Fausia HTML

Pin
Send
Share
Send

I nei aso, meli i luga o le Initaneti e sili ona masani faʻaogaina mo ituaiga eseese o meli nai lo le faigofie fesoʻotaʻiga. Ona o lenei mea, o le autu o le fausiaina HTML templates e maua ai sili sili atu foliga nai lo le faʻasologa masani o soʻo se imeli auaunaga avea talafeagai. I lenei tusitusiga, tatou te iloiloina nisi o mea sili ona talafeagai web punaoa ma luga o komepiuta talosaga e maua ai le tomai e foia ai lenei faʻafitauli.

Fausia HTML

Le tele o mea faigaluega o loʻo avanoa i aso nei mo le fausiaina HTML imeli ua totogiina, ae latou maua se faʻataʻitaʻiga vaitaimi. Lenei le tatau ona amanaia muamua, talu ai o le faʻaaogaina o ia tautua ma polokalame o le a le talafeagai le lafoina o ni tusi - mo le tele o vaega, ua latou taulaʻi i le galuega tele.

Vaʻai foi: Polokalama mo le lafoina o tusi

Faʻa-Mose

Pau le tautua i totonu ole laiga o la matou tusitusiga e le manaʻomia le lesitala ma maua ai se teuteuga talafeagai o tusi. O le faʻavae atoa o ana galuega e faʻaalia saʻo i luga o le itulau itulau o le upega tafailagi.

O le faʻagasologa mo le teuteuina o mataitusi HTML o loʻo tupu i se faatonu faʻapitoa ma e aofia ai le tuʻufaʻatasia o se mamanu o le tele o poloka saunia. I se faʻaopopoga, o elemene mamanu e mafai ona suia i tua atu o le iloa, o le a maua ai lau galuega faʻatasi.

A maeʻa ona fausiaina se tusi tusi, e mafai ona e mauaina i le foliga o se HTML faila. Ole faʻaaogaina atili ole a fuafua ile au sini.

Alu i le sauniga Mosico

Tilda

O le tautua a le Tilda i luga o le upega tafailagi o se atoaga 'upega tafaʻilagi tufuga i luga o totogi, ae o loʻo tuʻuina atu foʻi ia i latou le maua fua o le lua vaiaso vaiaso lesitala. I le taimi lava e tasi, o le 'upega tafaʻilagi lava e le manaʻomia ona fausia; ua lava lea e lesitala ai se teugatupe ma fausia se tusi faʻatusa faʻaaogaina templates masani.

O le tusi faatonu e tele mea faigaluega mo le fausiaina o se temeti mai le amataga, faapea foi ma le fetuunaiga o faʻataʻitaʻiga masani.

O le faʻasologa mulimuli o le faʻailoga e mafai ona mauaina pe a uma ona faʻasalalau i luga o se laupepa faapitoa.

Alu ile Tilda Tautua

Polokalama

E pei lava o le tautua muamua i luga ole laiga, CogaSystem faʻatagaina oe e faia faʻatasi HTML-templates o tusi ma faʻatulaga meli i le i-meli faʻamatalaina e oe. O le tagata faʻavae faʻatonu ei ai mea uma e te manaʻomia e fatuina ni lanu maata lisi e faʻaogaina ai le upega tafailagi.

Alu ile tautua a le CogaSystem

Ia Maua

O le mulimuli tautua i luga ole laiga i lenei tusitusiga o le GetResponse. O lenei punaoa e masani ona taulaʻi i le lisi o meli, ma le HTML editor o loʻo i ai, ae, o se gaioiga faʻaopoopo. E mafai ona faʻaoga faʻatasi e aunoa ma se totogi mo le faʻamaoniga, ma le faʻatauina o se lisiti.

Alu i le GetResponse

OPochta

Toetoe o soʻo se polokalame mo meli atu i luga o se PC o loʻo i ai le faʻavae i totonu o HTML-tusi e ala i le tala faʻatusa ma le tautua i luga ole lugalaina. Le polokalama e sili ona talafeagai o le ePochta Mailer, o loʻo iai le tele o galuega a le imeli auaunaga ma se faigofie faʻamatalaga code code editor.

Le autu aoga i lenei tulaga e oʻo i lalo i le ono mafai ona faʻaaogaina le HTML-faufale mo le maua fua, a o totogi e tatau naʻo le faia tuusaʻo o le laupepa.

Sii mai le ePochta Mailer

Vaʻaiga

Outlook e ono masani ai i le tele o tagata faʻaaoga Windows, aua o se vaega o le masani ofisa suite mai Microsoft. O le imeli kalani lea ma lana lava editor o feau HTML, lea a maeʻa le fausiaina e mafai ona auina atu i tagata e mauaina.

E totogi le polokalame, e aunoa ma ni tapulaʻa o ana galuega uma e mafai ona faʻaaogaina pe a maʻea ona mauaina ma faapipiiina o le Microsoft Office.

Sii mai le Microsoft Outlook

Faaiuga

Sa matou suesueina nai naʻo mea o loʻo i ai nei ma tusi talosaga, peitaʻi, ma le saʻiliʻiliga loloto i luga o fesoʻotaʻiga, e mafai ona maua le tele o isi filifiliga. E taua le manatuaina o le ono mafai ona fausia templates tuʻusaʻo mai tusitusiga faʻapitoa tusitusiga ma le malamalama lelei o faʻailoga gagana. Ole auala lea e sili ona fetuʻutuʻunaʻi ma e le manaʻomia ai tupe faʻasoasoa.

Pin
Send
Share
Send