E le tusia le tusitusiga ile Photoshop: fofo ile faʻafitauli

Pin
Send
Share
Send


E le masani ai ona faʻaogaina ni faʻafitauli a tagata e le masani ai i le Photoshop pe a galue i le faatonu. O se tasi o na mea o le le lava o mataʻitusi pe a tusia tusitusiga, o lona uiga, e matua le faʻaalia luga o le tapoleni. E pei lava ona masani ai, o mafuaʻaga e masani ai, o le mea autu e mafua ile faʻatamala.

I le mataupu lenei, o le a tatou talanoa e uiga i le mafuaaga e le tusia ai tusitusiga i le Photoshop ma pe faʻafefea ona faʻafetaiaʻia.

Faʻafitauli i le tusitusi o tusitusiga

Ae e te lei amata foia faafitauli, fesili ia te oe lava: "Ua ou iloa mea uma e uiga i tusitusiga i Photoshop?" Masalo o le autu "faafitauli" o se malamalama va, lea o le lesona i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi o le a fesoasoani faʻatumu.

Lesona: Fausia ma teuteuina tusitusiga ile Photoshop

Afai o loʻo aʻoaʻo le lesona, ona mafai loa lea ona tatou agaʻi atu ia iloa mafuaʻaga ma fofo faʻafitauli.

Mafuaaga 1: lanu lanu

Le sili masani mafuaaga mo le le poto masani Photoshop tagata faʻatau. O le uiga o le tusitusiga lanu tutusa ma le faʻatumu lanu o le vaega lalo (background).

Lenei e sili ona masani ona tupu pe a uma ona faʻaaogaina le tapoleni i se paolo e mafai ona faʻamatalaina i le pale, ma talu ai faʻaaogaina uma meafaigaluega, o le tusitusiga e otometi ave lenei lanu.

Fofo:

  1. Faatoagaina le mau vaega, alu i le lisi "Faamalama" ma filifili "Faailoga".

  2. I le faʻamalama e matala, sui le lanu vai.

Mafuaaga 2: Fuga faʻafefiloi

Faʻaalia faʻamatalaga i luga o laupepa i Photoshop e faʻamoemoe tele i luga o le palu faʻatasi auala. O nisi modes e aʻafia ai pixels o se layer i se auala e faʻaitiitia atoa ai le vaʻai.

Lesona: Luga fofo modes i Photoshop

Mo se faʻataʻitaʻiga, paʻepaʻe tusitusiga i luga o se uliuli paʻepaʻe o le a mou ese atoa pe a fai e faʻafefiloi le auala. Faʻateleina.

Le lanu uliuli avea atoatoa le vaaia i se paʻepaʻe paʻepaʻe, pe a e faʻaaogaina le auala Mata.

Fofo:

Siaki le faʻafefiloi faʻagaioiga seti. Faailoa "Masani ai" (i nisi ituaiga o polokalame) "Masani ai").

Mafuaaga 3: tele ituaiga

  1. Tele laititi.
    A o galue ma tele ituaiga faʻatulagaga, e manaʻomia e faʻatusatusa tutusa le tele o ituaiga vai. Afai o faʻatulagaina e faʻaalia se laititi laititi, o le tusitusiga e ono suia i se mautu manifinifi laina, e mafua ai le le mautonu mo tagata amata.

  2. Tele lapoa.
    I luga o se tamai tapoleni, e ono le vaaia foʻi foliga tetele. I lenei tulaga, e mafai ona tatou matauina se "pu" mai le tusi F.

Fofo:

Suia le lapopoa i le faʻamalama avanoa "Faailoga".

Mafuaʻaga 4: Pepa Faamaonia

I le faʻaopopoina o le faʻaiuga o le pepa (pixels i le inisi), o le tele o le lolomi ua faʻaitiitia, o lona uiga, o le moni lava lautele ma maualuga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faila ma itu 500x500 pixels ma se faʻaiuga o 72:

Le lava pepa e tasi ma se iugafono 3000:

Talu mai le lapopoa lapopoa ua fuaina i manatu, o lona uiga, i mea moni iunite, ona ma maualuga filifiliga tatou te maua se tele tusitusiga,

ma faʻafeagai, i le maualalo filifiliga - microscopic.

Fofo:

  1. Faʻaititia le iʻuga o le pepa.
    • Manaomia le alu i le lisi "Ata" - "Ata Tele".

    • Ta i totonu faʻamatalaga i fanua talafeagai. Mo faila fuafuaina mo le lolomiga i luga o le Initaneti, tulaga masani tali 72 dpi, mo le lolomiina - 300 dpi.

    • Faʻamolemole silafia pe a suia le iugafono, o le lautele ma le maualuga o le pepa e suia, o lea latou te manaʻomia foʻi le teuteuina.

  2. Suia le lapopoa lapoʻa. I lenei tulaga, e tatau ona manatuaina o le laʻititi laʻititi e mafai ona faʻatutuina i le lima tagata o le 0.01 pt, ma le maualuga o le 1296 pt. Afai o nei faʻatauvaʻa e le lava, e tatau ona e fufuluina le vai "Suiga Loloto".

Lesona i luga o le autu:
Faateleina le lapoʻa tetele i le Photoshop
Galuega fai fua i le Photoshop

Mafuaaga 5: tusitusiga poloka lapoa

Pe a fatuina se poloka poloka (faitau le lesona i le amataga o le tusitusiga), e tatau foi ona e manatua e uiga i lapoa. Afai e maualuga atu le vaipuna nai lo le maualuga poloka, o le tusitusiga o le a le mafai ona tusia.

Fofo:

Faʻateleina le maualuga o le poloka poloka. E mafai ona e faia lea i le tosoina o se tasi o faʻailoga i luga o le faavaa.

Mafuaaga 6: vai faʻaalia mataupu

Ole tele o ia faʻafitauli ma a latou fofo ua uma ona faʻamatala auiliili i se tasi o lesona ile tatou website.

Lesona: Fofoaina faʻafitauli faafitauli ile Photoshop

Fofo:

Mulimuli i le sootaga ma faitau le lesona.

A o manino mai ina ua uma ona faitauina lenei tusitusiga, o mafuaʻaga o faʻafitauli i le tusiaina o tusitusiga i Photoshop o sili ona masani le matauina o le tagata faʻaaoga. I le tulaga e leai se fofo fetaui ma oe, ona e tatau lea ona mafaufau i le suia o le tufatufaina afifi o le polokalama pe toe faʻapipiʻiina.

Pin
Send
Share
Send