Junkware Aveesea Meafaigaluega 8.1.4

Pin
Send
Share
Send

O lenei e mafai ona e mauaina le tele o apalai ma nofoaga o loʻo tufatufaina atu le leaga adware. Ae ui i lea, e tele aoga ma polokalame ua fuafuaina e faʻafetaui ai. O se tasi o ia mea le Junkware Aveesea Meafaigaluega.

Aveesea o polokalame leaga

Faatasi ai ma le tele o taufaʻamataʻu, o le Junkware Removal Tool faia se galuega sili ona lelei. Ae iai, e iai ni nuʻu. O le aoga e le o mamanuina e faʻamuta ni mea leaga (malware) lauiloa i le Lusia Initaneti (Mail.ru, Amigo, etc.).

Faʻamolemole ia maitau a o faʻatonutonuina o le a faia, uma Explorer faamalama, browser tab, ma isi o le a tapunia. Ina ia aua neʻi teʻa maumau taua faʻamatalaga taua, tapunia mea uma oe lava ae leʻi faʻaaogaina le aoga.

Mafai ona toe faʻasolo pe a uma le faʻaaogaina

Ae le i amataina se pisinisi, o le Junkware Removal Tool e fausia ai se mea e toe faʻafoʻi ai le malosi. E faia lenei mea i le taimi e faʻafuaseʻi ai ona amata galue le OS. Ma o le a e maua le avanoa e toe foi ai i le tulaga muamua o le faiga.

Lipoti Lipoti a Tupulaga

Ina ua maeʻa suʻeina ma faʻamamaina adware spyware ma isi faʻamataʻu, o le aoga o le a faia se lipoti ma sefe i lau laupepa. O le a faʻaali ana gaioiga uma, o lona uiga, o le mea na faʻaumatia ma le manuia, ma le mea na le mafai ona faʻateʻaina. I le taimi o faʻataʻitaʻiga, na faʻaalia e le aoga le maualuga o iʻuga i le aveʻesea o le spyware ma adware.

Faitau foi:
Faʻafefea ona fatuina se mea e toe faʻafoʻi mai ai le Windows 10
Fausia se toefuataiga tulaga i le Windows 7

Lelei

  • Minimalistic Ofisa
  • Maualuga maualuga;
  • Faigofie e faʻaaoga.

Le atoatoa

  • E le aveeseina taʻutaʻua, i RuNet, faʻasalalauga paʻu meafaigaluega.
  • Ina ua uma ona amata ona faitau vave, tapunia uma polokalame, faʻaleaogaina faiga ma avetaavale;
  • Leai se pule i le gaioiga o le aveeseina o faʻamataʻu;
  • Leai se Faamauga.

Vaʻai foi: Polokalame e fesoasoani e aveese faʻasalalauga ile browser

O se faʻaiuga, ua tatau ona maitauina o lenei aoga e le o se taʻitaʻi i totonu o lona ituaiga ituaiga ma e le mafai ona aveʻese uma faʻamataʻu. E sili le faʻaaogaina o se mea faʻaoga, ae leai ma se mea o le mea faigaluega autu i le taua faʻasaga i adware.

Sii maia Junkware Aveesea Meafaigaluega mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

McAfee Aveesea Meafaigaluega Masini Aveesea a le Kaspersky JetFlash Toe faaleleia Meafaigaluega Polokalama Fuafuaga a le HP USB Disk Storage

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le Junkware Removal Tool o se mea aoga fua mo le aveeseina o adware ma virus polokalame mai se komupiuta e leai ni ona lava kalafi atigipusa ma e le manaʻomia le faʻaaogaina o tagata i lana galuega.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiae: Malwarebytes
Tau: leai se totogi
Tele: 2 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 8.1.4

Pin
Send
Share
Send