Le ata sili ona lelei luga o le initaneti ile Lusia

Pin
Send
Share
Send

E tele faʻatonutonu ata ata i luga ole laiga, e masani ona faʻaigoaina "photoshop luga o le initaneti," o nisi o loʻo tuʻuina mai ai se sao lelei o ata ma ata faʻatonutonu foliga. E i ai foi le faʻauʻuina aloaʻia i luga ole laiga mai le tagata faʻatupulaia o Photoshop - Adobe Photoshop Express Editor. I lenei iloiloga e uiga i luga o le initaneti photoshop, pei o le toʻatele o tagata faʻaaogaina valaʻauina, maua ai le sili avanoa. Muamua lava, matou te mafaufau i auaunaga i le Lusia.

Manatua o Photoshop o se 'oloa a Adobe. O isi ata uma ata e iai a latou lava igoa, e le faia ai le leaga. Ae ui i lea, mo le tele o tagata faʻaaoga masani, Photoshop e sili atu o se taʻutaʻu masani, ma e mafai ona uiga i soʻo se mea e faʻatagaina oe e faia se ata matagofie pe teuteu.

Photopea o le toeitiiti lava tutusa kopi o Photoshop, maua i luga o le initaneti, leai se totogi ma faʻaRusia

Afai e te manaʻomia le Photoshop ia maua fua, i le Rusia ma maua luga o le initaneti, o le Photopea graphic editor na latalata i lenei mea.

Afai na e galue ma le muamua Photoshop, ona o le faʻalogologo i luga o le screenshot i luga o le a faʻamanatu ia te oe lava, tele, ma o le initoneti ata faʻatonutonu lea. I le taimi lava e tasi, e le gata ile faʻatulagaga, ae o Photopea e tele lava ina faia (ma, o le mea e taua, faʻaoga i le tutusa auala) na ole Adobe Photoshop.

  1. Galue (utaina ma sefe) ma PSD faila (siaki oe lava ia i luga o faila o le mulimuli aloaia Photoshop).
  2. Lagolago mo faaputuga, palu ituaiga, manino, ufimata.
  3. Faʻasaʻo lanu, e aofia ai vilivae, auala mea palu, faʻaalia tulaga.
  4. Galue faʻatasi ma foliga (Foliga).
  5. Galulue ma filifiliga (aofia ai ma filifiliga lanu, Faʻalelei mea mova).
  6. Faasaoina i le tele o foliga eseese, e aofia ai SVG, WEBP ma isi.

O loʻo avanoa le faʻatulagaina o ata i luga ole Photopea i luga ole laiga i luga ole laiga //www.photopea.com/

Pixlr Editor - le sili ona lauiloa "lugalaina ata" i luga ole Initaneti

Masalo ona e masani ona e fetaiaʻi ma lenei faatonu i luga o ituaiga upega tafailagi. O le tuatusi aloaʻia o lenei faʻatonutonu o le aufaʻatonu ole //pixlr.com/editor/ (Naʻo soʻo se tasi e mafai ona faʻapipiʻi lenei faʻatonutonu i totonu o la latou 'upega tafaʻilagi, ma o lea ua matua masani ai) E tatau ona ou fai atu i le taimi lava ia i loʻu manatu, o le isi toe iloiloga manatu (Sumopaint) e sili atu sili, ma lenei tasi na ou tuʻuina muamua i le tonu ona o lona lauiloa.

I le amataga muamua, o le a fesiligia oe e fatuina se isi mea gaogao ata (e lagolagoina foi le faapipii mai le laupapa laupapa e pei o se ata fou), pe tatala nisi sauniuni ata: mai se komepiuta, mai le fesoʻotaʻiga, poʻo mai se faletusi ata.

I le taimi lava e maeʻa ai, o le a e vaʻai i se faʻapitoa e pei o lena i Adobe Photoshop: i le tele o auala, toe fai mea aitema ma se mea faigaluega, o le faʻamalama mo le galulue ma faʻaputuga ma isi elemene. Ina ia faʻaliliuina le fesoʻotaʻiga i Lusia, na ona filifili i le pito i luga menu, i lalo o le Gagana.

