Le tuʻufaʻatasiga o le vaega au a le XX o le vaiaso o le FIFA 19

Pin
Send
Share
Send

EA faʻalauiloaina le vaega au o le vaiaso i le vaiaso 20 i le FIFA 19. O tagata taʻalo na latou faʻamaonia latou lava i le lakapi moni maua se nofoaga i le 'au faʻailoga ma se faʻaleleia o le card mo le Ultimate Team mode. O ai ma o le a le taua na maua i le TOP-11 ma oso i luga o le nofoa taimi nei?

Mataupu

  • Maualuga FIFA 19 Team XX Taʻaalo
    • Tagata leoleo
    • Tutotonu puipui
    • Agavale i tua
    • Taumatau i tua
    • Tautau
    • Agavale agavale
    • Taumatau taumatau
    • O i luma

Maualuga FIFA 19 Team XX Taʻaalo

-

Tagata leoleo

O le tulaga o le Goalkeeper i totonu o le 'au a le vaiaso o loʻo nofoia e le gafa o Nice, le Atenitina Walter Benitez. Na avea o ia ma se tasi o toa i le fale e faʻasaga ia Nîmes, ma tuliesea le tuʻi e fitu mai le vaega na osofaʻia mai le itu i saute o Farani.

-

O le taʻutaʻua pepa maua ai faʻailoga 84, ma le tulaga filifilia ma faʻafesoʻotaʻi faʻailoga na faʻateleina e sili atu ma le 10 iunite faʻatusatusa i le pepa auro auro.

-

Tutotonu puipui

O le pito i luga o le tolu ogatotonu o le au taʻaalo sili na tatalaina le veteran Pasila mai le kalapu Montpellier Ilton. O le kapeteni 'au na avea ma se tasi o sili faia o lana kalapu manumalo ia Kahn. O le 41 tausaga le matua o Ilton o le taʻitaʻi moni lava o le puipuiga, ua faʻataga ai ona fili na o le faalua ona malolo i le sikoa Ben Lekomt.

-

O le pepa puipui fou na mauaina le faʻasologa o le 84, ae e matua le mafai lava e le au taʻalo ona tatalaina le sailiga o le toa o le taʻaloga o le Aso Sa, ona o le saoasaoa o le tagata taʻaʻalo o loʻo matua maualalo lava - 44 iunite, e matua le mafai ona faʻamatalaina i le taimi nei.

-

O le tagata lona lua o le puipuiga a le au a le au a le vaiaso o Jose Maria Jimenez. O le 26 tausaga Uruguay ua fuga ma tupu malosi i tafatafa o le Diego Godin sili ona poto masani i le puipuiga o Atletico Madrid. Ole taʻaloga mulimuli lava ia Getafe o se faʻamaoniga lea. O le pu o le Iurukuei na faʻatagaina ai e na i latou e tau faʻalua i le mea faʻatau. Na manumalo Jose i le solofanua uma i le solofanua ma faia 84% pasese saʻo.

-

O le alualu i luma o tagata taʻalo e le taua tele pei o isi tama taʻaʻalo i luga o le lisi. O lana kata na faʻaopopoina naʻo le 2 numera o togi, suia mai le 84 i le 86.

-

Ole vaega lona tolu ole au mo le au ole vaiaso o Barcelona Nelson Semedu. O le tagata fou mai i le kalapu o loʻo sailia pea o ia e i totonu o le 'au, peitaʻi o ana taumafaiga na lava ma totoe e fesoasoani i le kalapu i le taʻaloga e faasaga ia Girona. O le taʻaloga na alu ese ai ua matua faigata lava mo le au Catalans, peitaʻi o Semedu na sikoa le sikoa i le 9th minute o le taʻaloga, faʻataga le 'au e ta le taʻalo ma le lakapi lakapi ua faʻatagaina e le' au.

-

Na maua e le au Potukale le faʻateleina o le fuainumera o vaega e tolu ma laʻititi lava faʻateleina faʻamaumauga taua.

-

Agavale i tua

O le itu tauagavale ua i luga o le alofa mutimutivale o le tagata faigaluega faigata Rafael Gereiro mai Borussia Dortmund. O le Potukale na ave saʻo le vaega i le faiaina o Hanover ma le togi o le 5-1.

-

O le itu tauagavale, lea na puipuia Myiko Albornos, ua saeia, ma Gereiro e le gata na tuuina atu le fesoasoani, ae na ia sikoa foi ia lava, aua na ia mauaina ai le maualuga faateleina o le 4 iunite mai le 78 i le 82.

-

Taumatau i tua

Ae peitaʻi o loʻo iai le tele o le au Potukale o loʻo i ai i le vaiaso nei ... o le faʻasaʻo a Juventus ma Cristiano Ronaldo Zhao Cancelu na fesoasoani i le 'au manumalo i le malosi ma le malosi o le Roma Lazio. O le Potukale na sikoa i le 74th minute o le fono, ma i le 88 na ia faamalosia o ia lava e fufusu i le vaega o le sala, maua ai se faʻasalaga. Na faatinoina, e moni, o KriRo.

