Le sili antivirus mo Windows 10

Pin
Send
Share
Send

Lea antivirus ua totogi ma maua fua e sili ona lelei mo Windows 10, e maua ai le talitonuina puipuiga ma aua le faʻalemu lemu le komipiuta - o lenei o le a talanoaina i le toe iloilo, e le gata i lea, e le taimi nei, ua na o ni nai suʻega antivirus ua faʻaputuputu i Windows 10 mai tutoatasi antivirus falefaigaluega.

I le vaega muamua o le tusitusiga, o le a tatou taulaʻi i le totogi antivirus e sili ona lelei i le saogalemu, faʻatinoga, ma suʻega usability. Ole vaega lona lua e uiga i free antivirus mo Windows 10, lea, o le mea e leaga ai, e leai ni suʻega faʻaiuga mo le tele o sui, ae mafai ona fautua ma iloilo poʻo fea filifiliga e sili atu.

Taua taua: i soʻo se tusitusiga i luga o le filifiliga o antivirus, lua ituaiga o manatu e masani ona aliali mai i luga o laʻu upega tafailagi - e uiga i le mea moni e le o Kaspersky Anti-Virus iinei, ma i luga o le autu: "O fea oi ai Dr. Web?". Ou te tali atu nei: I le seti o antivirus sili ona lelei mo Windows 10 o loʻo taua atu i lalo, ou te taulai lava i suʻega o loʻo lauiloa antivirus, o le mea autu o AV-TEST, AV Comparatives ma Virus Bulletin. I nei suʻega, na avea pea Kaspersky ma taʻitaʻi o se tasi o taʻitaʻi i tausaga talu ai nei, ma Dr. E le aʻafia le 'upega tafaʻilagi (o le kamupani lava na faia lenei filifiliga).

Le sili antivirus e tusa ma tutoatasi tutoatasi

I lenei vaega, ou te avea faʻavae o faʻataʻitaʻiga na taʻua i le amataga o le tusitusiga, na faia mo antivirus faʻapitoa lava ile Windows 10. Na ou faʻatusatusa foi iʻuga ma faʻaiuga o suʻega mulimuli a isi tagata suʻesuʻe ma latou te tutusa i le tele o itu.

Afai e te vaʻavaʻai i le laulau mai AV-Suʻega, ona i ai lea i sili sili ona lelei antivirus (siliʻaiga maualuga mo le siʻitia o le siama ma le aveʻesea, saosaoa ma le faʻaaogaina), o le a tatou vaʻaia mea nei:

  1. AhnLab V3 Initaneti Puipuiga0 (muamua sau muamua, Korea antivirus)
  2. Kaspersky Initaneti Puipuiga 18.0
  3. Bitdefender Initaneti Puipuiga 2018 (22.0)

Latou te le i maua laititi i tulaga o faʻatinoga, ae o antivirus nei e i ai le maualuga i isi tapulaa:

  • Avira Antivirus Pro
  • McAfee Initaneti Puipuiga 2018
  • Norton (Symantec) Puipuiga 2018

O le mea lea, mai i tusitusiga o le AV-Test, e mafai ona matou faailoaina le 6 sili totogi antivirus polokalame mo Windows 10, o nisi o na mea e itiiti lava iloa e le tagata Rusia, ae ua uma ona faamaonia i latou lava i le lalolagi (e ui i lea, ou te maitauina o le lisi o antivirus sa togi le maualuga sikoa ua suia se laʻititi faatusatusa i le tausaga talu ai). E foliga tutusa lava le galuega a nei afifi anti-virus, o latou uma lava, vagana ai mo Bitdefender ma AhnLab V3 Initaneti Puipuiga Saogalemu 9.0, e fou i suʻega, e lusia Rusia.

Afai e te vaʻai i suʻega o isi antivirus ma le mea sili e fofo i latou mai le mea lea, matou te mauaina le ata lea.

AV-Faʻatusatusaina (o faʻaiʻuga e faʻavae i luga o le saʻiliʻiliga fua faatatau o taufaʻamataʻu ma le numera o sese faʻapitoa)

  1. Panda maua fua antivirus
  2. Kaspersky Initaneti Puipuiga
  3. Pule o le PC Tencent
  4. Avira Antivirus Pro
  5. Bitdefender initaneti saogalemu
  6. Symantec Initaneti Puipuiga (Norton Security)

I suʻega a le Virus Bulletin, e le o mea uma o loʻo faʻailoa mai antivirus ua maeʻa tuʻuina atu ma o loʻo tele foʻi isi e leʻi faʻaalia i suʻega muamua, ae afai e te filifilia i latou o loʻo lisi atu i luga ma, i le taimi lava e tasi, ua manumalo i le faʻailoga VB100, o le a aofia ai:

  1. Bitdefender initaneti saogalemu
  2. Kaspersky Initaneti Puipuiga
  3. Tencent PC Pule (ae le o le AV-Suʻega)
  4. Panda maua fua antivirus

E pei ona e vaʻaia, mo le tele o oloa, o faʻaiuga o feteʻenaʻiga o antivirus eseʻesega, ma i latou foʻi e mafai ona filifilia le sili antivirus mo Windows 10. I le amataga, e uiga i tagata totogia antivirus, lea, ou, faʻapea, fiafia i ai.

