Matou te faʻasaoina fetusiaiga mai Viber i le siosiomaga o Android, iOS ma Windows

Pin
Send
Share
Send

E tele tagata faʻaaoga Viber e manaʻomia taimi e sefe ai le talaʻaga o feʻau na lafo ma talia a o latou i ai i le tautua. Sei o tatou mafaufau poʻo a ni metotia e faʻatatau e le avefeau faʻalauiloa e faʻaaoga e fausia ai se kopi o le fetusiaiga mo tagata Viber faʻaaogaina masini faʻaaogaina Android, iOS ma Windows.

Faʻafefea ona sefe le fetusiaiga i Viber

Talu mai o faamatalaga na lafoina ma mauaina e ala i Viber o loʻo teuina i tulaga le atoatoa i le manatua o tagata faaaoga masini, o le manaʻoga mo faaleoleo e lelei faavae, aua o le masini e ono leiloa, le lelei, pe suia ma le isi tasi pe a mavae sina taimi. O tagata na faia Weiber na tuʻuina atu mo galuega i totonu o le tagata kalani apalai mo Android ma iOS e tuʻuina atu i ai le iʻuga, faʻapea foi ma le faʻatuatuaina o le teuina o faʻamatalaga mai le avefeau, ma e tatau ona soalaupule e faia se kopi o le tala faʻasolopito.

Android

Faasaoina o fetusiaiga i Viber mo Android mafai ona faia i se tasi o le lua matua faigofie auala. Eseese i latou e le gata i le algorithm o latou faʻatonuga, ae o loʻo i ai foʻi i le iʻuga mulimuli, ma o lea, faʻalagolago i luga o faʻamoemoe mulimuli, e mafai ona e faʻaogaina taʻitoʻatasi pe, i se isi itu, i se lavelave.

Metotia 1: Toe tu i luga

I le faʻaaogaina o faʻatonuga i lalo, e mafai ona e mautinoa se faʻamaumauga tumau o faʻamatalaga mai le avefeau ma lona toetoe lava vave toe faʻaleleia i le Viber talosaga i soʻo se taimi. Pau a le mea e manaʻomia e fausia se faaleoleo, vagana ai mo le kalani mo Android, o se Google account e ulufale atu i le ao teuina o le Good Corporation, talu ai o le Google Drive o le a faʻaogaina e teuina ai se kopi o feʻau o le a tatou faia.

Faitau foi:
Fausia se Google Account i luga ole Android Smartphone
Faʻafefea ona e ulufale i lau Google account i le Android

  1. Tatou amata le avefeau ma alu i lona autu autu e ala i le paʻi atu i le tolu faalava pa i le pito i luga o le lau i le itu taumatau pe ala i le swiping i le itu mai ia i latou. Tatala le aitema "Tulaga".
  2. Alu i le vaega "Teugatupe" ma tatala le aitema i totonu "Faaleoleo".
  3. I le tulaga e faʻaalia ai e le itulau tusitusiga le tusitusiga "Leai se soʻotaga i le Google Drive"fai mea nei:
    • Maua ile fesoʻotaʻiga "tulaga". Le isi, ulufale le login mai lau Google tala (meli poʻo le numera telefoni), kiliki "Le isi", taʻu faʻamatalaga ma faʻamaonia.
    • Matou te suesueina le laisene maliega ma talia ana aiaiga ma le kiliki o se faamau Talia. Ma le isi, e te manaʻomia le aumaia o le avefeau talosaga faʻatagaina e ulufale ai i Google Drive, lea tatou te kiliki "TULAGA" lalo talosaga talafeagai.

    Ae o le tele o taimi o le mafai ona fausia se faaleoleo kopi o fetusiaiga ma sefe i totonu o le "ao" o loʻo avanoa i le taimi lava e te asia ai le eponymous tulaga vaega o le avefeau.

    O le mea lea, na o le kiliki Fatu le kopi ma faʻatali mo le tapenaina ma faʻaalu i luga o le ao.

  4. I se faʻaopopoga, e mafai ona faʻatoagaina le filifiliga otometi tuʻufaʻatasiga o faʻamatalaga, faia i le lumanaʻi e aunoa ma lou faʻalavelave. Ina ia faia lea mea, filifili "Toe i luga", seti le fesuiaiga i le tulaga e fetaui ma le vaitaimi ole taimi o le a faia ai kopi.

