Polokalama Suʻega komepiuta

Pin
Send
Share
Send

O se komepiuta e aofia ai le tele o soʻotaga fesoʻotaʻiga. Faʻafetai i galuega o latou taʻitasi, o le faiga e masani ona galue. O nisi taimi o faʻafitauli e tulaʻi mai pe o le komepiuta ua le toe aoga, i le tulaga lea e tatau ona e filifili ma faʻafou nisi vaega. Mo le suʻega o le PC mo le le lelei ma le mautu, faʻapitoa polokalama o le a fesoasoani, tele sui o lea o le a tatou iloiloina i lenei mataupu.

Faailoga o PC

O le polokalame PCMark e talafeagai mo suʻega ofisa komipiuta, o loʻo galulue ma tusitusiga, faʻatonutonu ata, browser ma isi faigofie talosaga. E i ai ni ituaiga o auiliiliga, taʻitasi o suʻesuʻe e faʻaaogaina fausia tuʻufaʻatasiga, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻasalalau se upega tafailagi faʻatulafonoina ma animation poʻo se faʻatulagaina e faia i se laulau. O lenei ituaiga siaki e faʻatagaina ai oe e iloa lelei pe faʻafefea ona faʻagaioia le tagata faʻapipiʻi ma le pepa faʻapitoa i galuega o le tagata faigaluega i aso uma.

O tagata atiaeina e maua ai faʻamatalaga sili ona auiliiliga o faʻataʻitaʻiga, lea e le gata i le averesi faʻailo o faʻaalia o loʻo faʻaalia, ae o loʻo i ai foi o loʻo i ai ata o le avega, vevela ma faʻafiafiaga o vaega. Mo gamers i PCMark e naʻo le tasi le fa filifiliga auiliiliina - o se lavelave nofoaga faʻamatuʻu ma o loʻo i ai se lamolemole fegalegaleaiga faʻataʻamilomilo.

Sii mai le PCMark

Dacris tagavai

Dacris Benchmarks o se faigofie ae e aoga tele polokalame mo le suʻesuʻeina masini komipiuta taʻitasi. O agavaʻa o lenei polokalame e aofia ai le tele o siaki o le gaosi, RAM, malo ma le ata vitio. O faʻaiuga o suʻega o loʻo faʻaalia i luga ole laupepa i le taimi lava lena, ona sefe lea ma avanoa mo le maimoaina i soo se taimi.

I se faʻaopopoga, o le faʻamalama autu o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga autu e uiga i vaega o loʻo faʻatuina i totonu ole komipiuta. O se suʻega lautele e manaʻomia faapitoa le faʻaeteete i totonu, lea e faʻatautaia ai masini taʻitasi i le tele o vaega, o lea o le iʻuga lava o le a faʻatuatuaina e mafai ai. O totogi o le Dacris Benchmark, peitaʻi o le faʻataʻitaʻiga o loʻo avanoa mo le download i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaʻia o le tagata atiaʻeina e aunoa ma se totogi.

Sii mai Dacris Benchmarks

Palemia95

Afai oe naʻo le fiafia i le siakiina o le gaioiga ma le tulaga o le gaosi oloa, ona Prime95 o le filifiliga sili. O loʻo iai le tele o suʻega CPU, e aofia ai le faʻatiga o le suʻega. E le manaʻomia e le tagata se faʻaopoopoga tomai poʻo le malamalama, e lava e tuʻu ai le faʻavae faʻavae ma faʻatali le faiga e maeʻa.

O le faiga lava faʻaalia o loʻo faʻaalia i le laupepa autu o le polokalame ma mea moni o mea na tutupu, ma o iʻuga o loʻo faʻaalia i totonu o se isi faʻamalama, lea e auiliili ai mea uma. O lenei polokalama e sili ona lauiloa mo i latou e overclocking le CPU, talu ai ona suʻega e sili saʻo i le mafai.

Sii mai le Prime95

Victoria

Victoria ua faʻa fuafuaina e naʻo le auiliiliga o le tulaga faʻaletino o le disc. O lona aoga e aofia ai le siakiina o le laualuga, gaioiga ma faʻaletonu vaega, loloto le auiliiliga, faitauina o se tusi folau, faʻataʻitaʻi o le laualuga ma le tele o isi mea eseese. O le mea lilo i lalo o le lavelave pulega, lea atonu e le oi ai i totonu o le mana o le le malamalama tagata faʻaaoga.

O faʻaletonu e aofia ai foʻi le leai o se gagana a Rusia, le faʻamutaina o lagolago mai le tagata atiaeina, o se mea e le masani ai, ma faʻaiuga o suʻega e le o saʻo i taimi uma. E leai se totogi ma maua le avanoa Victoria mo download i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le tagata atiaʻe.

Sii mai Victoria

AIDA64

O se tasi o polokalame sili ona lauiloa i luga o la matou lisi o AIDA64. Talu mai lava le faʻasologa tuai, sa lauiloa lava i tagata faʻaaoga. O lenei polokalama e lelei tele mo le mataituina o vaega uma o le komepiuta ma faʻatautaia ai suʻega eseese. Ole aoga tele ole AIDA64 ile au tauva o le maua ole atoa o faʻamatalaga e uiga ile komipiuta.

A o mo faʻataʻitaʻiga ma faʻafitauli, o loʻo i ai ni nai faigofie auiliiliga o le disk, GPGPU, mataitu, tulaga o le mautu, cache ma manatua. Faatasi ai ma nei suʻega uma, e mafai ona e mauaina faʻamatalaga auiliili e uiga i le tulaga o mea manaʻomia.

