O le a se mea o le a tupu pe a e le faʻaagaina le Windows 7

Pin
Send
Share
Send


Soʻo se polokalame faakomepiuta i se tasi auala poʻo seisi e aofia ai puipuiga mai le leai se laisene kopiina. Microsoft faʻagaioioiga faiga, ma aemaise Windows 7, faʻaaoga le faʻamalosi masini ala i le Initaneti pei o puipuiga. O le taimi nei matou te fia taʻu atu ia te oe pe o a faʻatapulaʻa e i totonu o se kopi le aoga o le faʻafitu lomiga o Windows.

O le a le mea o lamatia ai le leai o le faʻaaogaina o le Windows 7

O le gaioiga faʻagaioioiga o se savali i le au atiaʻe o lau kopi o le OS mauaina faaletulafono ma ana galuega faʻatino o le a tatalaina atoatoa. Ae a le le gaioi faʻamatalaga?

Tapulaʻa o Unregister Windows 7

  1. E tusa o le tolu vaiaso i le maeʻa ai o le taimi muamua o le OS, o le a galue e pei ona masani ai, e leai ni tapulaa, ae mai lea taimi i lea taimi o le a iai ni feʻau e uiga i le manaʻomia e lesitala ai lau "fitu", ma e latalata foʻi i le iʻuga o le taimi o le faamasinoga, o le tele o taimi o nei feʻau.
  2. Afai ua maeʻa le faʻataʻitaʻiga o le 30 aso ua maeʻa, o le a le faʻagaioia le faʻagaioiga o le auala, o le faʻatapulaʻa galuega faʻatulagaina o le a ki. O tapulaʻa e pei ona taua i lalo:
    • A e amataina le komupiuta aʻo le i amataina le OS, o le faʻamalama e aliali mai ma le faʻaogaina o ofo - e le mafai ona e tapunia faʻasologa, oe tatau ona faʻatali 20 sekone seʻia tapunia otometi;
    • O le pepa puipui i luga o le komepiuta o le a otometi lava ona suia i se uliuli tafatafa, pei o le "Safe Mode", ma se feʻau "E le moni lau kopi o Windows." i le tulimanu o le faʻaali. Vailaau e mafai ona suia lima, ae pe a mavae le itula o le a latou otometi lava toe foi mai i le uliuli faʻatumu ma se lapataiga;
    • I taimi le masani, o se faʻaaliga o le a faʻaalia ma le talosaga e faʻagaioi ai, a o faʻamalama matala uma o le a faʻaititia. I se faʻaopopoga, o le a iai foʻi ni mataala e uiga i le manaʻoga e lesitala se kopi o Windows, o loʻo faʻaalia luga o luga o faʻamalama uma.
  3. O nisi tuai fale o le fitu vaega o le "faamalama" o le Tulaga ma Ultimate lomiga sa tapunia uma itula uma i le faaiuga o le faamasinoga taimi, ae o lenei faʻatapulaʻa leai se i lomiga lata mai.
  4. Seʻia oʻo i le iʻuga o le lagolago lagolago mo le Windows 7, lea na faʻamuta ia Ianuari 2015, faʻaauau pea ona maua e le aufaʻaaogaina le filifiliga le mautonu tetele, ae le mafai ona faʻafouina Microsoft Security Essentials ma mea faapena a Microsoft. O loʻo faʻaauau pea le lagolago alualu i luma ma nai puipuiga malu o le saogalemu, ae o tagata e le iai a latou kopi e le mafai ona mauaina.

E mafai ona aveese tapulaʻa e aunoa ma le faʻagaioia Windows

Pau lava le auala faʻa-tulafono e aveese faʻatapulaʻa tasi ma mo tagata uma o le faʻatauina lea o se laisene ki ma faʻagaioia le faʻagaioiga o faiga. Peitaʻi, e i ai le auala e faʻalautele ai le taimi faʻamasino i le 120 aso poʻo le 1 tausaga (e faʻalagolago i le lomiga o le "fitu") ua faʻatuina. Ina ia faʻaaoga lenei metotia, mulimuli i faʻatonuga i lalo ifo:

  1. E tatau ona tatou tatalaina Poloaiga laina e avea ai ma sui o le pule. O le faigofie auala e fai ai lenei mea o le lisi. Amata: vili i ai ma filifili "Polokalama uma".
  2. Faʻalautele le lisi "Tulaga"saili i totonu Poloaiga laina. Kiliki i luga ma le RMB, ona faʻaaoga lea o le filifiliga i le mataupu menu "Tamoe e fai ma pule".
  3. Ulufale le faatonuga i lalo i le pusa Poloaiga laina ma kiliki Ulufale:

    slmgr -lauʻu

  4. Kiliki Ua lelei o le a tapunia le feʻau e uiga i le faʻamanuiaina o le faʻatinoina o le faatonuga

    Ua faaopopoina le vaitaimi o lou faamasinoga i le Windows.

O lenei auala e tele faʻaletonu - faʻaopopo atu i le mea moni e le mafai ona faʻaaogaina le faʻamasinoga e le gata, o le faʻatulagaina o le faʻafouina poloaiga e tatau ona toe faia i aso 30 uma ae leʻi taitai le aso. O le mea lea, matou te le fautuaina e faʻalagolago lava i ai, ae faʻatau pea le laisene ki ma faʻamaumau atoatoa le faiga, faʻafetai, nei ua leva ona le taugofie.

Ua matou mauaina le mea e tupu pe a fai e te le faʻaaogaina le Windows 7. E pei ona e vaʻai, e faʻapopoleina ai nisi faʻatapulaʻaina - e le afaina ai le faʻatinoga o galuega faʻatino, ae faia le aoga ia le aoga.

Pin
Send
Share
Send