O le faʻatulafonoina ata faʻatonutonu Pixlr Editor o se tasi o sili ona alualu i luma i mea tutusa, o ana galuega uma o loʻo maua atoa e aunoa ma se totogi ma aunoa ma se resitalaina. Ioe, o galuega sili ona lauiloa e lagolagoina, iinei e mafai:

  • Totoina ma faʻasolo le ata, tipi ese se vaega o lona faʻaoga i le faʻaaogaina o sikuea ma elliptical filifiliga ma le lasso meafaigaluega.
  • Faʻaopopo tusitusiga, aveese mata mumu, faʻaogaina gradients, faamama, pupuni ma sili atu.
  • Suia le pupula ma le faʻatusatusa, saturation, faʻaaogaina laupepa pe a galue ma ata lanu.
  • Faaaoga le masani Photoshop keyboard shortcuts e le filifilia, filifili ni mea se tele, faaleaogaina gaioiga, ma isi.
  • O le faatonu tusia ai se talaaga ogalaau, ia mafai ona e folau, pei i Photoshop, i se tasi setete talu ai.

I se aotelega, e faigata ona faʻamatalaina uma foliga o le Pixlr Editor: o le mea moni, e le o se ata atoa o le Photoshop CC i lau komepiuta, ae o avanoa mo luga o le initaneti talosaga e matua matagofie lava. O le a aumaia faʻafiafiaina faapitoa mo i latou ua leva ona masani i le galue i le amataga oloa mai Adobe - pei ona taʻua muamua, latou faʻaaogaina igoa tutusa i le lisi, ki taua tuʻufaʻatasiga, o le faiga e tasi mo le puleaina o faʻaputuga ma isi elemene ma isi auiliiliga.

I le faʻaopopoga i le Pixlr Editor lava ia, o se ata faʻapitoa e faʻatonutonu le au gaosi ata, i luga o le Pixlr.com e mafai ona e mauaina ni isi mea se lua - Pixlr Express ma Pixlr-o-matic - e faigofie tele, ae sili ona talafeagai pe a e manaʻo:

  • Faʻaopopo aafiaga i ata
  • Fausia se koleti mai ata
  • Faʻaopopo tusitusiga, faʻavaʻa, etc. i le ata

I se tulaga lautele, ou te fautua le taumafai uma a oloa, talu ai oe e fiafia i avanoa o le initaneti faʻaleleia ou ata.

Sumopaint

O le isi ata iloga i luga ole laiga e aofia ai o Sumopaint. E le taʻutaʻua tele o ia, peitaʻi, i loʻu manatu, e matua le tatau ai. E mafai ona e amataina le faʻaavanoa i luga ole laiga faʻasalalau ole faʻatonutonu ia i lou kiliki i luga ole laiga //www.sumopaint.com/paint/.

A maeʻa ona amata, fausia se ata le avanoa fou pe tatala se ata mai lau komepiuta. Ina ia sui le polokalame ile Lusia, faʻaaoga le pusa siaki i le pito i luga tauagavale.

Le polokalame polokalame, pei o isi mataupu talu ai, toetoe o se kopi o Photoshop mo Mac (atonu e sili atu nai lo le Pixlr Express). Tatou talanoa i le mea e mafai e Sumopaint ona fai.

  • Tatalaina ni ata se tele i totonu o isi faʻamalama i totonu ole "online photoshop." O lona uiga, e mafai ona e tatalaina lua, tolu pe sili atu ata taʻitasi ina ia tuʻufaʻatasia ai latou elemene.
  • Lagolago mo faaputuga, latou manino, eseese filifiliga mo palu fefiloi, palu aafiaga (ata lafoia, susulu ma isi)
  • Alualu i luma filifiliga mea faigaluega - lasso, itulagi, togafiti faʻataulaitu, faʻailoga maualuga pixels e lanu, pupuni le filifiliga.
  • Tele avanoa mo le galueina ma lanu: tulaga, pupula, faʻatusatusa, saturation, faʻafanua faʻafanua ma sili atu.
  • Faʻataʻitaʻiga masani, pei o le faʻatoʻaina ma faʻataʻamiloina ata, faʻaopopo tusitusiga, sapalai eseese (faʻapipiʻi) e faʻaopopo aʻafiaga i le ata.

Tele o matou tagata faʻaaoga, tusa lava pe leai se auala e fesoʻotaʻi ma mamanu ma le lolomiina, o loʻo i ai moni Adobe Photoshop i luga o latou komepiuta, ma latou iloa uma ma e masani ona fai mai latou te le faʻaaogaina le tele o ona foliga. Sumopaint, masalo, o loʻo i ai ma le saʻo le masani ona faʻaaogaina meafaigaluega, foliga ma galuega masani - toetoe o mea uma e ono le manaʻomia e se sili tomai faʻapitoa, ae o se tagata e iloa le faʻafefea ona taulimaina faʻatonutonu faatonu e mafai ona maua i lenei lugalaina talosaga i luga ole laiga, ma e matua leai se totogi ma aunoa ma le resitalaina. Manatua: o nisi o faʻamama ma galuega o loʻo manaʻomia pea ona lesitala.

