Faʻafefea ona faʻaaoga le faipule i le Photoshop

Pin
Send
Share
Send


O le mea moni i polokalame komepiuta e le mafai i taimi uma ona faia i luga o oe lava faitalia e ala i le popole neʻi kiliki i luga o laupepa i le sailiga o le manaʻo, ma ua iloa e tagata uma e alu i le auala saʻo. Ae o le tele o taimi e galo ai le ala moni, pe e le iloa foi e le tagata faʻaaoga.

I totonu o Photoshop, o mea uma e fausia i luga ole vaʻaiga. Ina ia maua se aʻafiaga, e tatau ona e faʻaalia le filifiliga talafeagai mo lenei taʻitaʻiga. O lana sailiga ua tuai, ma e leai se mea e faʻatali ai se fesoasoani. I le ata faatonu, o le tutusa poloaiga e mafai ona filifilia e ese togafitiga.

Le au Puleia Pulee i le lisi mea Vaʻai. Keyboard auala 'alo FMTL + R faataga foi oe e faʻatinoina pe, i se isi itu, nana le faipule.


I le faʻaopopo atu i le fesili o le sailia o se galuega i le polokalame, liliu i luga, tape, e tatau ona e faʻalogo i le agavaʻa e suia ai le fua faʻatulagaina.

O le centimeter pule e faʻapipiʻi i le faʻaletonu, ae o le taumatau kiliki i le pule (valaʻaulia le tulaga o meaʻai) faʻataga ai oe e filifili isi filifiliga: pixels, inisi, faʻailoga, ma isi. O lea, e mafai ona e galue faʻatasi ma le ata i se foliga talafeagai.

Fuaina o le pule ma le protractor

Le laupepa ma le mea ua faʻailoaina mai mea ua i ai se lauiloa Mata o le mata, ma lalo ifo le mana faamau. O le Ruler meafaigaluega i Photoshop ua filifilia e iloa ai le saʻo mai o soʻo se itu mai le mea e amata ai le faʻatinoina. E mafai ona e fuaina le lautele, maualuga o le mea, o le umi o le vaega, tulimanu.

E ala i le tuuina o le faʻataʻitaʻi i le amataga amataga, ma faʻalautele le isumu i le faʻatonuga manaʻo, e mafai ona e faia se pule i Photoshop. Fuataga tapulaa o le a atagia luga.


O leisi kiliki e faʻatulaga ai le faiga faʻatonutonu, e taofi ai le faʻagaioiga muamua.

O le iʻuga laina e faʻalautele i soʻo se itu, ma le kolosi mai itu uma e faʻatagaina oe e faia mea talafeagai mo fetuunaiga.

Oe vaʻai i faʻailoga i luga o le laupepa X ma le Ioefaʻailoaina o le zero point, le amataga; Sisifo ma le I totonu o le lautele ma le maualuga. I le - tulimanu i tikeri, fuafua mai le laina laina, L1 - o le mamao fuaina i le va o le lua tuuina atu manatu.

O le protractor function e valaʻauina e ala i le taofia o le ki FAAFETAI ma faʻasolo le faʻataʻavale i le mea e leai se satauro. Ua faʻafaigofie ai ona tusi se tulimanu e faatatau i le pule sa faʻaloaloa. I luga o le laupapa fua, e mafai ona vaʻaia i lalo o le tusifaitau I le, ma o le umi o le pou lona lua o le pule e faʻaalia e le faʻatapulaʻaina L2.


E i ai leisi gaioiga e le iloa e le toʻatele. O le faʻatatau lea "Iloilo taʻitaʻiga mea faigaluega faʻatatau i luga o se fua fuaina". E valaʻauina e ala i le faʻamau o le isumu isumu luga o le faʻamau "I le fua o fua". Faʻapipiʻi daw faʻamautu le filifilia vaega i aitema faʻamatala i luga.

Faʻafefea ona faʻafetaui se vaega ma se faipule

O nisi taimi e talafeagai ai ona faʻatonutonu le ata i le ogatasi. O se faipule e faʻaaogaina foi mo lenei faʻamoemoe. Mo lenei mea, valaʻau le pule, ae filifili le faʻaata vaʻai o le igatasi. Le isi, filifili le filifiliga Faasa’o vaega.

O lenei taualumaga ole a faʻatautaia le suiga, ae ona o le teuina o fasipepa ia e ova atu i tua ole faʻatatau mamao.

Afai e te faʻaaogaina le tapulaʻa Faasa’o vaegauuina FAAFETAI, o fasi e tumau i le latou tulaga muamua. Filifili mai le lisi menu "Ata" Fuaiupu "Tapoleni lapoa", ia mafai ona e mautinoa o loʻo tumau mea uma.

E manaʻomia le amanaia o le mea moni e faapea e galulue ma le faipule, e manaʻomia ona e faia se pepa pe tatala se tasi ua iai. O le ae le tamoe se mea i se gaogao polokalama.

Eseese filifiliga faʻalauiloaina ma le oʻo mai o le vaʻaiga fou o le Photoshop. Latou faʻafaigofie ona fausia galuega i se tulaga fou. Faatasi ai ma le oʻo mai o le CS6, tusa o le 27 faaopoopoga i le polokalama muamua faaali mai.

O auala mo le filifilia o se pule e le i suia; i le auala tuai, e mafai ona e taʻua pe a le tuʻufaʻatasiga o faamau, pe ala mai i se lisi o mea faigaluega poʻo le meafaigaluega.

Taimi taimi e mataʻituina ai faʻamatalaga e mafai ai oe ona tala lata mai o oloa fou. Ua alu le taimi mo le malamalama masani. Aoao, faʻaaoga - o mea uma e mo oe!

Pin
Send
Share
Send