80% le tau o ata tifaga, fale puipui, tagata puʻe, paso, sailiga ma faʻataʻitaʻiga.

Mataupu

  • Black Aso Faraile 2018 faapau
    • Faleoloa PS
      • Madden NFL 19
      • Detroit: Avea ma Tagata
      • Faʻaalu. Lomiga Lomiga
      • Tom Clancy's Rainbow Six Siege Complete Edition
    • Xbox se tasi
      • The Witcher 3: Vaʻai vao
      • Le Leaga I Totonu 2
      • Batman: Arkham Knight
    • Ausa
      • Assasin's Fausia. Amataga
      • Wolfenstein ii
      • Ua tagi mamao 4
    • Fale teu oloa
      • Tinamatua tinamatua 3
      • Maze alii
      • Baldur le faitotoʻa
      • Minasurs
    • Google taʻaloga maketi
      • Maliu anufe
      • Kiwanuka
      • Agaga hd

Black Aso Faraile 2018 faapau

Faʻamatalaga aloaia e uiga i le aoga o paʻu i luga o taʻaloga e leʻi faʻasalalauina e faleoloa uma i le initaneti. Ma afai o mea uma e matua manino lava ma faʻateʻaga mai le PS Store ma le Xbox One, ona faʻapea lea o faʻamatalaga i Steam paʻu o loʻo amataina lava. O le Faleoloa Faleoloa ma le Google Play Maketi e le faʻalavelave foi e faʻaali uma pepa.

Faleoloa PS

Mai ia Novema 16 ia Novema 27, o le PS Faleoloa i le faʻamanatuina o le Aso Faraile na faʻaleagaina tagata taʻalo ma taʻaloga lauiloa i sili atu o le tau faʻatauaina. Ma o iinei foi e mafai ona e faʻamanuiaina lesitala i le PS Plus mo le tausaga (paʻu - 20%) pe mo le tolu masina (15%). O fea o taʻaloga e tatau ona e mānanaʻo iai?

Madden NFL 19

-

I le taimi o le Black Aso Faraile, lenei Amerika lakapi simulator o le a tau afa e pei lava i aso e leai ni paʻu - 1999 nai lo 3999 rubles. Mo lenei tupe, o le tagata faʻatau o le a mauaina se taʻaloga ma faʻamaoni ai ata sa faʻailoa saʻo atu gaioiga a tagata taʻalo i luga o le malae. E le pei o le vaega muamua o le simulator, o le nei o loʻo aumai ai le tele o avanoa mo le taʻalo. O le lakapi pulega pulega ua faaleleia atili foi.

Detroit: Avea ma Tagata

-

O le taʻaloga e patino i le ituaiga o fesoʻotaʻiga tifaga. O lona gaioiga, na ave ai le tagata taʻalo i le Iunaite Setete i le 2038, lea e tuaoi le lalolagi o tagata i le lalolagi o le 'au robots. Ma le isi, e le gata e mafai e le tagata faʻaaogaina ona ia lagonaina ia lava i le matafaioi a le tolu tagata-masini i le taimi e tasi, ae ia mafai foi ona vaʻavaʻai ese le vaʻai i le lalolagi a le tagata ma lona faʻamaoni amioga. E mafai ona faʻatau mai le galuega lea a le Farani - le aliʻi fatuina ata tifaga David Cage mo 1799 rubles. Le paʻu mai le masani tau (3999 rubles) o le 55%.

