Faʻatinoina le Network Discovery i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send

Ina ia faʻaliliu ma maua mai faila mai isi komipiuta i luga o le lotoifale fesoʻotaiga, e le lava le naʻo le faʻafesoʻotaʻi i le fale aiga. I se faʻaopopoga, e tatau foʻi ona e faʻaola le galuega Network Sailiga. I lenei mataupu, o le ae aʻoaʻo pe faʻafefea ona faia lea mea i luga o se komepiuta o loʻo tamoe Windows 10.

Network Discovery i le Windows 10

A aunoa ma le mafai ai ona iloa lenei mea, o le a le mafai ona e vaʻai i isi komepiuta i totonu o le lotoifale faʻalapotopotoga, ma latou, i le itu, o le a le iloa lau masini. I le tele o mataupu, Windows 10 ofo atu e tutoʻatasi mafai pe a aliali mai se lotoifale sootaga. O lenei feʻau e foliga:

Afai e leʻi tupu lea mea pe ua e sese kiliki i le No button, o se tasi o metotia nei o le a fesoasoani ia te oe e foia le faʻafitauli.

Metotia 1: PowerShell System Utility

O lenei metotia e faʻavae i luga o le PowerShell automation toolle o loʻo i ai i foliga uma o le Windows 10. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le mulimuli i le faatonuga i lalo:

  1. Kiliki le ki Amata kiliki taumatau. O lona iʻuga, o le a sau le faʻatusatusaga o lisi. E tatau ona kiliki i le laina "Windows PowerShell (Pule)". O nei gaioiga o le a faʻatautaia ai le faʻaaoga faʻapitoa o le pule.
  2. Tusi: Afai o loʻo faʻaalia le laina faʻatonuga ae le o le vaega manaʻomia i le lisi e matala, faʻaaoga le WIN + R ki e tatala ai le Run window, ulufale i le faʻatonuga i totonu malosi ma fetaomi "OK" poʻo le "ENTER".

  3. I le faʻamalama e matala, e tatau ona e ulufale i se tasi o faʻatonuga nei, fuafua i le gagana o loʻo faʻaaogaina i lau faʻagaioiga.

    netsh advfirewall firewall seti tulafono faʻavasega = "Network Discovery" new enabled = Ioe- mo faiga ile Rusia

    netsh advfirewall firewall seti tulafono faʻavasega = "Network Discovery" new enabled = Ioe
    - mo le faʻaPeretania version o Windows 10

    Mo le faigofie, e mafai ona e kopi se tasi o faʻatonuga i le faʻamalama Malosiaga fetaomi ki tuufaatasi "Ctrl + V". A maeʻa, fetaomi i luga o le keyboard "Ulufale". O le ae vaʻaia le aofaʻi atoa o faʻafou tulafono ma le faʻaupuga "Ua lelei". O lona uiga na sologa lelei mea uma.

  4. Afai e te leʻi ulufale i se faʻatonuga e le tutusa ma le gagana faʻatulaga o lau gaioiga, e leai se mea leaga o le a tupu. O le savali o le a na ona faʻaali mai i le aoga faʻamalama "E leai se tulafono o tutusa ma tulaga faʻapitoa". Tau lava o le ulufale atu i le vaega lona lua.

O lenei auala e mafai faʻatagaina ai 'upega tafaʻilagi mauaina. Afai e faia lelei mea uma, pe a maeʻa ona fesoʻotaʻi i le fale aiga, o le a mafai ona faʻaliliu faila i le va o komupiuta i luga o le lotoifale fesoʻotaʻiga. Mo i latou e le o iloa faʻapefea ona fai se fale aiga tuʻu saʻo, matou te fautua malosi lava ia e faitau la matou faʻasalalauga tusitusiga.

Faitau atili: Pupuni 10: fauina se 'au o le fale

Metotia 2: OS Network Seti

Le faʻaaogaina o lenei auala, e le gata e mafai ai le faʻatinoina o le mea e maua ai le fesoʻotaiga, ae e mafai foi ona faʻagaioi isi aoga aoga. Ina ia faia lea mea, mulimuli i laʻasaga nei:

  1. Faʻalauteleina Menu Amata. I le itu tauagavale o le faamalama, saili le faila ma le igoa Aoga - Windows ma tatala. Mai le lisi o anotusi, filifili "Pulea vaega". Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e faʻaaogaina se isi auala e amata ai.

    Faitau atili: Tatala le "Control Panel" i luga o le komupiuta ma Windows 10

  2. Mai le faʻamalama "Pulea vaega" alu i le vaega Nofoaga ma Fetufaʻaiga Nofoaga Autu. Mo se sili faʻafaigofie sailiga, oe mafai fesuiaʻi le faʻaali auala o le faamalama anotusi i Tele Ni.
  3. I le itu tauagavale o le isi faamalama, kiliki i le laina "Suia le alualu i luma fetufaaiga filifiliga".
  4. O gaioiga nei e tatau ona faia i totonu o fesoʻotaʻiga 'upega tafaʻilagi ua e faʻagaioia. I la matou mataupu, lenei "Fale tumaoti". Tatala le faʻamatalaga tatau, faʻaola le laina Faʻalelei Network Discovery. A manaʻomia, siaki le pusa i autafa o le laina. "Faʻamalosi le faʻavasegaina otometi i luga o masini fesoʻotaiga". Ia mautinoa foi o le faila ma le lolomiina fetufaaiga ua mafai. Ina ia faia lea mea, faʻatoagaina le laina ma le igoa e tasi. I le uma, aua nei galo le kiliki Sefe Suiga.

E tatau ona e tatalaina le lautele avanoa i faila e tatau ai, pe a maeʻa o le a latou manino mai tagata auai uma i le lotoifale fesoʻotaiga. Oe, i le isi itu, o le a mafai ona vaʻavaʻai i faʻamaumauga latou te saunia.

Faitau atili: Faatuina fetufaaiga i le Windows 10 faʻafoe faiga

A o e vaʻai, faʻatino le galuega Network Sailiga E faigofie le Windows 10. O faʻalavelave i lenei laʻasaga e matua seasea lava, ae mafai ona tutupu mai ile faʻagasologa o le faia ole upega tafaʻilagi. O mea ua faʻaalia i le fesoʻotaʻiga i lalo o le a fesoasoani ia te oe e aloese mai na.

Faitau atili: Fausia se upega tafailagi e ala ile Wi-Fi router

Pin
Send
Share
Send