  5. I le fuafuaina o tulaga faaleoleo, e te le tau popole i le saogalemu o fetusiaiga na faia i Weiber - pe a manaʻomia, e mafai ona e toe tuʻuina mai pea nei faʻamatalaga tuʻufaʻatasi pe otometi.

Metotia 2: Maua le faʻamaumauga ma le talaʻaga o fetusiaiga

I se faʻaopopoga i le metotia o le faʻasaoina o mea o talanoaga o loʻo talanoaina i luga, lea e faʻatulaga e tuʻuina atu ai i se taimi umi teuina ma le toe faʻaleleia o faʻamatalaga i tulaga ogaoga, Viber mo Android e maua ai e ona tagata le mafai ona fausia ma mauaina se faʻamaumauga ma feʻau uma na auina atu ma mauaina e ala i le avefeau. I le lumanaʻi, o se faila e mafai ona faigofie ona aveina atu i soʻo se isi masini faʻaaogaina apalai vaega lona tolu.

  1. Tatala le lisi autu o Viber mo Android ma alu i "Tulaga". Tulei Telefoni ma Savali.
  2. Tapa "Lafo le talaʻaga faʻasolopito" ma faʻatali seʻia maeʻa ona faʻatupu e le Ofisa se teuga ma faʻamatalaga. I le maeʻa o le proofreading o faamatalaga mai le avefeau ma le fausiaina o le afifi, o le a filifilia menu filifilia, ma oe mafai ona faʻaliliuina pe sefe le mauaina le kopi o le fetusiaiga.
  3. O le sili filifiliga e maua ai le faʻatupuina o faʻamaumauga o le lafoina lea i lau oe lava imeli poʻo se feʻau ia te oe i soʻo se avefeau.

    O le a matou faʻaaogaina le filifiliga muamua, mo lenei matou te faʻapipiʻi i le aik o le faʻatatau talosaga (i le matou faʻataʻitaʻiga, o le Gmail), ona tuʻu atu lea i le meli meli tatala, i le laina "To" ulufale i lau tuatusi poʻo le igoa ma lafo se feʻau.
  4. O le avefeau faʻamaumauga na aveeseina ma sefeina i lenei auala e mafai ona laʻuina mai le meli tagata faʻatau atu i soʻo se masini avanoa, ma faia loa gaioiga talafeagai ma i latou.
  5. O isi auiliiliga e uiga i le galulue ma faila o lenei ituaiga o loʻo faʻamatalaina i le vaega mulimuli o le tusitusiga faʻapitoa e foia la tatou galuega o loʻo faia nei i le siosiomaga Windows.

IOS

Viber tagata faʻaaogaina mo iPhone, faʻapea foi ma i latou e mananaʻo i tagata o loʻo i luga atu o le tautua Android, e mafai ona filifili se tasi o le lua auala e kopi ai fetusiaiga na faia e ala i le avefeau.

Metotia 1: Toe tu i luga

O le au atiaʻe o le iOS version o Viber faʻatasi ma Apple ua latou fausia se faigofie ma aoga faiga mo le faʻatulagaina o faʻamaumauga mai le avefeau i le "ao", ua avanoa mo le faʻaaogaina e soʻo se tagata iPhone. Ina ia maeʻa faʻataunuʻuina le faʻagaioiga e tusa ma faʻatonuga i lalo, AppleID e tatau ona ulufale i totonu o le masini feaveaʻi, talu ai o le faʻatuina o le kopiina o faʻamatalaga o loʻo teuina i iCloud.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fausia se Apple ID

  1. Tamoe le avefeau i luga o le iPhone ma alu i le lisi "Tele".
  2. Le isi, tusi i luga o le lisi o filifiliga sina taimi, tatala "Tulaga". Le galuega e mafai ai ona e faia se tua o le fetusiaiga talaʻaga o loʻo i le tulaga vaega. "Teugatupe"alu i ai. Tapa "Faaleoleo".
  3. Ina ia amataina se vave kopi o tagata uma mauaina ma lafoina feau i iCloud, kiliki Fausia Nei. Ma le isi, matou te faʻamoemoe le maeʻa o le afifiina o le tala faʻasolopito o fetusiaiga i totonu o faila ma lafoina le afifi i le ao tautua mo le teuina.
  4. Ina ia aua le toe foʻi atu i le faʻatinoina o laasaga i luga i le lumanaʻi, e tatau ona faʻamalosia le filifiliga o le otometi tuʻuina atu faʻamatalaga mai le avefeau ma le faʻavasegaina taimi. Tago i aitema "Fatu otometi" ma filifili le taimi taimi o le kopiina o le a faia. O lenei e le mafai popole e uiga i le saogalemu o faamatalaga maua pe auina atu e ala i Viber mo iPhone.

