Maualuga 2018 Yandex tele tekonolosi atinaʻe

Pin
Send
Share
Send

O le Yandex tekonolosi ma 'auʻaunaga fou i le 2018 na fuafuaina mo isi tagata faʻaaoga. Fans of gadgets le kamupani fiafia i le "atamai" failauga ma telefoni; i latou e masani ona faia faʻatau lugalaina - le fou "Beru" tulaga; ma tagata fiafia o le tuai Rusia ata tifaga - le faʻalauiloaina o se 'upega tafaʻilagi e faʻaleleia atili le lelei o ata puʻeina aʻo leʻi amataina foliga o le "numera".

Mataupu

  • O atinae sili o Yandex mo 2018: luga 10
    • Leo Fesoasoani Fesoasoani
    • Atamai pou
    • "Yandex. Talanoaga"
    • "Yandex. Meaai"
    • Fausaga upega tafao
    • Maketi Nofoaga
    • Malo cloud tulaga
    • Fetufaaiga ole taʻavale
    • Tusi aʻoga mo le aʻoga tulaga lua
    • Yandex Plus

O atinae sili o Yandex mo 2018: luga 10

I le 2018, ua toe faʻamautu mai e le Yandex le taʻuleleia o le kamupani, e le tu mausali ma faʻaalia i taimi uma ni suiga fou - i le fiafia o tagata faʻaaoga ma le lotoleaga o le au tauva.

Leo Fesoasoani Fesoasoani

O le telefoni mai le Yandex na faʻamatalaina aloaia ile aso 5 o Tesema. O le masini e faʻavae i luga o le Android 8.1 o loʻo faʻaogaina ma le leo fesoasoani "Alice", lea, pe a tatau ai, e mafai ona galue o se faʻatonutonu o telefoni; uati tatagi; o se tautai mo i latou e alu e galulue i taimi o faʻasologa; atoa foi ma se tagata telefoni ID - i ni tulaga o se tagata e le masani ai telefoni. A telefonipoto mafai ona mautinoa fuafuaina tagata e oʻo lava i latou telefoni feʻaveaʻi e le o lisiina i le lesitala tuatusi tusi. Ae maise lava, "Alice" o le a taumafai e vave maua uma faʻamatalaga tatau i luga o le Upega Tafaʻilagi.

-

Atamai pou

O le faʻasalalauga faʻasalalauga "Yandex. Station" faʻapea fafo atu o sili ona masani musika musika. E ui o le lautele o ona agavaʻa, ae a, e matua lautele lava. I le faʻaaogaina o le built-in voice Assistant "Alice", o le masini e mafai:

  • taina musika "i luga o le poloaiga" a lē e ona;
  • lipoti atu faʻamatalaga tau i fafo atu o le faʻamalama;
  • Ia fai o se soʻotaga pe a faafuaseʻi ona tuulafoaia le pule o le koluma ma manaʻo e talanoa ma se tasi.

E le gata i lea, Yandex. Station e mafai ona fesoʻotaʻi i le TV e fesuiaʻi ai auala e ala ai i le leo e faʻatonutonu ai, e aunoa ma le faʻaogaina o se remote control.

-

"Yandex. Talanoaga"

O le tulaga fou ua mamanuina mo fai pisinisi tagata fai mai e fia fesili ia latou tagata faʻatau i le tele o fesili. I le Dialogs, e mafai ona e faia lea i le talatalanoaga tuusaʻo i luga o le itulau saili Yandex, e aunoa ma le alu i le 'upega tafaʻilagi kamupani pisinisi. O le faiga na faʻalauiloaina ile 2018 o loʻo tuʻuina mai ai le faʻatulagaina o se chatbot, faʻapea foʻi le fesoʻotaʻiga o se leo fesoasoani. Le filifiliga fou ua leva ona fiafia i ai le tele o sui o le faʻatau atu matagaluega ma kamupani lagolago tautua.

-

"Yandex. Meaai"

O le sili ona suamalie Yandex auaunaga na faʻalauiloa foi i 2018. O le poloketi e maua ai le saoasaoa (o le taimi o le 45 minute) tuʻuina atu o meaʻai i tagata faʻaaoga mai faleaiga paʻaga. O le filifiliga o ipu e eseese: mai le maloloina meaai mo le le lelei meaai vave. E mafai ona e faʻatonuina kababs, Italia ma Georgian ipu, Iapani supa, kuka foafoaga mo vegetarians ma tamaiti. Le tautua ua oʻo nei e naʻo taulaga tetele, peitaʻi o le lumanaʻi e mafai lava ona oʻo atu i vaega.

