Fausiaina se bootable flash drive i le UltraISO

Pin
Send
Share
Send

Le tele o tagata faʻaaoga, pe a manaʻomia latou e faia se bootable USB flash drive poʻo ai ma se tufatufaina pusa o se isi faiga faʻatulagaina, taumafai e faʻaogaina le polokalame UltraISO - o le auala e faigofie, vave ma masani ona faia bootable flash drive galue i le tele o komepiuta poʻo komepiuta feaveaʻi. I totonu o lenei tusi lesona, o le a tatou ala i lea laasaga ma lea sitepu vaʻai i le faʻagasologa e faia se bootable flash drive i le UltraISO i ona vaega eseese, faʻapea foi ma se vitio o loʻo faʻataʻitaʻia uma laasaga na talanoaina.

Ile UltraISO, e mafai ona e faia se bootable USB flash drive mai se ata e toetoe lava soʻo se galuega faʻatino (Windows 10, 8, Windows 7, Linux), faʻapea foi ma isi LiveCD. Vaʻai foi: o polokalame sili ona lelei e fatuina ai le bootable USB flash drive, Fausia se bootable USB flash drive Windows 10 (uma metotia).

Faʻafefea ona fai se bootable USB flash drive mai le tisiki ata i UltraISO

I le amataga, mafaufau i le filifiliga taatele mo le faia o bootable USB ala leo mo le faʻapipiʻiina o Windows, seisi faʻagaoioiga faiga, pe toe faʻafouina se komepiuta. I lenei faʻataʻitaʻiga, tatou te mafaufauina vaega taʻitasi o le faia o se bootable USB flash drive Windows 7, lea e mafai ai ona tuʻuina lenei OS i luga o soʻo se komipiuta i le lumanaʻi.

E pei ona faʻapea mai le tala, o le a tatou manaʻomia se bootable ISO ata o le Windows 7, 8 poʻo le Windows 10 (poʻo se isi OS) i le faʻavae o se faila ISO, se polokalame UltraISO ma se USB flash drive e leai ni faʻamatalaga taua (talu ai o le a tineia uma). Tatou amata.

  1. Tamoe le UltraISO polokalame, filifili "Fail" - "Tatala" i le polokalama polokalama ma faʻasino tonu le ala i le faʻafoeina faila faʻatusa faila, ona kiliki lea "Tatala".
  2. A maeʻa ona e matauina uma lea o faila o loʻo iai i le ata i le autu UltraISO window. I le aotelega, e leai se lagona faʻapitoa i le vaʻai atu ia latou, ma o le mea lea o le a tatou faʻaauau pea.
  3. I le menu autu o le polokalame, filifili "Self-utaina" - "Burn Hard Disk Image" (atonu e i ai le eseese filifiliga i faʻamatalaga eseese o le UltraISO i totonu o Rusia, ae o le uiga o le a manino).
  4. I le Disk Drive fanua, faamaoti le auala i le USB flash drive e faamaumauina. Ma i totonu o lenei faʻamalama e mafai ona e muamua faia. O le ata faila o le a uma ona filifilia ma faʻaalia i le faʻamalama. O le puʻeina metotia e sili ona lelei le tuʻuina le tasi o loʻo faʻapipiʻiina i le le masani - USB-HDD +. Kiliki "Mu."
  5. A maeʻa lena, o se faʻamalama e aliali mai e lapataia ai o faʻamaumauga uma i le USB flash drive o le a soloia, ona faʻasolo loa lea o le puʻeina o le USB flash drive mai le ISO faʻata, o le a faia le tele o minute.

O se taunuuga o nei laʻasaga, o le a e mauaina le saunia USB-bootable drive lea e mafai ai ona e faʻapipiʻi le Windows 10, 8 poʻo le Windows 7 i luga o se komepiuta feaveaʻi ma komipiuta. E mafai ona e siiina UltraISO i le Rusia e aunoa ma se totogi mai le ofisa 'upega tafaʻilagi: //ezbsystems.com/ultraiso/download.htm

Vitio faatonuga i luga o le tusitusi bootable USB i UltraISO

I le faʻaopopoga i le filifiliga o loʻo taua i luga, e mafai ona e faia se bootable USB flash drive e le mai i se ISO ata, ae mai le oi ai nei o le DVD poʻo le CD, faʻapea foi ma se faila ma faila Windows, e pei ona faʻamatalaina atili i faʻatonuga.

Fausiaina o se bootable USB flash drive mai le DVD

A iai sau bootable CD-ROM ma Windows poʻo se isi lava mea, ona faʻaoga lea o le UltraISO e mafai ona e faia se bootable USB flash drive mai ia tuʻusaʻo e aunoa ma le faia muamua o le ISO image o lenei disc. Ina ia faia lea mea, i le polokalame, kiliki "File" - "Tatala CD / DVD" ma faʻamaoti le ala i lau taʻavale o loʻo manaʻomia disk.

Fausiaina o se bootable USB flash drive mai le DVD

Ma, pei ona i ai i le mataupu muamua, filifili "Self-boot" - "Mu le ata o le faigata disk" ma kiliki "Burn." O le mea ua tupu, tatou maua le atoatoa kopi kopi tisiki, aofia ai le vaega boot.

Faʻafefea ona fai se bootable USB flash drive mai le Windows file folder i UltraISO

Ma ole filifiliga mulimuli ole faia lea ole bootable flash drive, e ono mafai foi. Faapea e leai sau boot disk poʻo lana ata i le tufatufaina pusa, ma e naʻo le faila o loʻo i lau komepiuta o loʻo kopi uma ai faila a le Windows. O le a le mea e fai i lea tulaga?

Pupuni 7 faila faila

I UltraISO, kiliki faila - Fou - Bootable CD / DVD Ata. E matala mai se faamalama e fai atu ai ia te oe e download le faila faila. O lenei faila i luga o le Windows 7, 8, ma le Windows 10 tufatufaina o loʻo i totonu o le faila faila ma ua faaigoaina bootfix.bin.

A maeʻa loa ona e faia lenei mea, i le pito i lalo o le UltraISO faigaluega, filifili le faila o loʻo iai le faila tufatufaina o le Windows ma faʻasolosolo ona anotusi (e le o le faila o loʻo ia lava) i le pito i luga taumatau o le polokalame, ua gaogao i le taimi nei.

Afai o le faʻailoga i le pito i luga liliu mumu, faʻailoa mai o le "New ata ua tumu", na o le taumatau-kiliki i luga ma filifili le 4.7 GB tele tutusa ma le DVD. O le isi sitepu o le mea lava lea e tasi e pei ona iai i tulaga muamua - Self-utaina - Maliu le ata o le hard disk, faʻaali poʻo fea USB flash drive e tatau ona bootable ma aua le faamaoti se mea i le "Ata faila" fanua, e tatau ona gaogao, o le galuega o loʻo i ai nei o le a faʻaaogaina mo le puʻeina. Kiliki "Maliu" ma ina ua mavae sina taimi o le USB flash drive mo le faʻapipiʻi o Windows ua sauni.

E le o ni auala uma ia e mafai ai ona e faia le bootable ala o faasalalauga i UltraISO, ae ou te manatu mo le tele o talosaga o faʻamatalaga na folasia i luga e tatau ona lava.

Pin
Send
Share
Send