Faʻaalu. Lomiga Lomiga

-

I totonu o lenei tagata muamua-fana, e lima ituaiga o superheroes, taʻitasi ua foaʻiina i ana lava agavaʻa ma aga ma galuega i totonu o le 'au. I le taimi lava e tasi, ni sini fou mo a latou 'au galulue foliga mai pea - mai le taulimaina o iʻuga o se feteʻenaʻiga malosi o tagata ma masini i luga o le paneta i le tauina faʻasolitulafono o solitulafono. Le paʻu i luga o le taʻaloga e 60%: o le tau ua faʻaititia mai le 3299 i le 1299 rubles.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege Complete Edition

-

O le tupe faʻaalu a le tagata faʻatau i lenei taʻaloga o le a oʻo i le 5 afe rubles (faʻatasi ai ma le paʻu o le 65%): ua pa'ū le tau mai le 7599 i le 2599 rubles. O se lauiloa taupulepulega lea e faʻaalia ai le muamua-tagata taua faʻataʻitaʻiga o osofaʻiga vaʻalele ma i latou na puipuia se olo puipuia. O le taʻaloga faʻamaoni faʻalauiloaina o le siosiomaga o le malosi taua - ma faʻataʻamilomilo shells ma faʻapipiʻi tafe mai le taualuga. E mafai e le gamer filifili i le va o multiplayer, masani pe faʻapitoa modes.

Xbox se tasi

Ua faʻatau nei le faʻatau atu o taʻaloga paʻu i luga ole 'auʻaunaga Xbox One. O tau muamua maualalo sa faʻafiafia i ai le "auro tagata faʻatau". O isi sa faʻaaogaina le avanoa e faʻatau ai taʻaloga ma manaia tau i luga o Novema 18.

The Witcher 3: Vaʻai vao

-

O le taaloga e faʻatino i totonu o se lalolagi fagogo faʻapena foliga mai i le ogatotonu o Europa. Ole tagata autu e tatau ona alu i se malaga umi e saili ai se teine ​​ua faʻaeʻeina ma tamaʻi pule e igoa ia Tsiri. Ole vaega lona tolu lea ole tulaga ole tala ole tele-platform, e faʻavae ile tala na tusia e le tusitala o Andrzej Sapkowski's The Witcher, e lauiloa i Polani ma tua atu, e uiga i se tagata faigaluega faapolofesa - ose monster hunter. E mafai ona faʻatau sau taʻaloga mo le 1249 rubles (nai lo le 2499 rubles), o le 50 pasene lea i le paʻu. Ole tau ole auro ole a sili atu le aoga - 60%.

Le Leaga I Totonu 2

-

Lua vaega o le taʻutaʻua taʻutaʻua, lea na toe oso ai leoleo i Sebastian Castellanos i le lalolagi o mea lilo ma mea lilo faʻamataʻu. O ia e tatau ona tatala mea lilo na mauaa i le muamua Le Leaga i totonu. O se tasi o ia mea o le leiloa o lona afafine o Lily. Mo le fiafia o le feiloaʻiga i le teine, ua malie le pule i se fegalegaleaiga ma le vaega faalilolilo Mobius, lea na faʻaleagaina uma lona olaga ua mavae. Ole taʻaloga e faʻatau atu ile tau paʻu e 67%, auro ole paʻu - 75%. Nai lo le 3999, e tatau ona e le totogiina le sili atu nai lo le 1319 rubles.

Batman: Arkham Knight

-

O lenei gaioiga faʻamalositino e faʻamaeaina le Batman video game series. Na te tusiina se laina i lalo o tala e tele ma maua tali i fesili uma na afaina ai tagata faaaoga e uiga i le bat-man. I le faʻaiʻuga, o le Dark Knight e tatau ona laveaʻiina e le gata ia te ia, ae o Gotham City ma tagata o nonofo ai mai le lata mai le oti. I lenei protagonist, o le Batmobile muamua faʻalauiloa i le taʻaloga fesoasoani. E mafai ona faʻatau mai Batman: Arkham Knight i le Black Friday mo le 692 rubles. Le paʻu ole 67% (paʻu auro - 75%) ole tau masani o 2099 rubles.

Ausa

O le maualuga o le paʻu i luga o le taʻaloga i luga o le Steam i le loma o faʻatauga o le a 95%. Le taimi o le tau maualalo o le a faʻaauau pea i luga o le faʻatau feololo mo aso e fa - mai ia Novema 22 i le 25.