-

O le pepa fou ma le togi o le 87 o le a vave tosina maia le au taʻalo ma faʻaalia iloga o le saoasaoa, dribbling ma lelei o felauaiga.

-

Tautau

E leʻi mafaufauina se foliga o le 'au a le vaiaso o le Spaniard Joan Hordan mai le tauagafau faifaatoaga o le La Liga Eibar. I le faʻatalatalanoaga ma Leganes, na fesoasoani ai le ogatotonu ogatotonu ma sikoa se sikoa. I se faʻaopopoga, o le sao saʻo o pasese na sili atu i le 81%, ma e leʻi leiloa le tagata taʻaalo martial art i le ea.

-

I le tuʻufaʻatasia, o le Jordan card na tulaʻi e 7 iunite. Le taua tele o faʻailoga faʻaititia, faʻasalalauga ma aʻafiaga.

-

O le tulaga o le playmaker i le 'au o le vaiaso i le mataupu o loo ave e le osofai a le ogatotonu o Atalanta Alejandro Gomez. O se tasi o le au atamamai soka taʻaʻalo o lo tatou taimi ua mauaina se avanoa mo se matua fesiitai mai soʻo se tulaga. O ana faaiuga poto na le mafai ai e Atalanta ona faiaʻina le taʻaloga faasaga i le laumua Roma. O le Atenitina na sikoa lua fesoasoani ma tuuina atu 94% o pasi saʻo mo le taʻaloga. Manaia le sikoa mo se tagata osofaʻiga!

-

Na siitia e Alejandro le 3 iunite ma sui le tulaga faamuamua mai le ogatotonu agai i luma i le osofaʻiga o le ogatotonu.

-

Agavale agavale

I le itu tauagavale o le osofaiga i le au faʻafouina o le vaiaso o le Atenitina tamaloa Angel o Maria. Na fesoasoani Winger ia PSG e faatoilaloina Rennes. Di Maria sa sikoa se sikoa ma se fesoasoani.

-

O lana laupepa fou na mauaina le faʻavae o 87, o le 3 iunite maualuga atu nai lo le faʻailoga pepa. O le faʻalua ai lea o le kalaga a Atenitina i le vaiaso o le vaiaso: o lana pepa muamua sa faʻailoaina 86 maka.

-

Taumatau taumatau

I le itu taumatau o le osofaʻiga o se sikoa malosi, o se masini moni e faʻaleagaina le puipuiga o Fabio Quagliarella o Sampdoria. O le 36 tausaga le matua, o le tama muamua i le taʻaloga sikoa a Serie A, pito i luma o Cristiano Ronaldo ma Duvan Zapatu. 16 sini i 20 taʻaloga ile nei vaitau! Faia le 'au a le vaiaso Fabio mo le faʻaluaina ma le fesoasoani i le sini o le toʻulu o Udinese.

-

O le faʻatatauina o le pepa na siʻitia i le 5 iunite, ma le vaivai o le sao o le na osofaia nei, e le foliga vaʻai tele.

-

O i luma

Na auai Karim Benzema i manumalo mulimuli e lua o Real Madrid. O sikoa masani e sikoa e faʻamanatu mai ai le Karim e le faʻaleaogaina tele tausaga ua avea ma taʻutaʻua autu a le kalapu a le malo. O le faaluaina e faasaga i le faitotoa Espanyol i La Liga ma le sini a Girona i le Spanish Cup na faatalitonuina EA e avatu le Farani e maua ai le pepa taʻavale o le vaiaso ma le faʻailoga 86.

-

I le talafeagai, o le Champions League pepa mai le vaega aitema faʻapitoa ma le faʻasologa o 87 e sili atu le malu.

-

Ole auala lea na aliali mai ai ole tulaga faavae ole au ole 20 ile vaiaso ile FIFA 19. Ile nofoa, e taua le faʻailoa mai ole mataina o le fusuʻaga mai le RB Leipzig Yusuf Poulsen ma le numera 84, luma Brescia Alfredo Donnarummu ma faʻapena foliga tutusa ma tauagavale i lalo ole Borussia mai Monchengladbach Oscar Wendt ma faʻailoga 81.

-

-

-

Masalo o se tasi o nei tamaʻitaʻi ua maeʻa lavea i lau 'au, ona o nisi pepa e matua taua lava le gauai atu! Moni, o le soka lakapi ua uma ona papatisoina le au a le XX o le vaiaso o se tasi e sili ona le fiafia i le FIFA 19 ona o le numera laʻititi o le au taʻalo. Peitai, aua neʻi galo o i latou na manino lo latou faʻaali ia i latou lava i le lakapi moni paʻu i totonu o le au a le atunuʻu. O le faʻatulagaina o fausaga e mafai ona tuʻu atu taua e oʻo i fono maualuluga o fonotaga, ma mo nisi tagata e aoga le faʻatulagaina o se sailiga a le tagata lava ia.

Pin
Send
Share
Send