O taʻaloga e sefulu na sili ona fuafuaina ile 2019 i luga ole PS4

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o taʻutaʻua taʻutaʻua tulaga taʻalo, PlayStation 4, faʻamoemoeina se numera o maualuga-ata premieres i le tausaga fou 2019, faʻatasi ai ma se avanoa mo le tele-platform ma faʻapitoa poloketi. O taʻaloga e sefulu o loʻo mafaufauina i luga o le PS4 o loʻo faʻataʻitaʻia ai le sili ona manaʻomia sui o ituaiga eseese mo tagata fiafia i le Sony console.

Mataupu

  • Resident leaga 2 toe faia
  • Manatu mamao: taeao fou
  • Metro: Esoto
  • Olaga kombat 11
  • Le Tagi e tagi 5
  • Sekiro: Shadows Maliu Faalua
  • O Le Mulimuli o Tatou: Vaega II
  • Ua alu aso
  • Miti
  • Ita 2

Resident leaga 2 toe faia

Aso faʻasalalau: Ianuari 25

I Iapani, Resident Evil 2 Remake na lomia o Biohazard RE: 2

O tagata na faia na taumafai e faʻatuina se muamua-tagata vaʻavaʻai ma se mea pueata tumau i le agaga o le "tuai aoga", ae iʻu ina filifili ai o le lona tolu-tagata faʻatonutonu e galue lelei. Ma e ui lava e leʻi taliaina uma e tagata fiafia lenei folasaga, ina ua maeʻa le faaaliga faʻaaliga E3 2018, sa masani na lelei le tali mai.

I le faaiuga o Ianuari, o tagata fiafia o se tasi o le sili ona lauiloa fiaola fia ola o loʻo faʻatalitali i le tatalaina o se toe fai o le vaega lona lua o le Resident Evil. O se masani masani Leon Kennedy ma lana uo faafuasei faafuasei Claire Redfield maua i latou i le lotolotoi o se zombie apocalypse. O le au fai pisinisi Capcom o loʻo folafola mai o le a e iloaina le tagata nofo tumau, peitaʻi, o le a faia i se eseʻesega sitaili: o le mea pueata o le a tu i tua o le tauau o le tagata autu, ma le ofisa o leoleo, i le mea o le a tupu ai mea autu, o le a sili atu ona pogisa ma faʻamataʻu atu.

Manatu mamao: taeao fou

Aso faʻasalalau: Fepuari 15

O le faʻalauiloaga aloaʻia o le taʻaloga Far Cry: New Dawn na faia i Los Angeles i le amataga o Tesema 2018.

Le vaega fou o Far Cry toe faʻamalosia tagata taʻalo e siitia le autu o Ubisoft ma latou stomping i luga o le nofoaga uma i le taʻaloga ma le tala fuafuaga. Matou te toe faʻatalitali mo se feteʻenaʻiga ma tagata leaga ma se lalolagi matala ma le tele o sailiga ma nofoaga eseese. O le taupulepulega o le poloketi o le a fesiʻiina le au taʻalo i mea o loʻo tupu i le post-apocalyptic Amerika 17 tausaga talu ona maeʻa le Far Cry 5. E leai se mea e faʻaletonu le mafaufau i le taʻaloga e faʻamoemoeina. Tasi mafai ona faʻamoemoe o le Dawn New e sili i se mea New.

Metro: Esoto

Aso faʻasalalau: Fepuari 22

Metro: Esoto i Rusia o le a faʻaalia o Metro: Esoto

Fans o Dmitry Glukhovsky o fatufatuga o loʻo manaʻomia le isi feiloaiga ma le taʻaloga fetuutuunai o galuega a le tusitala i le Metro lalolagi. I le vaega fou o le Esoto, o le a ofoina atu i le tagata taʻalo se malaga e ala i aʻai itumalo o le post-apocalyptic Lusia. Tele nofoaga o le a fai nei ma sui o avanoa avanoa, ma o le amio ole a le tau nana ona manava o le tino i tua o se kesi maso, aua o le ea o le a saogalemu.

