Faʻatinoina le Cortana Voice Assistant i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send


Masalo o le tasi o le faʻailoga iloga o le Windows 10 o le i ai o le leo fesoasoani, pe sili atu fesoasoani Cortana (Cortana). Ma lana fesoasoani, e mafai e le tagata faʻaaoga ona faia se tusi i lona leo, saili le faʻasologa o feoaiga ma sili atu. Faʻapea foʻi lenei tusi talosaga e mafai ai ona tausisia se talanoaga, naʻo le faʻafiafia i le tagata faʻaaogaina, ma isi. I luga o le Windows 10, Cortana o se isi mea i le tulaga masani saili afi. E ui lava e mafai ona e auiliiliina lelei le aufaʻailoga - le faʻaopopoga, faʻaopopo atu i faʻamatalaga suʻesuʻe, e mafai ona faʻalauiloa isi polokalama, suia tulaga ma e oʻo foi faʻagaioiga i faila.

Le taualumaga mo le faaaofia ai o Cortana i le Windows 10

Mafaufau pe faʻafefea ona mafai ona e faʻatinoina le aoga o Cortana ma faʻaaoga ia mo oe lava faʻamoemoe.

E taua le maitauina o Cortana, e leaga, e naʻo le Igilisi, Saina, Siamani, Farani, Sipaniolo ma Italia. O le mea lea, o le a na ona aoga i na faʻamatalaga o Windows 10, lea e tasi ai le lisi o gagana ua faʻaaogaina i totonu o le system e pei ona faʻaaoga muamua.

Faʻaola Cortana i luga o le Windows 10

Ina ia faʻatagaina le leo fesoasoani galuega, fai mea nei:

  1. Kiliki le aitema "Tapulaa"lea e mafai ai ona vaʻaia pe a uma ona ki le faʻamau "Amata".
  2. Saili le aitema "Taimi ma gagana" ma kiliki.
  3. Le isi “Itulagi ma le gagana”.
  4. I le lisi o itulagi, faʻailoa le atunuʻu e lagolagoina e le gagana Cortana. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻatulagaina le Iunaite Setete. E tusa ai, e tatau ona e faʻaopopo le faʻaPeretania.
  5. Fetaomi faamau "Tapulaa" i le gagana pack seti.
  6. Sii mai uma pepa talafeagai.
  7. Kiliki le ki "Tapulaa" lalo vaega "Tautalaga".
  8. Siaki le pusa i autafa "Faʻailoa le leo e leʻo iai le gagana a lenei gagana" (filifiliga pe a fai e te tautala i se gagana ma se leo.
  9. Toe fai le komipiuta.
  10. Mautinoa o le gagana gagana ua suia.
  11. Faʻaoga Cortana.

Cortana o se leo malosi leo fesoasoani o le a ia mautinoa o le sao faʻamatalaga e taunuu i le tagata faʻaaoga i le taimi. Lenei o se ituaiga o tafailagi a le tagata lava ia fesoasoani, muamua, o le a aoga mo tagata e galo tele ona o le mamafa o galuega.

Pin
Send
Share
Send