Telefoni Viliaina: Lisi Vaʻaia Faʻailoga mo le Google Chrome Browser

Pin
Send
Share
Send


Vaʻaia faʻailoga tusi o se ala aoga ma matagofie e faʻaoga ai i laupepa taua uma itulau. O se tasi o pito sili ona lelei mo le Google Chrome browser i lenei itu Telefoni vili, ma e faatatau ia te ia o le a talanoaina nei.

Ole saoasaoa o le telefoni o se mea e faigofie ai faʻasalalauga faʻalautele tofotofoina i le tele o tausaga e faʻatagaina oe e faʻaali se itulau ma faʻaaliga vaʻaia i luga o se laupepa fou o le Google Chrome browser. I le taimi nei, o le faʻaopopoga o loʻo i ai se mafaufau-mafaufau lelei, ma le faʻagaioiga maualuga, lea o le a faʻafiafiaina le tele o tagata faʻaaoga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi saosaoa viliina?

E mafai ona e alu i le Speed ​​Dial download itulau pe i le sootaga ile pito i tua o le tusitusiga pe maua oe lava.

Ina ia faia lea mea, kiliki i le browser menu button ma i le lisi e foliga mai, alu i le Avanoa Faaopopo - Sala.

O le a aliali mai se faʻamalama i luga o le laupepa lea e tatau ai ona e kiliki i le ki i le pito o le itulau "Faʻatelega faʻalautele".

A o le faleoloa o faʻalautele o loʻo faʻaalia i luga o le mata, i le itu tauagavale o le faʻamalama, ulufale i le igoa o le faʻaopoopoga o loʻo e sailia - Telefoni vili.

I le sailiga iʻuga i le poloka "Tufaaga" O le faʻaopopoga tatou te manaʻomia o loo faʻaalia. Kiliki le ki i le itu taumatau Faatuinae faaopoopo ia Chrome.

A faʻapipiʻi le faʻaopoopoga i lau suʻesuʻega, o le faʻaopopopo aikona o le a faʻaalia i le pito i luga taumatau.

Faʻapefea ona faʻaaoga le Speed ​​Dial?

1. Kiliki i luga o le faʻaopopoga icon pe fatu se laupepa fou i le browser.

2. Se faʻamalama ma faʻailoga tusi vaʻaia e manaʻomia ona faʻatumuina i totonu o le URL itulau e te manaʻomia o le a faʻaalia i luga o le mata. Afai e te manaʻo e sui le faʻatulagaina o tusi ua uma ona faʻatulaga, taumatau kiliki i luga ma i le faʻamalama e aliali mai, filifili le faʻamau "Suiga".

Afai e te manaʻo e fai se faailogatupe i luga o se avanoa isalaʻau, naʻo le kiliki i luga o le faʻailoga faailoga.

3. A maeʻa ona faʻatino se tusi vaʻaia, o le a vaʻaia ata o le upega tafailagi o le a faʻaalia i luga o le mata. Ina ia ausia le faʻalelei, e mafai ona e faʻauluina se logo mo le 'upega tafaʻilagi oe, lea o le a faʻaalia i se ata vaʻaia. Ina ia faia lenei mea, taumatau-kiliki i luga o le ulutala ma filifili "Suiga".

4. I le faʻamalama e matala, filifili "Lau ata muamua", ona faʻapipiʻi lea o le tagavai o le upega tafailagi, e mafai muamua ona maua i luga ole Initaneti.

5. Faʻamolemole ia matau o lenei faʻaopoopoga o loʻo i ai se faʻapitoa mo synchronizing faʻapitoa vaʻaia tusi. O le mea lea, e le mafai ona e leiloa ni faʻailoga tusi mai le Speed ​​Dial, ma e mafai foi ona e faʻaaogaina maka tusi i luga o le tele o komipiuta ma le Google Chrome browser. Ina ia mafai ona faʻatulaga le synchronization, kiliki i luga o le ki talafeagai i le pito i luga taumatau o le faamalama.

6. E toe faʻataʻitaʻia oe i se itulau o le a lipotia ai ina ia mafai ona faʻatulaga le ogatasi i le Google Chrome, e tatau ona e faʻapipiʻi le faʻaopoopoga Evercync. E ala i lenei faʻaopopoga, e mafai ona fausiaina se kopi faaleoleo o faʻamaumauga, ma maua ai le tomai e toe faʻafoʻi i soʻo se taimi.

7. Toe foʻi i le autu Speed ​​Speed ​​faamalama, kiliki le kiliki i le pito i luga taumatau e tatala ai le faʻalautele tulaga.

8. Lenei, o le faʻaopopoina ua maeʻa faʻatulaga auiliili, amata i le faʻaali auala o faʻailoga vaʻaia (mo se faʻataʻitaʻiga, itulau faʻapitoa poʻo le mulimuli na asia) ma faʻaiʻu i le faʻamatalaga auiliili o le fesoʻotaʻiga, i luga e suia ai le vai lanu ma le tele.

Faʻataʻitaʻiga, tatou te manaʻomia le suia o le faʻaleleia o tulaga o loʻo iai i totonu Ina ia faia lenei mea, alu i le laupepa "Faʻamatalaga o talaaga", ma faʻapea i le faʻamalama e aliali mai, kiliki i le faila ogalaau e faʻaali ai le Windows Explorer ma download se ata talafeagai mai le komepiuta.

E faʻapea foʻi ona faʻaavanoa le tele o auala mo le faʻaalia o le ata i tua atu, ma o se tasi o sili ona fiafia i ai o le parallax, pe a faʻasolosolo lava le ata pe a maeʻa le fealuaʻi o le isumu. O se mea faʻapitoa e tutusa lelei foliga i le faiga o le faʻaali mai o ata i tua i luga o masini a Apple.

O le mea lea, i le faʻaaluina o se taimi i le faʻatulagaina o tusi vaʻaia, na matou ausia ai le faʻaali mai o le Speed ​​Dial:

Ole Speed ​​Dial o se faʻaopopoga mo i latou e faʻaavanoaina le faʻaleleia o foliga o tusi i mea laititi. Le tele seti o tulaga, o se faigofie fesoʻotaʻiga ma le lagolago mo le gagana Rusia, faʻamaumauga faʻatapulaʻaina ma televave vave galuega fai la latou galuega - o le faʻaopoopoga e matua faigofie e faʻaaoga.

Sii maia le Speed ​​Dial mo Google Chrome mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send