Pupuni 8.1 ma 8 bootable flash drive i UltraISO

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o polokalame sili ona faʻaaogaina mo le fausiaina bootable flash drive e mafai ona faʻaigoaina UltraISO. A le o lea, o le a fai mai e tele tagata faia faʻatulagaina USB drive faʻaaogaina lenei polokalama, a o le polokalama ua fuafuaina e le gata mo lea.E mafai foi ona aoga: O polokalame sili ona lelei mo le fausiaina o se bootable flash drive.

I UltraISO e mafai foi ona e susunuina tisiketi mai ata, faʻapipiʻi ata i totonu o le system (virtual disk), galulue ma ata - faʻaopopo pe tape faila ma faila i totonu o le ata (lea, mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai ona faia pe a faʻaaogaina le archiver, e ui lava i le mea moni e tatala ai faila ISO) e mamao ese mai le atoatoa lisi o polokalame foliga.

Se faʻataʻitaʻiga o le faia o se bootable USB flash drive Windows 8.1

I lenei faʻataʻitaʻiga, o le a tatou vaʻavaʻai i le fausiaina o se USB drive e faʻaogaina ai le UltraISO. O lenei e manaʻomia le taʻavale lava ia, o le a ou faʻaaogaina se laupepa kiliva masani ma se tulaga o le 8 GB (o le 4 o le a faia), faʻapea foi ma se ata ISO ma le faʻagaoioiga faiga: i lenei tulaga, o le a matou faʻaaogaina le Windows 8.1 Enterprise image (90-day version), lea e mafai ona laʻuina mai i le Microsoft website Tekonolosi.

Le faiga faʻamatalaina i lalo e le naʻo le pau lea e mafai ona e faia ai se bootable drive, ae, i loʻu manatu, o le sili ona faigofie ona malamalama i ai, e aofia ai mo se tagata fou.

1. Faʻafesoʻotaʻi se USB drive ma faʻaalu le UltraISO

O le vaega autu o le polokalame

O le faʻamalama o le faʻatautaia polokalame o le a foliga mai e pei o le ata i luga (atonu e iai ni eseesega, faʻalagolago i le faʻamatalaga) - i le tulaga masani, e amata i le faʻatulagaina foliga.

2. Tatala le faʻailoga Windows 8.1

I le lisi o mea autu a le UltraISO, filifili le "Fail" - "Tatala" ma faʻaali le ala i le faʻataʻitaʻiga Windows 8.1.

3. I le lisi autu, filifili "Self-utaina" - "Mu faʻamalosi hard disk image"

I le faʻamalama e matala, e mafai ona e filifilia se USB drive mo le puʻeina, muaʻi faʻatulagaina (NTFS ua fautuaina mo Windows, o le gaioiga e filifili, afai e te le faʻatulagaina, o le a faia otometi pe a amata pueina), filifili se auala puʻeina (ua fautuaina e tuua USB-HDD +), ma pule oe pe faʻamau mea e manaʻomia i luga o le boot boot (MBR) faʻaaoga le Xpress Boot.

4. Kiliki le "Mumu" faʻamau ma faʻatali seʻia maeʻa le la flash drive

A e kiliki le "Tusi" faʻamau, o le ae vaʻai o se lapataiga o faʻamaumauga uma mai le flash drive o le a soloia. I le maea faʻamaoniga, o le faʻagasologa o le puʻeina o le faʻapipiʻi masini e amata. I le faʻamaeʻaina, e mafai ona boot mai le faia USB disk ma faʻapipiʻi le OS, pe faʻaaoga le Windows toe faʻafaigaluegaina meafaigaluega pe a tatau ai.

Pin
Send
Share
Send