Lautele Extractor 1.6.1.2028

Pin
Send
Share
Send

O faʻamaumauga ua avea ma auala e sili ona taua tele mo le teuina o faila tetele. Ae ui i lea, e le o tagata uma i luga ole komipiuta e iai polokalame mo le tatalaina ma galulue faʻatasi ma latou. I lenei tusiga, o le a tatou vaʻai atu i le faigofie Universal Extractor polokalame na faia e aumai mai ai faila mai se teuga ma tuʻuina pusa InstallShield.

Aveese mai le exe

O Universal Extractor ei ai ni metotia mo le aveeseina o faila afifiina faʻaaogaina InstallShield. O le aveeseina o faila mai se afifi e mafai ona aoga pe a na e siiina nisi polokalama ma manaʻo e mautinoa e le afaina ai lau komepiuta. Ona e mafai ona unzip le installer ma vaʻai mea i totonu e aunoa ma le afaina ai le komupiuta, pe naʻo le kopi o faila e te manaʻomia mai iina.

Leai se tasi o metotia 100% faʻatuatuaina ma unpacking mafai ona faʻaletonu faalagolago i le tapulaa ma lea na faia le afifi.

Unziping

Le polokalama lagolagoina le tele o lauiloa ituaiga o archivers faʻaaoga pe a faʻamalosi faila * .rar, * .zip ma isi foi. I le taimi o unzipping, o lo o tausia le ogalaau, ma a tupu se faʻaletonu, e mafai ona maua i le faʻaaogaina o faʻamaumauga i totonu.

Lelei

  • Faʻatau tufatufaina;
  • E i ai le gagana Lusia;
  • Malosiaga e tuʻu ese faila mole.

Le atoatoa

  • Le lava ni faʻamatalaga faʻaopoopo;
  • Leaga le faʻaaogaina.

O lenei polokalame o se auala vave e ave mai ai faila mai faila. Peitaʻi o loʻo iai ni mea sese i totonu: i le taimi o le faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona tapunia pe a maeʻa le faʻagaioiga, tusa lava poʻo le a le aoga o lona iʻuga. Ma le faʻaopopoga, ona o le leai o se faʻaopoopoga o galuega, e sili atu le maualalo i lo latou faʻatasi ExtractNow.

Sii mai fua le Universal Extractor

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Lautele usb installer Upega Tafaʻilagi Extractor Lautele matamata Manava

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Universal Extractor o se polokalama mo le faʻapipiʻiina o faʻapipiʻi faila ma le aveeseina o faila mai faʻamaumauga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻavaomalo mo Windows
Atinaʻe: LegRoom
Tau: leai se totogi
Tele: 11 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.6.1.2028

Pin
Send
Share
Send