Mauaina aia tatau e ala i Baidu Root

Pin
Send
Share
Send

I nai tausaga talu ai, pe a mafai ona amata faʻataʻitaʻiga e le mafai ona faʻatautaia i le loloto o le polokalama faʻavae o Android gadgets, mauaina o root-aia tatau o se umi ma faigata faʻagasologa. O le aso, e mafai ona e maua ni aia tatau a le Superuser i ni nai minute. Aemaise pe a faʻaaogaina meafaigaluega e pei o le Baidu Root app.

O lea la, tatou vaʻai i le faʻagasologa o le mauaa i luga o masini Android e ala i se faigofie ae aoga Baidu Ruth. O le faʻatonuga e seasea lava puʻupuʻu, ae aʻo le i amataina le faʻatinoga, e tatau ona e mataala i mea nei.

Lapataiga! O le mauaina o aia tatau Superuser e aʻafia ai le ono mafai ona tuʻuina atu polokalame eseese e maua ai le Android vaega tapunia e le tagata gaosi oloa. Lenei o se lamatiaga fua, lea i le tele o tulaga, e mafua ai le leiloa o tuutuuga i luga o le masini ma e mafai ona mafua ai le tele o faʻafitauli leaga. O gaioiga uma e faʻatino e le tagata faʻaoga i lau oe lava lamatiaga. Ole tiutetauave mo aʻafiaga o le faʻafoeina o punaoa e leai!

Laasaga 1: Faʻamau le Raid Baidu

Faʻapipiʻiina le Baidu Ruth e le manaʻomia ni poto poʻo ni tomai faʻapitoa - o se tulaga masani lea.

  1. O le mea faigaluega i le fesili mo le mauaina o aia tatau tufatufaina atu i le faʻatulagaina * .apk. Manaʻomia le lafoina o faila BaiduRoot.apk i le mea i totonu o le masini pe kopi i se memory card, ona amata lea o le faʻapipiʻi mai soʻo se faila faila mo le Android.
  2. I le mea na tupu e leʻi faʻapipiʻi talosaga mai le Playmarket i le masini, e manaʻomia ona tuʻuina atu le faʻatagaina i le faiga e faatino ai na gaioiga. Ina ia faia lea mea, maka le pusa "Leiloa faamatalaga"tu i totonu o le lisi "Puipuiga"e matala pe a kiliki se ki "Tulaga" i le lapataiga lapatai.
  3. I se faʻaopopoga, oe ono manaʻomia e faʻamaonia le faʻapipiʻiina o se apalai lea e iai le tulafono e aloʻese ai puipuiga Android.

  4. I le maeʻa o le faʻapipiʻiina, o le a aliali mai se faʻailo e faʻamaonia ai le manuia o le faʻagasologa, faʻapea foi ma le ata o loʻo i luga ole laupepa Android.

Laasaga 2: Maua o Aʻa Tatau

Ina ia maua aa faʻaaogaina Raid Baidu, e te manaʻomia na o ni nai lipine i luga o le masini mata.

  1. Faaoso le Baidu Ruth app. Ae e te leʻi amataina, e tatau ona e mautinoa o loʻo fesoʻotaʻi le masini i luga o le Initaneti i luga o le Wi-Fi.
  2. Kiliki le ki "Ia Maua".
  3. Matou te faʻatali mo se minute seʻia maeʻa le polokalame ona faʻatinoina tatau uma togafitiga.
  4. I le maeʻa o le faʻagasologa mo le mauaina o aia tatau Superuser, e tatau ona e mumusu e faʻapipiʻi isi polokalama i le oomiina le faʻamau Le amanaia. Ona o le a otometi reboot le masini.
  5. Ina ua maeʻa faʻaliliu le masini, matou te faʻamaonia le avanoa i aʻa aia e ala i le tatalaina Baidu Root.

O le mea lea, o le mauaina o aia tatau e ala i Baida Root e naʻo ni nai minute, o le mea taua o le masini e lagolagoina e le talosaga. Aua neʻi 'alofia e le faigofie o le taualumaga. O le mea moni, se ituaiga o Android Hack na faia, ma o le faʻaaogaina atili o Superuser aia tatau e tatau ona faia e le tagata faʻaoga faʻaeteete ma mafaufau lelei.

Pin
Send
Share
Send