Windows 10 Faʻatoagaina mai

Pin
Send
Share
Send

O fesili e uiga i le Windows 10 activation o se tasi o le masani ona fesiligia e tagata faaaoga: pe faʻafefea ona faʻagaioia le faiga, o fea e maua ai le activation ki mo se faʻamamaina faapipiiina o le Windows 10 i luga o se komepiuta, aisea e eseese tagata e i ai lava ki ma e tatau ona tali atu i isi tali tutusa masani i taimi uma.

Ma o lenei, lua masina talu ona faʻamatuʻuina, Microsoft lolomiina faʻatonuga aloaʻia ma faʻamatalaga e uiga i le faʻagaioiga o le faʻagaioiga o le faiga faʻafoe fou, o mea taua uma mai ai e fesoʻotaʻi ma le faʻamalosia o le Windows 10 O le a ou faʻamatala i lalo. Faafou Aukuso 2016: Faʻaopopo faʻamatalaga fou faʻamalosi, e aofia ai ma le mea e tupu pe a suia se masini, fesoʻotaʻiga se laisene i le Microsoft account i le Windows 10 version 1607.

Amata mai le tausaga talu ai, ua lagolagoina e le Windows 10 le gaioiga ma le ki o le Windows 7, 8.1 ma le 8. Na lipotia mai faapea, o na gaioiga faʻapena o le a taofia le galue ai ma le faʻamatuuina atu o le Anniversary Update, ae o loʻo faʻaauau pea ona galue, e aofia ai mo ata fou 1607 ma se faʻamamaina o se faʻapipiʻiina. E mafai ona e faʻaogaina uma ina ua maeʻa faʻapipiʻi le sisitema, pe i le taimi o se faʻamamaina o faʻapipiʻi faʻaaogaina ata lata mai mai le upega tafailagi a Microsoft (vaʻai Faʻafefea ona lalagaina le Windows 10)

Windows 10 Faatoagaina Mai Faʻafouga i le Versi 1607

Amata ia Aukuso 2016, i le Windows 10, se laisene (mauaina e ala i faʻaleleia fua mai lomiga muamua o le OS) ua nonoa e le gata i le mea faʻailo masini (pei ona faʻamatalaina i le isi vaega o lenei mea), ae faʻapea foi ma le Microsoft account data, pe a maua.

Lenei, e tusa ai ma Microsoft, tatau ona fesoasoani i le foia o faʻamalosi faafitauli, e aofia ai pe a faia se suiga tele i komepiuta masini (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a suia le motherboard a le komipiuta).

I le tulaga e leʻi faʻamanuiaina le gaioiga, o le vaega "Activation troubleshooting" o loʻo aliali mai i totonu o le "Update ma Security" - "Activation" tulaga vaega, lea e manatu (lava ia e leʻi faʻamaonia) faʻapalepale i lau teugatupe, laisene tofia i ia, atoa ai ma le numera o komupiuta e faʻaaoga lenei laisene.

Le gaioiga ua fesootai i se Microsoft tala otometi i le "autu" tala i luga o le komepiuta, i le tulaga lea o le ae vaʻai ai i se feʻau i le faʻagaioia faʻamatalaga i le faʻatulagaina mo le Windows 10 faʻaaliga 1607 ma luga atu o le "Windows ua uma ona faʻaaogaina faʻaaogaina le faʻaaogaina numera laisene fusia i lau faʻamatalaga Microsoft. "

Afai e te faʻaogaina se teugatupe i le lotoifale, i lalo ifo i le vaega lava e tasi o faʻataʻitaʻiga o le a faʻamalosia ai oe e faʻaopopo le Microsoft account lea e fesoʻotaʻi ai.

Pe a faʻaopopo, e suia lau tala i le lotoifale i le Microsoft account, ma le laisene e nonoa i ai. I le teori (E le mafai ona ou faʻamaonia iinei), e mafai ona e tape lau Microsoft tala pe a maeʻa, o le noataga e tatau ona tumau le aoga, e ui lava i totonu o le faʻaogaina faamatalaga o le faʻamatalaga o le laisene faʻamaumauga e fesoʻotaʻi ma le teugatupe leiloa.

Laisene laisene o le auala autu o le faʻagaioiga (Digital Entitlement)

Faʻamatalaga faʻamaonia e faʻamaonia ai mea sa iloa muamua: o tagata na faʻaleleia mai le Windows 7 ma le 8.1 i le Windows 10 mo le maua fua pe faʻatau mai se faʻafouga mai le Faleoloa Windows, faʻapea foi ma i latou e auai i le polokalama Windows Insider, mauaina le faʻagaioia aunoa ma le ulufale ki gaioiga, e ala i le faʻamauina o le laisene i le meafaigaluega (i se tusitusiga Microsoft e faʻaigoaina Digital Entitlement, o le a le faʻaliliuga aloaʻia o le a, ou te leʻi iloa). Faʻafouga: faʻaigoaina faʻaiuga Digital Resolution.

O le a le uiga o lenei mo le averesi tagata faʻaaogaina: pe a uma ona e faʻaleleia le Windows 10 i lau komipiuta, e otometi lava ona faʻamalosi i le taimi mulimuli faʻamau faapipiiina (pe a fai o oe toe faʻaleleia mai se laisene).

Ma i le lumanaʻi oe le manaʻomia le suʻesuʻeina faʻatonuga i luga o le autu "Faʻafefea ona e mauaina le ki o faapipiiina Windows 10". I soʻo se taimi, e mafai ona e faia se bootable USB flash drive poʻo le disk ma le Windows 10 e faʻaaogaina ai auala aloaia ma amata se faʻamamaina mama (toe tuʻuina atu) o le OS i luga o le komupiuta poʻo le komepiuta feaveaʻi, faʻapipiʻi le ki ulufale soʻo se mea e manaʻomia: o le a faʻaogaina le otometi pe a uma ona fesoʻotaʻi i le Initaneti.