Avira Antivirus Pro

I le tagata lava ia, ou te fiafia lava i Avira antivirus (ma latou i ai foi ma le leai o se antivirus, o le a taʻua i le vaega talafeagai) ona o latou puʻupuʻu fesoʻotaʻiga ma le saoasaoa o galuega. E pei ona e vaʻai, i tulaga o puipuiga, o loʻo maopoopo foʻi mea uma iinei.

I le faʻaopopoga o le antivirus, Avira Antivirus Pro o loʻo i ai i totonu o le Initaneti puipuiga, gaioiga faʻapitoa e puipuia le malware (Adware, Malware), o galuega o le fausiaina o se LiveCD boot disk mo le togafitia o le virus, taʻaloga taʻaloga, ma isi modules e pei o le Avira System Speed ​​Up. e faʻavavevave le Windows 10 (i la matou mataupu, e talafeagai foʻi mo faʻaaliga muamua o le OS).

O le tulaga aloaʻia o le //www.avira.com/en/index (i le taimi lava lea e tasi: afai e te manaʻo e sii mai se faʻataʻitaʻiga o le Avira Antivirus Pro 2016 mo ​​le leai o se totogi, o lona uiga e le o maua i luga o le gagana Rusia, e mafai ona e faʻatau mai se antivirus. Afai e te suia le gagana i le Igilisi i le pito i lalo o le itulau. ona avanoa lea o se faʻataʻitaʻiga.

Kaspersky Initaneti Puipuiga

Kaspersky Anti-Virus, o se tasi o le tele talanoaina sili anti-siama ma sili ona finau iloiloga e uiga i ai. Peitai, e tusa ai ma suʻega, o se tasi lea o sili sili ona lelei o antivirus, ma ua faʻaaogaina e le gata i Rusia, ae faʻapea foi i atunuʻu i Sisifo, ua taʻutaʻua tele. E lagolagoina atoatoa e le Antivirus le Windows 10.

E taua tele i le filifilia o Kaspersky Anti-Virus e le gata o lona manuia i suʻega i nai tausaga ua teʻa ma le seti o gaioiga talafeagai i manaʻoga o le tagata Lusia (faʻatonutonu matua, puipuiga pe a faʻaaogaina faletupe ma faleoloa i luga ole laiga, o se mea e mafaufau lelei), ae o le galuega a le tautua lagolago. Mo se faʻataʻitaʻiga, i se tusitusiga faʻapitoa e tuʻufaʻatasia ni siama, o se tasi o manatu masani o le aufaitau: na ia tusia i le lagolagoina o Kaspersky, na faʻanumeraina. Ou te le mautinoa pe o le lagolago a isi antivirus e le o faʻatatau i le tatou maketi fesoasoani i nei tulaga.

E mafai ona e aumaia se faʻataʻitaʻiga mo le 30 aso pe faʻatau Kaspersky Anti-Virus (Kaspersky Internet Security) i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia //www.kaspersky.ru/ (o le mea lea, i lenei tausaga o loʻo aliali mai se anti-virus mai Kaspersky - Kaspersky Free).

Norton saogalemu

O se sili lauiloa antivirus, i le Rusia ma mai i lea tausaga i lea tausaga, i loʻu manatu, ua amata ona sili atu ma sili atu faigofie. Ile faʻataʻitaʻiga ole iʻuga o suʻesuʻega, e le tatau ona faʻalemu lemu le komipiuta ma maua ai le maualuga ole puipuiga ile Windows 10.

I le faʻaopopo atu i le faʻatonuina o galuega o le anti-virus ma anti-malware puipuiga, Norton Security ua:

  • Fausia (totonu firewall).
  • Aneti-spam foliga.
  • Puipuiga faʻamaumauga (totogi ma isi faʻamatalaga patino).
  • Faiga faʻavavevave gaioiga (i le faʻaleleia atili o le tisiki, fufulu faila le aoga ma le puleaina polokalama i le amataga).

