Faʻafefea ona fausia se bootable USB flash drive mo le toe faʻafouina o le Windows 8

Pin
Send
Share
Send

I se tasi o tala, sa ou tusia pe faʻafefea ona fatuina se ata toe faʻaleleia ata i le Windows 8, ma le fesoasoani a, i se faʻalavelave faʻafuaseʻi, mafai ona toe faʻafoi le komipiuta i lona tulaga muamua, faʻatasi ai ma faʻapipiʻi polokalame ma faʻatulagaina.

O le aso o le a tatou talanoa e uiga i le auala e faia ai se bootable USB flash drive na faia faʻapitoa e toe faʻaleleia Windows 8. E le gata i lea, o le lava USB flash drive e mafai foi ona aofia ai le faʻatusa ata o loʻo avanoa i le komupiuta poʻo le komepiuta fefaʻatauaʻi (o loʻo i ai i le toetoe o komepiuta feʻaveaʻi uma ma se mea muamua). Faiga Windows 8). Vaʻai foi: E sili atu bootable flash drive polokalame, Windows 8 bootable flash drive

Tamoeina le aoga e faia se toe faaleleia tisiki mo Windows 8

Ina ia amata le mea, faʻapipiʻi le USB flash drive i le komupiuta, ona amata loa lea ona faʻaigoaina le faaupuga "Toe Faʻaleleia Disc" i luga o le keyboard i totonu o le Windows 8 (e le na o se mea, ae na o le lolomiina i luga o le keyboard i le Lusia faatulagaga). O se suʻesuʻega o le a matala, filifili "Filifiliga" ma o le ae vaʻai i se aikona e amata ai le wizard e fausia ai se disk.

O le Windows 8 Toe Fuataina Disc Creation Wizard faamalama o le a aliali mai pei ona faʻaalia luga. Afai e i ai se toefaaleleia vaega, o le filifiliga "Kopi le toe vaega mai le komepiuta i le toe faaleleia taavale" o le a faʻamalosi foʻi. I se tulaga lautele, o se sili lelei lea mea ma o le a ou fautuaina le faia o se flash drive, e aofia ai le vaega lea, i le taimi lava e maeʻa ai le faʻatauina o se komepiuta fou poʻo se komepiuta komepiuta. Ae paga lea, o mataupu o le toe faaleleia o faʻafitauli e masani ona amata ona fiafia i ai i se taimi mulimuli ane ...

Kiliki le isi ma faʻatali aʻo saunia le faiga ma suʻesuʻeina faʻataʻavaleina taʻavale. A maeʻa lena, o le a e vaʻai i se lisi o taʻavale ia e mafai ona e tusia ai faʻamatalaga mo le toe faʻaleleia - i totonu o latou o le ai ai se fesoʻotaʻiga flash drive (Taua: o faʻamatalaga uma mai le USB drive o le a soloia i le faiga). I loʻu mataupu, e pei ona e vaʻai, e leai se toe faʻaleleia partition i luga o le laptop (e ui lava, o le mea moni, e iai, ae o loʻo iai le Windows 7) ma le aofaʻi o faʻamatalaga o le a tusia i le USB flash drive e le sili atu i le 256 MB. Ae ui i lea, e ui lava i le laititi o aofaʻi, o loʻo i ai mea aoga e mafai ona fesoasoani i le tele o tulaga pe a fai o le Windows 8 e le amataina mo le tasi mafuaʻaga poʻo le isi, mo se faʻataʻitaʻiga, na poloka e se fuʻa i le pito i lalo o le MBR o le tisiki malo. Filifili le drive ma kiliki "Le isi."

A uma ona faitau le lapataiga e faatatau i le tapeina o faʻamaumauga uma, kiliki "Fausia." Ma faatali sina taimi. A maeʻa, o le ae vaʻai i se feʻau o le toe tui disk ua sauni.

O le a le mea o loo i luga o lenei bootable flash drive ma faʻafefea ona faʻaaoga?

Ina ia faʻaaogaina le faʻatulagaina o le disk toe, pe a manaʻomia, oe manaʻomia le tuʻu o le seevae mai le USB flash drive i le BIOS, boot mai ia, pe a uma ona e vaʻai lea o le keyboard layout lau filifiliga.

Ina ua uma ona filifilia se gagana, e mafai ona e faʻaogaina se tele o mea faigaluega ma mea faigaluega e toe faʻaleleia ai le Windows 8. E aofia ai foʻi ma le otometi le toe faʻaleleia o le amataga ma le toe faʻaleleia mai le faʻagaioiga o le faʻatusa ata, faʻapea foi ma se mea faigaluega e pei o le laina faʻatonu, e mafai ai ona e faia, talitonu mai ia te aʻu, tele aofaʻi.

Ae ui i lea, i na tulaga uma pe a fautuaina oe e faʻaaoga le "Toe faʻafoi" aitema mai se faʻasoasoaina faʻavasega disk e foia se faʻafitauli ma le faʻagaioia faiga, o le disk na matou fatuina e atoatoa.

I se aotelega, o le Windows toe faaleleia tisiki o se mea lelei e mafai ona e masani ona i ai i luga o se saʻoloto USB drive (leai se tasi e manatu e tusi ai iina isi faʻamaumauga nai lo o loʻo i ai faila), lea, i nisi tulaga ma nisi tomai, e mafai fesoasoani tele.

Pin
Send
Share
Send