O le tagata lava ia i totonu o le ki na matauina muamua ina ua uma ona toe faʻafou le ki i le taimi o faʻapipiʻiina pe a uma ona i a i meatotino a le komepiuta i teori e mafai ona faia se mea leaga.

Taua Taua: Ae paga lea, e le o mea uma e sologa lelei (e ui e masani ona ioe). A faapea e iai se mea e le aoga ma le faʻagaioia, e toe tasi lava le faʻatonuga mai a Microsoft (ua leva na i le faaRusia) - fesoasoani i le Windows 10 activation error, maua i le //windows.microsoft.com/en-us/windows-10/activation -ataua-faamalama-10

O ai e manaʻomia se Windows 10 faʻamalosi ki

O lenei la, mo le faʻagaioia ki: e pei ona uma ona taʻua, o tagata e mauaina le Windows 10 e ala i faʻafouga latou te le manaʻomia lenei ki (faʻaopopo, e pei ona toʻatele na matauina, eseʻese komepiuta ma tagata eseese e mafai ona maua le ki lava e tasi , pe a e vaʻai i ai i se tasi o auala lauiloa), talu ai faʻaola manuia faʻalagolago i ai.

O le mea autu mo le faʻapipiʻi ma le faʻagaioiga e tatau i mataupu pe a:

  • Na e faʻatau se pusa pusa o le Windows 10 i le faleoloa (o le ki e tu i totonu o le pusa).
  • Na e faatauina se kopi o le Windows 10 mai se faleoloa ua faatagaina (i le faleoloa i luga ole laiga).
  • Oe faʻatau Windows 10 e ala ile Volume Licensing poʻo le MSDN
  • Ua e faʻatauina se mea fou masini ma le Windows 10 muamua faʻapipiʻi (latou te folafolaina se pepa faʻapipiʻi poʻo se kata ma se ki i totonu o le pusa).

E pei ona e vaʻaia, i le taimi nei, e le tele ni tagata e manaʻomia se ki, ma i latou e manaʻomia tele le iai se fesili e uiga i le mea e maua ai le mea e faʻagaioia ai le ki.

Le faʻamatalaga aloaia a Microsoft faʻagaioiga iinei: //support.microsoft.com/en-us/help/12440/windows-10-activation

Faatoagaina mai ina ua uma ona toe faʻatulaga o meafaigaluega

O se fesili taua na fiafia i ai le toʻatele: faʻafefea ona faʻagaioia le "nonoa" i le masini faigaluega pe a e suia lenei poʻo lena masini, ae maise lava pe a fai o le sui popolega mea autu komipiuta?

Ua tali atu Microsoft ia te ia: "Afai e te faʻafouina i le Windows 10 le faʻaaogaina fua o se faʻafouga, ma ina ua maeʻa na faia ni suiga taua o le masini i lau masini, mo se faʻataʻitaʻiga, suia le motherboard, e le toe mafai ona toe faʻatulagaina Windows 10. .

Faʻafou 2016: faʻamasinoina e ala i faʻamatalaga avanoa, amata mai ia Aukuso o lenei tausaga, le Windows 10 laisene na mauaina o se vaega o le faʻafouga mafai ona fesoʻotaʻi i lau Microsoft account. E faia lenei mea ina ia faafaigofie ai le faʻagaioiga o le tino pe a suia le faʻatulagaina o meafaigaluega, ae o le auala lea e aoga ai - tatou vaʻaia lava. Masalo o le a mafai ona faʻaliliuina ai le faʻagaioiga i se mea ese masini.

Faaiuga

Muamua, ou te matauina o nei mea uma e faatatau i tagata o laiseneina laupepa o faiga. Ma o lenei o sina puʻeina luga o mataupu uma e fesoʻotaʻi ma le faʻagaioiga:

  • Mo le tele o tagata e faʻaaogaina, le ki e le manaʻomia i le taimi lea, o lona ulufale e tatau ona faʻatutuina lava i le taimi o se mama faʻapipiʻi, pe a fai e manaʻomia. Ae o lenei faʻatoa galue lava peʻa uma na e mauaina le Windows 10 e ala ile faʻafouga i luga ole komupiuta e tasi, ma ua maeʻa faʻatino le polokalama.
  • Afai o lau kopi o le Windows 10 e manaʻomia le faʻaaogaina ma se ki, ona oʻo ia te oe ma isi, pe o se mea sese na tupu i le itu o le faʻagaioia nofoaga (vaʻai le fesoasoani mo mea sese i luga).
  • Afai e te suia le faʻatulagaina o meafaigaluega, ono faʻagaioi le aoga, i le tulaga e tatau ona faʻafesoʻotaʻi Microsoft lagolago.
  • Afai o oe o se tagata o Insider Muai Vaʻaiga, ona faʻagaoioiga uma fausia fou o le a otometi lava mo lau Microsoft teugatupe (Ou te leʻi faʻailoa lava au pe o lenei mea e aoga mo le tele o komipiuta, e le o manino atoa uma mai le avanoa maua).

I loʻu la manatu, ua manino ma malamalama mea uma. A iai se mea e le manino i loʻu faʻamatalaina, vaʻai le faʻatonuga aloaʻia, ma fesili ia faʻamanino fesili i faʻamatalaga i lalo.

Pin
Send
Share
Send