Maua fua ata faʻatonutonu ma Fotor Collage na faia

Pin
Send
Share
Send

Ina ua ou tusia se tusitusiga ile faʻafefea ona fai se kolisi i luga ole laiga, na ou muamua fai atu i le tautua Fotor, pei o le tele, i loʻu manatu, faigofie i luga ole Initaneti. Talu ai nei, na aliali mai se polokalame mo le Windows ma le Mac OS X mai le au atinaʻe e tasi, lea e mafai ona lalagaina e aunoa ma se totogi. E leai se gagana Lusia i totonu o le polokalama, ae ou te mautinoa o le a e le manaʻomia - lona faʻaaogaina e le sili atu faigata nai lo Instagram talosaga.

Fotor faʻatasia le tomai e fausia ai kolisi ma se faigofie faʻatonutonu ata e mafai ona e faʻaopopo aafiaga, faʻavaʻa, faʻatoʻaga ma faʻafili ata ma tele isi mea. Afai o lenei mataupu e manaia ia te oe, ou te fautuaina la e vaʻai i mea e mafai ona e faia i ata i lenei polokalama. O le Ata Ata e galue i le Windows 7, 8 ma le 8.1. I le XP, ou te manatu o le a. (Afai e te manaʻomia se fesoʻotaʻiga e download ai se ata faʻatonutonu, o lona uiga o loʻo i le pito i lalo o le tusiga).

Faʻatonutonu ata ma aʻafiaga

A maeʻa Fotor, o le a ofoina atu ia oe se filifiliga o filifiliga e lua - Edit ma Collage. Muamua o le tatalaina lea o se ata faʻatonutonu ma le tele o aʻafiaga, faʻavaʻa ma sili atu. O le lona lua o le faia lea o se kolisi mai se ata. Muamua, o le a ou faʻaali le auala e faʻatonutonu ai ata, ma i le taimi lava e tasi o le a ou faaliliuina uma mea avanoa i Lusia. Ma tatou te agaʻi atu i le ata faʻaata.

A uma ona kiliki Faʻatonutonu, o le ata faʻatonutonu o le a amata. E mafai ona e tatalaina se ata i le kilikiina i le ogatotonu o le faʻamalama poʻo le Faila - Tatala le polokalama lisi.

Lalo o le ata o le ae mauaina mea faigaluega e faʻafili ai le ata ma zoom. I le itu taumatau o mea uma teuteu meafaigaluega e faigofie ona faʻaaogaina e:

  • Scenes - tulaga muamua o moli, lanu, pupula ma faʻatusatusa
  • Faʻatoʻaga - mea faigaluega e selesele ai se ata, toe suʻe ata poʻo se fuaitau.
  • Fetuunai - tusi lesona faʻatonutonuina o lanu, lanu vevela, pupula ma faʻafeagai, saturation, manino o le ata.
  • Aafiaga - eseese aafiaga, tutusa ma mea e mafai ona e fetaui i luga o Instagram ma isi tali tutusa foliga. Manatua o aafiaga e faʻatulaga i luga o ni laupepa, o lona uiga, e tele atu o latou nai lo ono foliga mai i le taimi muamua tilotilo.
  • Laʻasaga - tuaoi poʻo faʻavaʻa mo ata.
  • Lolo-sifi - o le faʻapipiʻi-fesuiai aafiaga, lea e mafai ai ona e faʻapupula le talaaga, ma faʻailoga le vaega o le ata.

E ui lava i le mea moni e faapea i le taimi muamua tepa e le tele meafaigaluega, o le tele o tagata e mafai ona teuteu ata faʻaaogaina latou, e le o ni Photoshop super polofesa o le a lava i latou.

Foafoaina Kolisi

A e faʻatautaia le Collage aitema i Fotor, o se vaega o le polokalama e tatalaina, mamanuina e faia kolisi mai ata (masalo ono faʻatonutonu muamua i le faatonu).

O ata uma o le ae faʻaogaina e tatau ona faʻaopopoina i le faʻaaogaina o le "Add" button, ina ua maeʻa ona aliali mai latou ata laʻititi i le itu tauagavale o le polokalama. Ma, na o le a manaʻomia ona toso i latou i se gaogao (pe nofoia) nofoaga i le kolasi e tuʻu ai iina.

I le itu taumatau o le polokalame, e te filifilia se ata mo le kolisi, pe fia ni ata o le a faʻaogaina (mai le 1 i le 9), faʻapea foʻi ma le tulaga vaʻaia o le ata mulimuli.

Afai e te filifilia "Freestyle" i le itu taumatau, o lenei mea o le a faʻatagaina oe e fausia se kolisi e le tusa ai ma le faʻatusa, ae i se fomu fua ma mai soʻo se numera o ata. Uma gaioiga, pei o le toe suia o ata, zoom, ata faʻataʻavaleina ma isi, ua tupu fua ma o le a le mafua ai faigata mo soʻo se tagata fou.

I le pito i lalo o le itu taumatau, i luga o le Fetuunaiga tab, o loʻo i ai ni mea se tolu e fetuunai le lapotopoto tulimanu, ata ma le mafiafia o le tuaoi o ata, i luga o isi lua laupepa o loʻo i ai filifiliga mo le suia o le kolisi.

I loʻu manatu, o se tasi lenei o le sili ona talafeagai ma manaia fuafuaina polokalame mo le faʻatonutonuina ata (pe a tatou talanoa e uiga i le ulufale atu-tulaga polokalame). Maua mai le download O loʻo avanoa Fotor mai le upega tafaʻilagi aloaia //www.fotor.com/desktop/index.html

I le ala, ua avanoa le polokalama mo Android ma iOS.

Pin
Send
Share
Send