Aveese le pule ile Windows 10

Pin
Send
Share
Send


E le masani ona i ai ni faʻamatalaga i luga o se komupiuta Windows e tatau ona iai faʻamanuiaga faʻatonu. I le tusi faitau o aso nei, o le a tatou faʻamatalaina pe faʻapefea ona tape se pule pule i luga o le Windows 10.

Faʻafefea ona faʻaleaogaina pule

O se tasi o foliga o le lata mai faʻamatalaga o le faiga o galuega mai Microsoft o ituaiga e lua o faʻamaumauga: lotoifale, ua leva na faʻaaogaina talu mai le Windows 95, ma le teugatupe i luga ole laiga, o se tasi lea o mea fou o le "tele". Uma e lua avanoa eseʻesega pule faʻapitoa, o lea e te manaʻomia le tapunia taitoatasi. Tatou amata i le sili atu ona masani faʻaaliga i le lotoifale.

Filifiliga 1: Local Account

Aveʻese o se pule i luga o le lotoifale faʻamatalaga faatatau le soloia o le teugatupe lava, o lea a o le i amataina le faʻatulagaina, ia mautinoa o loʻo i ai i totonu o le polokalama le tala lona lua ma o loʻo e ulufale i lalo. Afai e le tasi e le mauaina, o le a manaʻomia e fatuina ma tuʻuina faʻatonuga pule, talu ai o tala tuʻufaʻatasi e avanoa naʻo lenei tulaga.

Nisi faʻamatalaga:
Fausia ni tagata fou i le lotoifale i le Windows 10
Mauaina o Pule I le Windows 10 Computer

A maeʻa, e mafai ona e agaʻi saʻo i le toesea.

  1. Tatala "Pulea vaega" (eg maua loa "Saili"), liliu i aikona lapopoa ma kiliki i luga o le aitema Tagata e teuina Tala.
  2. Faaaoga le aitema "Pule le isi tala".
  3. Filifili le teugatupe e te manao e tape mai le lisi.
  4. Kiliki i luga ole sootaga "Tapē le tala".


    O le a musuia oe e sefe pe tape le tuai faila faila. Afai o le pepa o le tagata e faʻaumatia o loʻo iai ni mea taua, matou te fautuaina le faʻaaogaina o le filifiliga Sefe Faila. Afai e le toe manaʻomia faʻamatalaga, kiliki i le ki. Tapē Faila.

  5. Faʻamaonia le tapeina mulimuli o le teugatupe i le kiliki i luga o le faamau "Tapē le tala".

Ua uma - o le pule o le a aveʻesea mai le polokalama.

Filifiliga 2: Microsoft Account

Aveesea o se Microsoft faʻatonu teuga tala e toetoe lava leai se ese mai le tapeina o se teugatupe i le lotoifale, ae o loʻo iai le tele o foliga. Muamua, o le tala lona lua, ua uma ona i luga ole laiga, e le manaʻomia le faia - ua lava le lotoifale e foia ai le galuega. O lona lua, o le Microsoft account na aveeseina e ono fusia i 'auʻaunaga ma talosaga a le kamupani (Skype, OneNote, Office 365), ma o lona aveeseina mai le sisitema e ono faʻaleagaina ai le ulufale atu i nei oloa. A leai, o le faiga e tutusa ma le muamua filifiliga, vagana ai i le laasaga 3 e tatau ona e filifilia se teuga tupe Microsoft.

E pei ona e vaʻaia, o le aveeseina o le pule i le Windows 10 e le faigata, ae e mafai ona mafua ai le leiloa o faʻamaumauga taua.

Pin
Send
Share
Send