I loʻu manatu, Sumopaint o se tasi o sili ona lelei o lona ituaiga. Moni maualuga-maualuga "photoshop lugalaina" lea e mafai ona e maua ai soʻo se mea e te manaʻo ai. Ou te le o talanoa e uiga i "aafiaga pei i luga o Instagram" - isi auala o loʻo faʻaaogaina mo lea mea, o le Pixlr Express tutusa ma latou te le manaʻomia ni poto masani: na o le faʻaaoga o templates. E ui lava, o mea uma o loʻo i luga o le Instagram, e mafai foi i tusitala tutusa pe a e iloa le mea oe faia.

Luga o le ata o luga o le initaneti Fotor

O luga o le initaneti ata faʻatonutonu Fotor e sili ona lauiloa i tagata fou ona ua faigofie ona faʻaaoga. E avanoa foi e leai se totogi ma i Lusia.

Sili atu i luga Fotor foliga i se isi tusitusiga.

Photoshop Online Tools - o se tagata tafafao i luga ole laiga e iai mafuaʻaga uma e taʻua ai o le Photoshop

E iai foʻi ana oloa i le Adobe mo le faigofie ona faʻatonutonuina o ata - Adobe Photoshop Express Editor. E le pei o mea i luga, e le lagolagoina le gagana Lusia, ae ui i lea, na ou filifili e taʻua i lenei tusitusiga. E mafai ona faitau faʻamatalaga auiliili o lenei faʻatonu ata i lenei tusitusiga.

I se faapuupuuga, na o le aoga faʻatonutonu galuega o loʻo avanoa i le Photoshop Express Editor - rotation ma cropping, e mafai ona e aveese ni faʻaletonu e pei o mata mumu, faʻaopopo tusitusiga, faʻavaʻa ma isi elemene ata, faia faʻasaʻo lanu faigofie ma faia le tele o galuega faigofie. O lona uiga, e le mafai ona e taʻua o ia o se polofesa, ae mo le tele o mafuaʻaga e ono talafeagai ai.

Splashup - O leisi mea faʻafaigofie

I le mea e mafai ona ou malamalama ai, Splashup o le igoa fou mo le tasi-taʻutaʻua luga o le initaneti faʻatonutonu Fauxto. E mafai ona e faʻataʻitaʻi i le alu i le //edmypic.com/splashup/ ma kiliki le "Alu taumatau i" sootaga. O lenei faatonu e sili atu faigofie nai lo le muamua faʻamatala lua, e ui i lea, e lava avanoa i ai, e aofia ai ma aʻu mo se lavelave suiga o ata. E pei o faʻaaliga muamua, o nei mea uma e maua fua.

O nisi nei o foliga ma mea totino o Splashup:

  • Masani i le Photoshop Ofisa.
  • Faʻasaʻoina tele ata i le taimi e tasi.
  • Lagolago mo faaputuga, ituaiga eseese o palu, manino.
  • Filifiliga, faʻasolo, suiga, meafaigaluega mo le filifilia ma le totoina o ata.
  • Faigofie lanu faasaʻo - hue-saturation ma pupula-eseʻese.

E pei ona e vaʻaia, i lenei faʻatonutonu e leai ni faʻataʻitaʻiga ma tulaga, faʻapea foi ma le tele o isi galuega e mafai ona maua i Sumopaint ma Pixlr Editor, ae ui i lea, i totonu o le tele o ata i luga ole laiga polokalame faʻapitoa e mafai ona e mauaina pe a suʻesuʻe i luga o le fesoʻotaʻiga, o se tasi lenei e maualuga tele. e ui i se faigofie.

E tusa ai ma loʻu iloa, sa ou mafaia ona faaaofia uma ma le faigata tusitala luga o le initoneti faatonu. Sa ou faia ma le loto i ai e leʻi tusia e uiga faigofie aoga o lona aoga na o le faaopoopo o aafiaga ma faavaa, o lenei o se autu. E ono faʻafiafia foʻi: Faʻafefea ona fai se koleti o ata i luga o le initaneti.

Pin
Send
Share
Send