Metotia 2: Maua le faʻamaumauga ma le talaʻaga o fetusiaiga

Ina ia toese mai faʻamatalaga mai Viber mo le teuina i luga o soʻo se masini e oʻo lava e le o iai i le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le avefeau, pe ina ia mafai ai ona momoli atu faʻamatalaga i seisi tagata faʻaaoga, sosoʻo le mea lea.

  1. I le tamoe avefeau kalani, kiliki "Tele" lalo o le mata i le itu taumatau. Tatala "Tulaga".
  2. Alu i le vaega Telefoni ma Savalilea mea o loʻo i ai "Lafo le talaʻaga faʻasolopito" - Maua ile tulaga lea.
  3. I luga o le pupuni e matala, i le laufanua "To" ulu atu i le tuatusi imeli o le tagata na mauaina le feʻau o faʻamaumauga (e mafai ona e faʻailoa lau oe lava). Faʻatonutonu i le finagalo Mataupu faia tusi ma lona tino. Ina ia maeʻa le faʻafeiloaʻiga tusi, kiliki "Lafo".
  4. O se afifi e i ai le tala faʻasolopito o fesoʻotaʻiga Viber o le a momoli atu toetoe a oʻo atu i lona nofoaga.

Faamalama

I le Viber client mo Windows, ua mamanuina e ulufale ai i le tautua malosi mai se komepiuta, e le o mea uma o loʻo i ai i le feaveaʻi faʻaaliga o loʻo iai. Avanoa i filifiliga e faʻatagaina le sefeina o fetusiaiga i le laupepa lomiga o le avefeau e le o tuʻuina atu, ae o le faʻatautaia o le feʻau o tala ma ana mea i luga o le PC e mafai, ma e masani lava o le sili ona talafeagai.

Afai o loʻo manaʻomia ona faʻasaoina le tala faʻasolopito o se faila (s) i le PC disk, faʻapea foi ma vaʻai ile faʻamatalaga na aumaia mai le avefeau, e tatau ona e alu e pei ona taua i lalo:

  1. Matou te lafoina i le matou lava meli se faʻamaumauga o loʻo i ai se kopi o le fetusiaiga, faʻaaoga "Metotia 2" mai i fautuaga e fautuaina le laveaʻiina o feʻau mai Viber i le Android poʻo le iOS siosiomaga ma o loʻo fautuaina i luga aʻe i le tusitusiga.
  2. Matou te o atu i le meli mai le komepiuta faʻaaogaina se tasi o metotia e manaʻomia ma download le faʻapipiʻi mai le tusi na lafo mai ia i matou lava i le faʻasologa muamua.

  3. Afai e i ai le manaʻoga e le gata ina teuina, ae ia vaʻai foʻi i le tala faʻasolopito o fetusiaiga i luga o komupiuta:
    • Tatala le faamaumauga Savali Viber.zip (Viber savali.zip).
    • O le iʻuga, matou te mauaina se faʻamatalaga ma faila i le tūlaga * .CSV, o loo i ai uma savali uma mai le talanoaga ma se tagata avefeau tagata auai.
    • Ina ia maimoaina ma faʻatonutonu faila, matou te faʻaaogaina se tasi o polokalama faʻamatala i la matou tusitusiga i le galulue ai ma le faʻatulagaina faʻapitoa.

      Faitau atili: Polokalama mo le galulue ma faila CSV

Faaiuga

O filifiliga mo le sefeina o fetusiaiga mai Viber, mafaufau i totonu o le tusitusiga, e ono foliga mai i le avefeau faʻaaogaina e le lava le ausia o ni sini faʻapitoa poʻo le le aoga. I le taimi lava e tasi, o auala fuafuaina o tali uma i le faʻafitauli mai le ulutala o le tusiga, faʻatinoina e tagata na faia le tautua ma ana tagata faigaluega talosaga. E le o fautuaina e faʻaaogaina ni mea faigaluega mea faigaluega mai le isi vaega o tagata atiaʻe e kopi ai le talaʻaga o tala mai le avefeau, talu ai i lenei tulaga e leai se tasi e mafai ona mautinoa le saogalemu o le faʻaaogaina o faʻamatalaga ma le leai o se ono iai o le faʻatagaina avanoa i ai!

Pin
Send
Share
Send