O le muamua a le Metro Esoto i le E3 2017 o se mea na faateʻia ai le toatele o tama taʻaalo ma, i se tulaga lautele, o le faʻaaliga o le taʻaloga na talia lelei. O Tom Hoggins o le Daily Telegraph, na taʻua le Metro Esoto o se tasi o "sili ona manaia, faasilasilaga fou" i le atoa faaaliga. I le taimi lava e tasi, PC World mekasini tuu Metro Esoto i le tulaga lua i le pito i luga sefulu o le sili PC taʻaloga na faʻaalia, ma ua faʻailoa e Wired mekasini le taʻavale toso o se tasi o sili sili ona faʻaalia.

Olaga kombat 11

Aso faʻasalalau: Aperila 23

I le ogatotonu o Ianuari 2019, o isi faʻamatalaga atili o le a faʻaalia i mea o lumanai.

Lafoaia o se tasi o sili fusuʻaga taʻaloga i lenei tausaga o loʻo tatalia e le toʻatele o fusuʻaga o le Mortal Kombat lalolagi. O le vaega lona sefulutasi o le a aliali mai i luga o le PS 4 i le tautotogo. E oʻo mai i lenei taimi, e le faʻasoa e le aufaʻamatalaga ni faʻamatalaga i le poloketi o loʻo sosoʻo mai, ae ua malamalama uma tagata, o se taʻutaʻua malosi o fusuʻaga ma le anoanoai o numera faʻataʻamilomilo lelei, o se aofaʻi o le saua ma sili ona manaʻomia microtransactions e faʻamanino lo latou foliga mai i le vaega mulimuli o le poloketi o loʻo sauniuni mo le tatalaina.

Le Tagi e tagi 5

Aso faʻasalalau: Mati 8

O gaioiga a le taʻaloga Devil May Cry 5 e tupu i nai tausaga pe a maeʻa vaega e 4

O le vaega fou o le afa o faʻatupu matata Devil May Cry e foliga mai e le aumaia se mea fou i le ituaiga, ae o loʻo tautino e galueaina lona lava adrenaline faatopetope ma gaioiga valea. O Dante tausaga ma lana uo Nero o loo tau temoni i luga o le Lalolagi ma i se isi lalolagi. E toe tasi lava, tatou tatau ona faʻapueina papala oti, faʻapipiʻi ai le tele o combos ma taulotoina masaniga a le fili. Ua toe foʻi mai le tautai mataga i lenei tautotogo!

Sekiro: Shadows Maliu Faalua

Aso faʻasalalau: Mati 22

Sekiro: Shadows Die Twice - o se gaioiga e faia i le feeseeseai Iapani i le "vaitaimi o taua taua"

O le poloketi mai tusitala o le lauiloa Dark Souls ma Bloodborne o loʻo faʻatalitali ma le le gaoia ma le popole. E leai se tasi e mafai ona mafaufauina poʻo le a le avea ma Sekiro. Faigamalaga gaioiga e ese mai galuega muamua studio ma se Iapani tulaga ma se faʻaituau mo eseese o ala. O le tagata taʻalo e leai se mea e filifili ai pe manaʻo e tau faʻa-matatau fili pe fiafia e faʻalilolilo. Mo le auala mulimuli i le taʻaloga, ua faʻaopoopoina se pusi matusi, faʻataga oe e aʻe i luga o aʻega ma auivi ina ia mafai ai ona suʻe ni auala fou.

O Le Mulimuli o Tatou: Vaega II

Aso faʻasilasila: 2019

I le fonotaga a le aufaasālalau, na faia ai e le kamupani le le faailoaina atu o le aso tatala seia oo i le taaloga ua sili atu ona sauni

Fans of the original The Last of Us talitonu o le 2019 latou o le a vaʻaia le faʻasologa i se tasi o sili sili ona lelei ola taʻaloga taʻaloga o tausaga talu ai nei. Atinaʻe mai Naughty Dog ua maeʻa mafai ona tuʻuina atu i tagata lautele ni taʻavale toso ma se vitio faʻataʻitaʻia o le gameplay. Le taupulepulega o le vaega fou folafola atu e faʻaliliu tagata taʻi lima tausaga i luma atu pe a maeʻa le amataga. O le tulaga i le lalolagi e le o suia: tutusa uma le tauiviga ma zombies, o taua mo punaoa, lautele le faʻamaoni ma le saua. Masalo o le tausaga lenei o le taimi sili mo le faʻamatuʻuina mo tuʻuga faʻapitoa fale umi.