Assasin's Fausia. Amataga

-

O le tasi vaesefulu o le faʻasologa tele o taʻaloga a Assasin's Creed. O lona gaioiga e faia i Aikupito i le taimi o le nofoaiga a Cleopatra. O le taʻaloga e mai le vaega lona tolu, o lana vaega autu o se aliʻi leoleo Bayek, o loʻo puipuia ona tagata mai le tele o faʻamataʻu ma ituaiga uma o fili. O le fitafita e tele ana malaga i vae, luga o vai, solofanua ma e nofo foʻi i luga o se kamela. E faamoemoeina o le tau o le taʻaloga, pe a maitauina le 40% toese, o le a 1619 ae le o le masani 2699 rubles.

Wolfenstein ii

-

I se tasi-tagata fana muamua, o le lalolagi o loʻo faʻaalia i lona isi mea moni, faʻatasi ai ma faʻaiuga o le Taua Lona Lua a le Lalolagi. O le mea lea, o le Iunaite Setete na nofoia e le Nazis ma i lalo o la latou pulega atoa. Le tagata autu - William Blaskowitz - a, faatasi ai ma ana paaga, faasaolotoina Amerika ma faatoilaloina le fasia. Le tau o le taʻaloga ma le 50% toese o 1249 rubles. E le gata i lea, masani o lona tau o le 2499 rubles.

Ua tagi mamao 4

-

O le taʻaloga e ave le tagata taʻalo i le tamaʻi atunuu o Kirat, o loʻo tu i le mamao Himalayas. E ese le aulelei iinei, ae o le tagata autu o le taʻaloga Ajay Gale le o atu iinei mo le lelei o laufanua matagofie. Na te manaʻomia le faʻataunuʻuina o le finagalo mulimuli o lona tina i soʻo se tau, ma mo lenei - ia manumalo uma i tofotofoga: o le fetaiai ma meaola ma mea taufaamataʻu. E i ai taua fusuʻaga ma tagata fouvale i le lotoifale i le taʻaloga, aua o le atunuʻu ua ufitia e le Civil War. E faamoemoeina e mafai ona faʻatauina le Cry Cry 4 mo le 375 rubles, o se paʻu paʻu tautino i le 75% o le tau o iai nei.

Fale teu oloa

I le 2018, o le amataga o le faatauina tele o le App Store pa'ū ia Novema 23. Oe mafai faʻatau taʻaloga ma sili atu paʻu (i nisi taimi e oʻo atu ile 100 pasene) ile vaiaso.

Tinamatua tinamatua 3

-

O le vaega lona tolu o se tala malie e uiga i le tinamatua-gangster na faia muamua le fefe le gaoi faletupe. I le taimi nei, o ia o se faʻaaloalogia penisione, ma o ona lima o le aisikulimi, ae le o se aʻoaʻoga mataʻutia. Peitai, ua suia vave mea uma: toe sau tina matua e avea ma faʻatautee e puipuia ai o ia lava mai se tasi kamupani leaga ua faʻaalia le fiafia tele ia te ia. O le a maua le taʻaloga mo le download fua (tau paʻu - 100%). E ui lava i le mea moni e masani ona tau 75 rubles i le AppStore.

Maze alii

-

O le tagata autu o le paso o se totoa lototele o le e tatau ona laʻasia e tusa ma le selau tulaga i lalo o le eleele, faatoʻilaloina sili atu nai lo le tele o monster ma alu ese mai le tele o mailei. Ma nei mea uma - mo le manuia o le faʻaolaina o le tama teine ​​aulelei matagofie. I le ala, e tatau ona sailia e le tagata tau oa a le tupu, o lo o nana faʻaeteete i totonu o le falepuipui. Ole faʻaititia ole tau ole taʻaloga na aliali mai ile 100 pasene: afai e masani ona faʻatauina le 75 rubles, o lenei ua mafai ona faʻauia fua.

