Faʻafefea ona toe tuʻu se itulau faʻafesoʻotaʻi

Pin
Send
Share
Send

E leʻi leva na i ai se tusitusiga i le autu o le tapeina o lau faʻamatalaga i se fesoʻotaʻiga, i le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i le auala e toe faʻafoʻi ai se itulau: pe o le a tape, lokaina, e le taua.

Ae e te lei amataina, ou te fai atu ia te oe, ia e uaʻi atu i se mea taua: afai a e maua se fesoʻotaʻiga e te vaʻai i se feʻau o lau itulau na poloka i luga o le masalosalo o le hacking, spamming, ma o loʻo fai atu foi oe e faʻaulu se numera telefoni pe lafo SMS i se mea , ma i le taimi lava lea e tasi, mai isi komupiuta poʻo se telefoni e masani ona e alu i lau itulau fesoʻotaʻiga, ona e manaʻomia lea o seisi tusitusiga - e le mafai ona ou fesoʻotaʻi, o le mea o le i ai lou siama (pe sili atu malware) ) i luga o le komepiuta ma i faʻailoilo faʻaalia e te maua ai le auala e toesea mai ai sya.

Toe faʻaleleia le itulau i le fesoʻotaʻiga ina ua maeʻa ona tafi

Afai na e tape lau itulau la oe, ona iai lea o le 7 masina e toe faʻafoʻi ai. E leai se totogi (lautele, pe a fai o se mea e te manaʻomia ai le tupe e toe faʻatulagaina lau talaaga i soʻo se auala, e aofia ai filifiliga o le a auiliiliaina mulimuli ane, o le 100% taufaasese lea) ma tupu toeititi lava le taimi. I le taimi lava e tasi, o au uo uma, fesoʻotaʻiga, faʻamatalaga i totonu o le fafaga ma vaega o le a tumau ai le leiloa.

O lea la, ina ia mafai ona toe faʻatulagaina le itulau faʻafesoʻotaʻi pe a uma ona faʻamutaina, alu i le vk.com, ulufale i lau faʻamatalaga - numera numera, username poʻo E-mail ma password.

A maeʻa, e te vaʻai lava i faʻamatalaga na aveese lau itulau, ae e mafai ona e toe faʻatumauina i se aso. Filifili lenei aitema. I le isi itulau, e naʻo le faʻamautu o lou finagalo, o lona uiga, kiliki i le "Toe setiina itulau" faʻamau. Na pau lava o lea. O le isi mea oe vaʻai o le masani VK news vaega.

Faʻafefea ona toe maua lau itulau pe a fai o le mea tonu o loʻo poloka ma e le o se siama poʻo le faʻamatalaga le aoga

E ono aliali mai e matua poloka lau itulau mo spam poʻo, lea foi a le fiafia, e mafai ona hack ma suia le upu faataga. I se faʻaopopoga, e masani ona tupu na o le tagata faʻaaogaina na galo le password mai le fesoʻotaʻiga ma le mafai ona ulufale i totonu. I lea tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina le toe faʻafouina o le ulufale atu i lau itulau i le fesoʻotaʻiga e ala ile sootaga //vk.com/restore.

I le sitepu muamua, e te manaʻomia le ulufale i se ituaiga o faʻamatalaga faʻamaumauga: numera telefoni, tuatusi imeli poʻo login.

O le isi laasaga o le faʻailoa lea o lou igoa mulimuli, lea sa i luga o le itulau.

Ona e tatau ona faʻamaonia o le itulau o loʻo mauaina e tutusa lelei lea e te manaʻo e toe faʻaleleia.

Ia, o le laasaga mulimuli o le mauaina lea o le code ma ulufale i totonu i le lotoa talafeagai, ona sui lea o le upu faataga i le manaʻo. E leai se totogi o lenei mea, ia faaeteete. Afai e leai sau pepa SIM pe e le sau le faʻailoga, mo nei mafuaʻaga o loʻo iai se fesoʻotaʻiga talafeagai i lalo.

E taua le maitauina, e pei ona ou malamalama i ai, o le toe faaleleia i nisi o taimi e le tupu vave, ae o loʻo iloiloina e tagata faigaluega o le social network.

A leai se mea e fesoasoani ma le VK toe le manuia

I lenei tulaga, atonu e faigofie atu le amataina o se itulau fou. Afai mo soʻo se mafuaʻaga, soʻo se mea e te manaʻomia e te alu ai i le itulau tuai, e mafai ona e taumafai e tusi saʻo i le tautua lagolago.

Ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi le tautua lagolago i le fesoʻotaʻi tuusaʻo, alu i le sootaga //vk.com/support?act=new (e ui lava ina ia mafai ona vaʻai i lenei itulau e te manaʻomia e te ulufale i totonu, e mafai ona e faʻataʻitaʻi se uo mai lau komepiuta). A maeʻa, ulufale soʻo se fesili i le faʻailoaina ma kiliki le kiliki na aliali mai "Leai se tasi o nei filifiliga e le talafeagai."

Ona fesiligia lea o le tautua lagolago le fesili na aliaʻe, faʻamatala le tulaga e auiliili mai e mafai ai, o le a tonu lava le mea e le aoga ma o a metotia ua uma ona e taumafai. Aua neʻi galo e aofia uma faʻamatalaga iloa o lau itulau ile fesoʻotaʻiga. Lenei mafai ona fesoasoani fesoasoani.

Talosia e mafai ona ou fesoasoani ia te oe.

Pin
Send
Share
Send