Sii maia le AIDA64

Foaoi

Afai e te manaʻo e faʻatino se auiliiliga auiliiliina o le ata vitio, FurMark e lelei mo lenei. O ona agavaʻa faʻaalia ai se suʻega mamafa, faʻailoga eseese ma le mea faigaluega a le GPU Shark, o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga auiliili e uiga i le mea ata komipiuta na tuʻuina i totonu o le komepiuta.

O loʻo i ai foʻi le CPU Burner, lea e mafai ai ona e siaki le gaosi mo le sili atu le vevela. O le auiliiliga e faia e ala i le faasolosolo faateleina o le avega. O suʻega uma o suʻega e teuina i totonu o faʻamaumauga ma o le a avanoa pea e vaʻai.

Sii mai le FurMark

Suʻega faʻailoga faʻataʻitaʻiga

Passmark Performance Test ua mamanuina faʻapitoa mo suʻega atoatoa o vaega o komipiuta. O le polokalame auiliiliga masini taʻitasi faʻaaogaina ni faʻasologa eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tagata e gaosia le siakiina mo le mana i floating-point fuafua, pe a faia le fuafuaina o le fisiki, pe a faʻauiga ma faʻamalosi faʻamaumauga. E i ai le auiliiliga o le tasi gaioiga gaosi, lea e mafai ai ona e maua sili atu saʻo tali o suʻega.

Aʻo le vaega o loʻo totoe o le PC, o loʻo faia foʻi le tele o gaioiga ma latou, e faʻatagaina ai i tatou e fuafua le maualuga ole paoa ma le faʻatinoina i tulaga eseʻese. O loʻo iai le faletusi mo le polokalame e faʻasaoina ai suʻega uma. O le faʻamalama autu foʻi o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga autu mo vaega taʻitasi. O le matagofie aso nei o le Passmark Performance Test e atili ai ona faʻalogo i le polokalama.

Sii mai Aʻoaʻoga Faʻailoga Suʻega

Novabench

Afai e te manaʻo e vave, e aunoa ma le siakiina taʻitasi vaega taʻitasi, maua se iloiloga o le tulaga o le mea sisitema, o lona uiga o Novabench mo oe. Na ia auauai e faʻatautaia suʻega a tagata taʻitoʻatasi, ina ua maeʻa ona ia mimilo atu lea i le faʻamalama fou lea e faʻaalia ai le aofaʻiga faʻaiʻuga.

Afai e te manaʻo e sefe mai mea taua ua maua mai i se mea, e tatau ona e faʻaogaina le galuega faʻatau atu, ona e le o iai le faletusi i Novabench ma faʻasao maua. I le taimi lava e tasi, o lenei polokalame, pei o le tele o lea lisi, e maua ai e le tagata faʻaaoga ni faʻamatalaga autu e uiga i le system, e oʻo atu i le BIOS version.

Sii mai Novabench

SiSoftware Loli

SiSoftware Sandra aofia ai le tele o aoga e fesoasoani e faʻavasega ai vaega komipiuta. E iai faʻailoga o mea e manaʻomia, e tatau ona tauʻave taʻitasi. E te mauaina lava iʻuga eseese, aua, mo se faʻataʻitaʻiga, e vave ona faʻaaogaina e le tagata faʻataʻitaʻi galuega faʻataʻitaʻiga, ae faigata tele le taʻalo i faʻasalalau multimedia. O se tuueseesega o le a fesoasoani e faʻaoga sili atu le faʻatinoina o le faʻamaoniga, iloa vaivaiga ma malosi o le masini.

I le faʻaopopoga o le siakiina o lau komepiuta, SiSoftware Sandra faʻatagaina oe e faʻatonutonu nisi o metotia faʻatulafonoina, mo se faʻataʻitaʻiga, sui fon, pule faʻapipiʻi avetaavale, faʻapipiʻi ma polokalama. O lenei polokalama e tufatufaina atu mo se pili, o le mea lea, aʻo leʻi faʻatau atu, matou te fautua ia e faʻamasani oe i le faʻataʻitaʻiga vaega, lea e mafai ona e siiina i luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia.

Sii maia le SiSoftware Sandra

3D faʻailoga

O le tala fou i le matou lisi o se polokalama mai le Futuremark. 3DMark o le sili ona lauiloa polokalama mo le siakiina o komepiuta i totonu o tagata taʻalo. E foliga mai, o lenei mea e mafua i fua talafeagai o pepa vitio avanoa. Peitaʻi, o le ata o le polokalame pei ona faʻailo mai i le vaega o le taʻaloga. A o mo faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai se numera tele o faʻailoga eseese, latou te faʻataʻitaʻi le RAM, le gaioiga ma le pepa vitio.

O le polokalame polokalame e tuʻufaʻatasi, ma e faigofie lava le suʻega, e faigofie ai ona faʻaaogaina le 3DMark e le masani ai tagata faʻaaoga. Tagata e ona vaivai komepiuta o le a mafai ona pasi se faʻamaoni faamaoni a latou mea faigaluega ma vave maua faʻaiuga e uiga i lona tulaga.

Sii mai le 3DMark

Faaiuga

I lenei mataupu, tatou faamasani i tatou ma se lisi o polokalame lea e faʻataʻitaʻi ma suʻesuʻe ai se komipiuta. E tutusa uma itu uma, ae o le mataupu o suʻesuʻega mo sui taʻitasi, e ese, faʻaopopoga, o nisi o latou e faʻapitoa lava naʻo vaega. O le mea lea, matou fautua atu ia te oe e suesue ma le totoʻa mea uma ina ia filifilia le sili ona talafeagai polokalama.

Pin
Send
Share
Send