Ua alu aso

Aso faʻasalalau: Aperila 26

I le taʻaloga Aso Gone o le a avanoa eseese mea faigaluega mo faʻaleleia atili, taʻavale mo femalagaaiga ma suʻesuʻega, faʻapea foi ma le tomai e fausiaina mailei ma auupega

O se tasi o nai faʻatonuga na mauaina le tatala maia o le aso, o se sui foʻi lea o le ituaiga o toe ola gaioiga i le faʻatulagaina o le tuʻi-apocalypse. I Aso Gone, na faia e tagata atiaʻe mai le SIE Bend Studio se lalolagi matala, o se tagata lelei-faʻanatinati-faʻamalieina, o se faiga manaia mo le faʻaleleia o taʻavale a tagata lava ia ma o se tala sili ona lelei i le tulaga Uncharted. Le mea e sili ona fai mai e na fatuina le taʻaloga. O a tonu lava? O le a tatou mauaina vave.

Miti

Aso faʻasilasila: 2019

O le faʻamavaega aso o le taʻaloga Dreams e leʻi iloa lava, peitaʻi, o le ulufale mo le muamua suʻega lautele o le a tumau pea ia Ianuari 21, 2019.

O se tasi o sili ona faʻamoemoeina muamua i le Miti sandbox ituaiga o le a liliu tagata taaalo manatu i le mataupu o le fatufatuga i totonu o komepiuta taʻaloga. A o faʻailoa mai e sui o le Media Molecule studio, o latou sandbox o le a avea ma suiga i le taʻaloga fausaga ma le taʻaloga: o le poloketi o le a faʻaogaina le PlayStation Move, faʻatagaina tagata taʻalo e suia ma faia tulaga, faia ni vaaiga ma fefaʻasoaaʻi ma isi tagata taʻalo. Moni, mo le tolu tausaga sosoo, ua tolopoina le suʻega beta o miti. O le a le mafuaaga mo lenei? Masalo e faigata tele le au atiaʻe e faʻatino mea latou te i ai, aua o latou fuafuaga e moni Napoleon.

Ita 2

Aso faʻasalalau: Me 14

Rage 2 o se atinaʻe faʻatasi o le id Software ma le kamupani Suetena Avalanche Studios

O le vaega muamua o le Rage shooter na pei o se mea na sili ona toe manatuaina o Borderlands, ma o le gameplay e pei o se maa simulator. Na tupu lava o le poloketi, lea e tele ni avanoa ma mea e manaʻomia e avea ai ma sili, na avea ma se tagata e fiu ma muaʻi fana i le tuʻuga. Aue, Rage le fiafia tagata taʻalo, e ui i lea, o le faʻasologa i le 2019 ua mamanuina e toe faʻaleleia ai le tulaga. Ua folafola mai e le au tusitala se lanu felanulanuaʻi ma le malosi ma le faʻamamafa i malie malie faʻafiafia taʻaloga. O le a faia e le au atiaʻe mea sese o le uluaʻi? Matou te mauaina i le ogatotonu o Me.

Tagata taaalo ma tagata fiafia o le PlayStation 4 o loʻo tulimatai atu i le faʻamatuʻuina atu o le tele o poloketi ofoofogia o loʻo faʻamoemoe e avea uma lo latou taimi avanoa mo se malaga e le mafaagaloina i totonu o le lalolagi faʻatusa ua tumu i mea manaia, tala matagofie ma le manaia gameplay. O taʻaloga e sefulu o loʻo manaʻomia tele i lenei tausaga, e aunoa ma se masalosalo, e tosina maia le mamalu o le atunuʻu ma faʻamaonia le taʻamilomilo i le taʻamilosaga muamua.

Pin
Send
Share
Send