Firmware D-Link DIR-620

Pin
Send
Share
Send

Faʻaauau pea le faʻasologa o faʻatonuga mo le moliina Wi-Fi D-link routers, o le aso nei o le a ou tusia e uiga i le auala e kilia ai DIR-620 - se isi lauiloa ma, e tatau ona matauina, faʻagaoioia tele router o le kamupani. I totonu o lenei taʻiala oe maua le mea e download ai le lata mai DIR-620 firmware (aloaʻia) ma faʻafefea ona faʻafouina i le router.

O le a ou lapataia oe i se taimi muamua o le isi autu manaia - DIR-620 firmware Zyxel polokalama o le autu o se isi tusitusiga o le a ou tusia i se taimi lata mai, ma nai lo lenei anotusi o le a ou tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga i lenei mea iinei.

Silasila foʻi: D-Link DIR-620 router setup

Sii maia le fou firmware DIR-620

Wi-Fi router D-Link DIR-620 D1

O faʻamaumauga aloaʻia uma mo D-Link DIR routers na faʻatau atu i Rusia e mafai ona laʻuina mai luga o le FTP gaosi oloa. O lea, e mafai ona e siiina le firmware mo le D-Link DIR-620 i le kilikiina o le link ftp://ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-620/Firmware/. E te vaʻai i se itulau ma le fausaga o faʻavaʻa, e tutusa uma ma se tasi o faʻafouga o le router (faʻamatalaga e uiga i faʻafouga e te maua e mafai ona mauaina mai le pepa faʻapipiʻi i le pito i lalo o le router). O le mea lea, talafeagai i le taimi o le tusia o le firmware o:

  • Firmware 1.4.0 mo le DIR-620 rev. A
  • Firmware 1.0.8 mo le DIR-620 rev. I
  • Firmware 1.3.10 mo le DIR-620 rev. O

O lau galuega o le downloadina lea o le faila fou o le faila ma le faʻaopopoga.bin i lau komepiuta - i le lumanaʻi o le a matou faʻaaogaina e faʻafou ai le polokalame komipiuta.

Firmware faagasologa

A amataina le D-Link DIR-620 firmware, ia mautinoa o:

  1. O le router e sipi i totonu.
  2. Faʻafesoʻotaʻi i le komipiuta ma le uaea (uaea mai le network card connect i le LAN port o le router)
  3. O le uaea o le ISP ua motusia mai le uafu Initaneti (fautuaina)
  4. O masini USB e le fesoʻotaʻi i le router (fautuaina)
  5. Leai se Wi-Fi masini e fesoʻotaʻi i le router (sili atu)

Faaoso se Initaneti browser ma alu i le tulaga auiliili o le router, lea ulufale 192.168.0.1 i le tuatusi pa, fetaomi Enter ma ulufale i le username ma upu faataga pe a fesiligia. O le igoa ole igoa ole igoa ma le numera faʻamatalaga mo D-Link routers o le admin ma le admin, e ui lava e foliga mai ua uma ona e suia le upu faataga (le otometi fesili mo lenei mea pe ae loge).

O le itulau autu o le faʻatulagaina o le D-Link DIR-620 router mafai ona i ai tolu eseese fesoʻotaʻiga filifiliga, e faʻalagolago i le mea faigaluega toe faʻafou o le router, faʻapea foi ma le firmware o loʻo faʻapipiʻi nei. O le ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai nei tolu filifiliga. (Manatua: e aliali mai e i ai filifiliga 4. O le isi tasi o loʻo i lanu efuefu ma lanu meamata, fai tutusa ma i le muamua filifiliga).

DIR-620 Faʻatulagaina Ofisa

Mo tulaga taʻitasi, o le taualumaga mo le siʻitia i le polokalama faʻafou mata e laititi ese:

  1. I tulaga muamua, i le lisi menu i le itu taumatau, filifili "System", ona - "Software Update"
  2. I le lua - "Faʻatulagaina manually" - "System" (tab i luga) - "Software Update" (tab tasi tulaga maualalo)
  3. I le lona tolu - "Advanced tulaga" (sootaga lalo) - i le itu "System" kiliki le taumatau taumatau "- kiliki i luga o le soʻotaga" Software Update ".

I luga o le itulau e maua mai ai le DIR-620 firmware, o le ae vaʻaia se laufanua mo le ulufale atu i le auala i le faila o le lata mai firmware ma se sailiga faʻamau. Kiliki i ai ma faamaoti le ala ile faila na e download i le amataga. Kiliki le faʻafouga faamau.

O le firmware faʻafouina faagasologa e le sili atu nai lo 5-7 minute. I lenei taimi, mea e tutupu e pei o: o se mea sese i le browser, o le gata le gaioiga o le alualu i luma alualu i luma, motusia i luga o le lotoifale fesoʻotaʻiga (uaea e le o fesoʻotaʻi), ma isi e mafai. O nei mea uma e le tatau ona fenumiaia ai oe. Naʻo le faʻatali mo le taimi o loʻo taua, tuʻu i lalo le tuatusi 192.168.0.1 i totonu o le browser ma o le a e vaʻai ai o loʻo faʻafouina le firmware i le router admin panel. I nisi o tulaga, atonu e te manaʻo e toe faʻafou le router (vavae ese mai le 220V network ma toe faʻaola iai).

Na pau lava lena, manuia, ae o le a ou tusia e uiga i isi DIR-620 firmware mulimuli ane.

Pin
Send
Share
Send