Baldur le faitotoʻa

-

O se taʻaloga e masani ai tagata taʻalo i tulaga na fausia mo le tagata lava ia komepiuta. Faʻafetai i le tau paʻu, ua avea ma 80 pasene taugofie: o le tau na faʻaititia mai le 749 i le 149 rubles. I Baldur's Gate, le tamaʻalo taʻalo ua valaʻaulia e avea ma taʻitaʻi o se 'au a le au fusuʻaga e amatalia se malaga e ala i se tala fatu. Lea e manaʻomia e tau i faʻatauva, fausia faigauo ma uiga lelei, ma maua ni tomai fou. O nei mea uma e tutupu i tua o se tala faʻamatala tala e uiga i le fetauiga o le protagonist ma le fasioti tagata o lona tama vaetamaina.

Minasurs

-

O se taʻaloga fiailoa, o le tagata autu o se faimalaga i lalo o lalolagi eseese. I le taimi o ana savaliga, na ia suʻesuʻe i le mea e le masani ai ma ona tagata o nonofo ai, ma na ia sailia foʻi ni sui o ona tagata laʻitiiti ae mitamita, e tatau ona toe faʻatasia i le faʻaiuga. Le paʻu i luga o le taʻaloga o le 80%, lea o le a mafai ai ona e faʻatauina e le mo le 379, ae mo na o 75 rubles.

Google taʻaloga maketi

O le faleoloa o le faʻatauina foi o le a le tumau faʻaalia mai le faʻatau atu. Ua toe folafola e le Google Play Maketi - pei ona iai i tausaga ua mavae - e paʻu maualalo tau.

Maliu anufe

-

Mo na o 15 rubles (nai lo le tau masani o 199 rubles), o le a mafai e le tagata taalo ona faʻataʻitaʻia o ia lava i le faʻatautaia o lalo ole vaʻaiga. O le fasioti tagata fasioti tagata faigofie faʻaleagaina atoa autau: na te tuʻituʻi i lalo vaalele o felelei i le ea ma liua tane i pulu. Ole taʻaloga e sili atu nai lo le 40 maualuga, i nisi o taʻaloga e avea ai UFO ma fili o le monster.

Kiwanuka

-

O se vaaiga mataina i ata lanu. I le tala, o le tagata taʻalo o le a avea ma taʻitaʻi mo se tamai ituaiga ma a aunoa ma le leiloa e taʻitaʻi ia te ia i le tele o faʻafitauli. A aufaigaluega taulaitu galue e pei o se fesoasoani i se faigata malaga. Peitai, a aunoa ma le atamai o le taʻitaʻi, o le mea moni, o le a le mafai ona matua faia se mea. Ole aofaiga ole paʻu ile taaloga e 83% ole tau. E mafai ona faʻatau Kiwanuka mo le 50 ae le 299 rubles.

Agaga hd

-

E ui i lona faigofie, o lenei arcade mafai ona apili i le tele o tagata faʻaaoga. Le tagata taalo e tatau ona maileia meaola o loʻo galue "opeopea" i luga o le lau. O le maualuga o le tulaga o le taʻaloga, o le faigata foʻi lea ona faia: o meaola ua avea atili poto ma amata faʻagaioi i totonu o se faʻataʻavalevale faigata. E mafai ona e faʻataʻitaʻia lou lima ile Spirit HD mo le 50 rubles - o le tau ua faʻaititia faʻatolu taimi.

Aso Faraile Aso Faraile, e ese ai ma lona igoa, e tumau nai aso. Ole taimi lenei e tatau ona lava mo le au gamers e suʻesuʻe ai avanoa e maua ma filifili ni mea e fiafia i ai lau atotupe. I le mea uma, o faleoloa i luga ole laiga na taumafai e faia ni faʻaosofia paʻu e ufiufi ai taʻaloga mo soʻo se tofo.

Pin
Send
Share
Send