Wi-Fi faila fesiitaiga i le va o komupiuta, telefoni ma papamaa i le Filedrop

Pin
Send
Share
Send

E tele auala e momoli mai ai faila mai le komepiuta i le komupiuta, telefoni, poʻo seisi lava mea: mai le USB flash drive i se lotoifale fesoʻotaʻiga ma le teuina o ao. Ae ui i lea, e le o latou uma e faigofie ma vave, ma o nisi (lotoifale fesoʻotaʻiga) e manaʻomia le tagata faʻaoga e faʻatulaga tomai mo ia.

O lenei tusitusiga e faatatau i se auala faigofie e momoli ai faila i luga o le Wi-Fi i le va o soʻo se masini e fesoʻotaʻi i le lava Wi-Fi router faʻaaogaina le Filedrop polokalama. O lenei metotia e manaʻomia ai le laititi o gaioiga, ma e manaʻomia toetoe lava leai se faʻatulagaina, e matua talafeagai ma talafeagai mo Windows, Mac OS X, Android, ma iOS masini.

Faʻafefea ona fesiʻai faila faʻaaoga Filedrop

Muamua e tatau ona e faʻapipiʻi le polokalama Filedrop i masini e tatau ona auai i le faʻasoaina o faila (e ui i lea, e mafai ona e faia e aunoa ma le tuʻuina atu o se mea i lau komepiuta ma faʻaaogaina na o se browser, lea o le a ou tusia e uiga i lalo).

Aloaia tulaga o le polokalame //filedropme.com - i le kilikiina o le "Menu" faʻamau i luga o le upega tafailagi o le ae vaʻaia download download filifiliga mo eseʻesega faʻagaioiga sisitema. Uma lomiga o le tusi talosaga, vagana ai mo le iPhone ma le iPad, e leai se totogi.

Ina ua uma ona amata le polokalame (o le taimi muamua e te amata ai i se Windows komepiuta, o le ae manaʻomia le faʻatagaina Filedrop avanoa i faʻasalalauga lautele), o le ae vaʻaia se faigofie fesoʻotaʻiga e faʻaalia uma ai masini o lo o fesoʻotaʻi nei i lau Wi-Fi router (e aofia ai se uaea uaea ) ma ua faʻapipiʻi i luga Filedrop.

Ia, e faʻaliliu le faila e ala i le Wi-Fi, na ona toso i le masini lea e te manaʻo e faʻaliliu atu. Afai e te faʻafoʻiina se faila mai se masini feaveaʻi i se komupiuta, ona kiliki lea i luga o le ata faʻatasi ma le ata o se atigipusa i luga aʻe o le komepiuta a le komipiuta: e faigofie ona tatalaina se pule faila lea e mafai ai ona e filifilia mea e lafo.

O le isi avanoa o le faʻaaoga lea o se browser ma le Filedrop tatala nofoaga (leai se lesitala e manaʻomia) e fesiuaʻi ai faila: i luga o le laupepa autu o le a e vaʻai ai foi i masini e taufetuli ai le talosaga pe o le itulau lava e tasi ua tatala ma e tatau ona e toso ma lafo ifo faila talafeagai i latou ( Ou te manatua e tatau ona fesoʻotaʻi uma masini i le router e tasi). Peitai, ina ua ou siaki e lafo e ala i le 'upega tafaʻilagi, e leʻo vaaia uma masini.

Faamatalaga faaopoopo

I le faʻaopopoga i le faʻasalalauga faila ua uma ona faʻamatalaina, Filedrop mafai ona faʻaogaina e faʻaalia ai ata faʻaali, mo se faʻataʻitaʻiga, mai le masini feaveaʻi i se komepiuta. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le ata "ata" ma filifili ata e te manaʻo e faʻaali. I luga o la latou '' upega tafaʻilagi, na tusia e tagata atiaʻe o loʻo latou galulue i le ono faʻailoaina o ata ma faʻasalalauga i le auala lava e tasi.

E tusa ai ma le saoasaoa o faila faila, o loʻo faʻatinoina saʻo lava e ala i se Wi-Fi fesoʻotaʻiga, faʻaaoga uma le bandwidth o se uaealesi network. Peitai, a leai se fesoʻotaʻiga Initaneti, e le aoga le tusi talosaga. E tusa ai ma loʻu malamalama i le mataupu faavae o le faʻagaioiga, Filedrop e faʻailoa mai masini e se tasi tuatusi IP i fafo atu, ma i le taimi o faʻasalalauga faʻatuina se fesoʻotaʻiga tuʻusaʻo i le va oi latou (ae e mafai ona ou sese, e le o aʻu o se tagata poto i fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga ma lo latou faʻaaogaina i polokalama).

Pin
Send
Share
Send