Faʻafefea ona fai se kulupu i tamaiti aʻoga

Pin
Send
Share
Send

O kulupu i tamaiti o le vasega o tagata o nuu ma mea e fiafia iai ma faʻatagaina oe e mulimuli i mea o tutupu, fesuiaʻiʻi tala fou ma manatu, ma sili atu e tele: uma nei vave ma i totonu o le soʻotaga agafesootai. Vaʻai foi: o mea manaia uma e uiga ile Odnoklassniki agafesootai.

Afai e i ai sau oe lava manatu e uiga i se mataupu mo se kulupu, ae e te le iloa pe faʻafefea ona fatuina se kulupu i tamaiti o le vasega, i lea puʻupu puʻupu maua oe maua mea uma e te manaʻomia. I soʻo se mea e tupu, ina ia mafai ona fai: sili atu galuega i lona faʻatumu, faʻalauiloaina, fegalegaleaiga ma tagata auai - o nei mea uma e pa'ū i ou tauau, i le avea ai o le pule vaega.

Faia o se kulupu i tamaiti o le vasega e faigofie

O lea, o le a le mea tatou te manaʻomia e fausia ai se kulupu i Odnoklassniki agafesootai? Ina ia lesitala i totonu ma, i se tulaga lautele, leai se isi mea e manaʻomia.

Ina ia mafai ona fai se kulupu fai mea nei:

  • Alu i lau itulau ma kiliki i le "Groups" sootaga i le pito i luga o talafou feed.
  • Kiliki "Fatu Vaega", o le sikipi le a le aoga.
  • Filifili le ituaiga o kulupu i le vasega - e fiafia i ai pe mo pisinisi.
  • Ave se igoa i le kulupu, faʻamatala, faʻailoa le mataupu, filifili le faʻavaea ma filifili pe oe faia se avanoa tatala pe tapunia. Ina ua mavae lena, kiliki le "Fatu" faamau.

Faʻavasegaina vaega i tamaiti aʻoga

Na o le pau lena, ua maeʻa, o lau vasega muamua i tamaiti o le vasega ua faia, e mafai ona e amata galulue ma ia: faʻatupu mataupu, nota ma ata ata, valaʻaulia uo i le kulupu, auai i le faʻalauiloa vaega ma faia isi mea. O le mea pito sili ona taua o le vaega o loʻo iai mea e fiafia iai mo tamaiti o le vasega ma o se tagata faʻagaioia, ua sauni e faʻatalanoa ma fefaʻasoaʻi o latou manatu.

Pin
Send
Share
Send