Faʻafefea ona taofia poloka Windows 10 i luga ole Initaneti

Pin
Send
Share
Send

E le o tagata uma e iloa, ae i luga o komupiuta, komipiuta ma komipiuta ma le Windows 10 o loʻo iai se galuega e suʻe ai se masini e ala ile Initaneti ma e loka mamao le komepiuta, e pei o mea o loʻo maua i le telefoni. O lea la, afai ua leiloa se komepiuta feʻaveaʻi, e i ai le avanoa e maua ai; le gata i lea, lokaina mamao a se Windows 10 komepiuta mafai ona aoga pe afai mo nisi mafuaaga na galo ia te oe e alu ese mai lou teugatupe, ma e sili atu pe a faia lenei.

O lenei tusi faʻamatalaga auiliili pe faʻafefea ona vaʻai mamao (logout) Pupuni 10 i luga ole Initaneti ma pe o le a foi. E ono aoga foi: Matua Faʻatonutonu Pupuni 10.

Saini e alu i fafo ma loka lau PC poʻo le laptop

Muamua lava, e uiga i manaʻoga e tatau ona faʻamalieina ina ia mafai ona maua le avanoa e pei ona faʻamatala:

  • O le loka komipiuta e tatau ona fesoʻotaʻi i le Initaneti.
  • Ole "Search for device" galuega tatau ona faʻaogaina luga. E masani lava o le faʻaletonu lea, ae o nisi polokalame e tapunia ai le Windows 10 spyware mafai foi ona faʻaleaogaina lenei vaega. E mafai ona e faʻatinoina i tulaga - lata ma le saogalemu - Saili mo se masini.
  • Se faʻamatalaga Microsoft ma aia tatau i luga o lenei masini. E ala i lenei tala o le loka o le a faatino.

Afai o avanoa uma o loʻo i luga, e mafai ona e faʻaauau. I luga o soʻo seisi masini e fesoʻotaʻi i le Initaneti, mulimuli i laʻasaga nei:

  1. Alu i le //account.microsoft.com/devices ma ulufale i le username ma upu faataga mo lau Microsoft account.
  2. O le a tatalaina se lisi o masini Windows 10 e faʻaaogaina ai lau teugatupe. Kiliki Faaali Auiliiliga mo le masini e te manaʻo e poloka.
  3. I totonu o le masini mea, alu i le "Saili mo se masini." Afai o le a mafai ona iloa lona nofoaga, o le a faʻaalia luga o le faafanua. Kiliki le "poloka" faamau.
  4. Ole a e vaʻai i se feʻau o loʻo faʻailoa mai ai o le a maeʻa sauniga uma ma o loʻo vavaeʻese tagata faʻaoga i le lotoifale. Le ulufale i totonu o se pule ma lau teugatupe o le a mafai pea. Kiliki "Le isi."
  5. Ulu atu i le savali o le a faʻaalia luga o le loka lau. Afai ua leiloa lau masini, o se mea lelei le faʻaali auala e faʻafesoʻotaʻi ai oe. A faʻapea e te polokaina lau fale poʻo le komepiuta, ou te mautinoa e mafai ona e sau ma oe lava se feʻau taua.
  6. Kiliki le "poloka" faamau.

A maeʻa le kiliki i le ki, o le a faia se taumafaiga e fesoʻotaʻi ai i le komupiuta, pe a maeʻa ona o ese uma tagata faʻaaoga i luga ae o le Windows 10 o le a poloka. Le feʻau na e faʻailoa mai o loʻo aliali mai i luga o le loka. I le taimi lava e tasi, o le a auina atu se imeli i le tuatusi imeli e fesoʻotaʻi ma le teuga e uiga i le polokaina ua maeʻa.

E mafai ona toe tatalaina le polokalama i soo se taimi e ala i le alu i totonu ma le Microsoft account ma faʻatonu aia tatau i luga o lenei komupiuta poʻo le komepiuta.

Pin
Send
Share
Send