-

Fausaga upega tafao

O le DeepHD network na faʻaalia i le masina o Me. O lona autu autu o le mafai lea ona faʻaleleia atili le lelei o ata puʻeina. Muamua lava, o loʻo tatou talanoa e uiga i ata na puʻeina i le numera faʻatekinolosi. Mo le faataʻitaʻiga muamua, e fitu ata na ave e uiga i le Great Patriotic War, e aofia ai ata na puʻeina ile 1940s. Na puʻeina ata e faaaoga ai le SuperResolution tekonolosi, na aveese ai mea leaga o i ai nei ma faateleina ai le maʻai o le ata.

-

Maketi Nofoaga

Ole poloketi soʻofaʻatasi lea a Yandex ma Sberbank. E pei ona fuafuaina e le au foafoa, o le "Beru" tulaga e tatau ona fesoasoani i tagata e faʻatauina i luga o le initaneti faʻatau, faʻafaigofie nei gaioiga i le tele e mafai ai. O lenei i le maketi ua i ai ni vaega 9 o oloa, e aofia ai oloa mo tamaiti, faaeletonika ma mea faigaluega a le aiga, meaola fagafao, vailaʻau oloa ma meaai. O le tulaga ua maeʻa faʻagaioia talu mai le faaiuga o Oketopa. I luma atu o lenei, mo le ono masina, "Beru" galue i le suega auala (lea e le taofia ai le taliaina ma le tuuina atu 180 afe poloaiga i tagata faatau).

-

Malo cloud tulaga

O le Yandex Cloud ua fuafuaina mo kamupani o loʻo taumafai e faʻalautele a latou pisinisi i luga o le Upega Tafaʻilagi, ae o loʻo fetaiai ma faʻafitauli i le tulaga o le leai o ni tupe poʻo ni aga faatekonolosi. O le lautele o le ao lautele avanoa e maua ai le Yandex's tulaga ese faatekinolosi, e mafai ai ona e faia ni tautua faʻapea foi ma Initaneti talosaga. I le taimi lava e tasi, o le faasologa o tau mo le faʻaaogaina o atinaʻe a le kamupani e matua fetuʻunaʻi ma e maua ai le tele o paʻu.

-

Fetufaaiga ole taʻavale

Yandex.Faʻavale taʻavale puʻupuʻu tuʻutuʻuga auaunaga faʻataʻavaleina na tatalaina i le laumua i le faaiuga o Fepuari. O le tau o le lisiina o Kia Rio ma Renault fou na fuafuaina i le tulaga o le 5 rubles i le 1 minute o le malaga. Ina ia mafai e le tagata e faigofie ona mauaina ma vave tusi se taʻavale, o le kamupani faʻatuina se faʻapitoa tusi. E avanoa mo le download i luga ole App Store ma Google Play.

-

Tusi aʻoga mo le aʻoga tulaga lua

O se tautua maua fua e tatau ona fesoasoani i faiaoga tulagalua e galue. O le tulaga e mafai ai i luga o le initaneti suʻega o tamaiti aʻoga 'malamalama o le gagana Rusia ma le numera. E le gata i lea, o le faiaʻoga e na o tamaiti faia galuega, ma o le pule ma galuega o le a faia e le tautua. Tamaiti aʻoga e mafai ona faia galuega uma i le aʻoga ma i le fale.

-

Yandex Plus

I le faaiuga o le tautotogo, na faalauiloa ai e Yandex le faalauiloaina o se tasi saofaga i le tele o ana auaunaga - Musika, KinoPoisk, Disk, Taxi, faapea foi ma isi. Sa taumafai le kamupani e tuʻufaʻatasia uma sili ona lauiloa ma sili ona lelei i se saofaga faʻaalu. Mo 169 rubles i le masina, tagata o lesitala, faʻaopopo atu i avanoa i auaunaga, e mafai ona mauaina:

  • paʻu tumau mo malaga i Yandex.Taxi;
  • fua fua i le Yandex Market (peʻafai o le tau o oloa na faʻatau e tutusa pe sili atu ma le aofaʻi o 500 rubles);
  • le mafai ona matamata i ata tifaga i le "Search" aunoa ma faʻasalalauga;
  • avanoa avanoa (10 GB) i luga o le Yandex.Disk.

-

O le lisi o oloa fou mai Yandex i le 2018 o loʻo aofia ai poloketi e faʻatatau i le aganuu ("O loʻo ou i totonu o le fale mataaga"), sauniuniga mo le pasia o le suʻega ("Yandex. Tutor"), atinaʻe auala o uila (o lenei filifiliga ua avanoa i Yandex. Faʻafanua) , faʻapea foi ma totogi totogi faʻatalanoaga a fomaʻi polofesa (i Yandex. Soifua maloloina oe mafai ona maua tapulaʻa fautuaga mai tamaiti fomai, gynecologists ma fofo fofo mo 99 rubles). A o le sailiga afi lava ia, o faʻaiuga o le sailiga amata ona faʻaopoopo i iloiloga ma faʻailoga. Ma o lenei foi, e leʻo matauina e tagata faʻaaoga.

Pin
Send
Share
Send