E mafai ona e aumaia se faʻasalalauga fua pe faʻatau mai Norton Security i luga o le upega tafaʻilagi aloaia //ru.norton.com/

Bitdefender initaneti saogalemu

Ma le mea mulimuli, le Bitdefender antivirus o se tasi foʻi lea o muamua (poʻo le muamua) i faʻataʻitaʻiga antivirus mo le tele o tausaga ma le atoa seti o foliga puipuia, puipuiga mai luga o le initoneti faʻamataʻu ma polokalame leaga ua faʻasalalauina lata mai nei, ae e le o lemu se komepiuta. Mo se taimi umi na ou faʻaaogaina lea faʻapitoa antivirus (faʻaaoga taimi faʻamasinoga o le 180 aso, lea e tuʻuina mai e le kamupani i nisi taimi) ma sa matua faamalieina ai lava (o le taimi lea ou te faʻaaogaina naʻo le Windows 10 Defender).

Talu mai Fepuari 2018, le Bitdefender antivirus ua avanoa i le gagana Rusia - bitdefender.ru/news/russian_localizathion/

O le filifiliga e a oe. Ae afai o loʻo e mafaufau e totogi le puipuiga mai siama ma isi taufaʻamataʻu, ou te fautua atu ia e mafaufau i le faʻatatauina seti o antivirus, ma afai e te filifilia e leai se tasi o latou, faʻalogo i le auala na faʻaalia ai oe lava antivirus filifilia i faʻataʻitaʻiga (lea, i soʻo se tulaga, e tusa ai ma faʻamatalaga a latou kamupani) conductive, latalata i le mea talafeagai i le tulaga tonu o le faʻaaoga).

Maua polokalama antivirus mo Windows 10

Afai e te vaʻai i le lisi o antivirus ua faʻataʻitaʻiina mo le Windows 10, ona i ai lea i totonu o oe e mafai ona maua ni loʻo tolu antivirus.

  • Avast Free Antivirus (mafai ona download i luga o ru)
  • Panda Security Free Antivirus //www.pandasecurity.com/russia/homeusers/solutions/free-antivirus/
  • Pule o le PC Tencent

Ua faʻaalia uma na mea lelei o faʻamaoniga ma le faʻatinoga, e ui o loʻo ia te aʻu le faʻailoga tagata faʻasaga ia Tencent PC Manager (i le tulaga pe o le a faʻaleagaina pei lava o le taimi lua o lona masaga uso 360 Total Security).

Tagata gaosi o oloa totogi, lea na maitauina i le vaega muamua o le toe iloiloga, ua i ai foi a latou lava free antivirus, o le autu taua o lea o le leai o se seti o isi gaioiga ma modules, ma i le itu o le puipuiga mai siama, e mafai e se tasi ona manatu tutusa maualuga le lelei mai ia i latou. I latou, o le a ou filifilia ni filifiliga se lua.

Kaspersky Faʻatau

O lea la, o le free antivirus mai Kaspersky Lab - Kaspersky Free, lea e mafai ona laʻuina mai i le itulau aloaia a Kaspersky.ru, e lagolagoina atoatoa Windows 10.

Ole laina e va ai ma tulaga e tutusa lava ile faʻaaliga ole antivirus, ae vagana ai e le avanoa galuega faʻatonutonu ole totogiina mautu, puleaina ole matua ma isi.

Bitdefender saoloto lomiga

Talu ai nei, ua maua ai le maua fua o le antivirus Bitdefender Free Edition lagolago lagolago mo Windows 10, o lea la ua mafai ona e fautua ma le saogalemu i le faʻaaogaina. O le mea e ono le fiafia ai le tagata e faʻaaogaina o le leai o se Lusia gagana gagana, a le o lea, e ui lava i le leai o le tele o faʻatulagaina, o se mautinoa, faigofie ma vave antivirus mo lau komepiuta poʻo le komepiuta feaveaʻi.

O se auiliiliga auiliili, faʻapipiʻi, faʻatulagaina ma faʻaaogaina faatonuga o loʻo avanoa iinei: Free BitDefender Free Edition antivirus mo Windows 10.

Avira Maua Antivirus

Pei o le mataupu muamua - o se laititi lava e leai se totogi antivirus mai Avira, lea na taofia ai le puipuiga mai siama ma malware ma le fausia-in firewall (e mafai ona e download mai ile avira.com).

Ua ou taumafai e fautua atu, i le mafaufauina i le sili ona lelei le puipuiga, televave, ma, masalo, o le laititi ifo o le le fiafia i faʻamatalaga a le tagata (i totonu oi latou e faʻaaogaina le Avira antivirus e puipuia lau komipiuta).

Nisi faʻamatalaga auiliili e uiga i antivirus maua fua i se eseʻesega iloiloga - Le sili free antivirus.

Faamatalaga faaopoopo

I se faʻaiuga, ou te toe fautuaina le manatua o le i ai o mea faʻapitoa e aveʻese ai ni mea e ono manaʻomia ma le leaga - e mafai ona latou "vaʻai" o a ni antivirus lelei latou te le o maitauina (talu ai o nei polokalama e le manaʻomia e le o ni siama ma e masani ona e tuʻuina atu oe lava, tusa lava pe e te le faia. faasilasilaga).

Pin
Send
Share
Send