Pupuni 8 Faʻapipiʻi Virtual masini

Pin
Send
Share
Send

E ui i le mea moni o lea ou te toe faʻaleleia komipiuta ma tuʻuina atu ituaiga uma o fesoasoani e fesoʻotaʻi ma i latou, na toetoe a ou le galue ma masini tafailagi: Naʻo na ou faʻapipiʻi Mac OS X i luga o le masini komipiuta tasi ona o le taimi e tasi manaʻoga. O lenei sa tatau ona faʻapipiʻi seisi Windows OS, faʻaopopo atu i le o loʻo iai nei Windows 8 Pro, ma e le i luga o se isi vasega, ae i totonu o se masini komepiuta. Sa matou fiafia i le faigofie o le gaioiga pe a faʻaaogaina o le Hyper-V vaega o loʻo avanoa i le Windows 8 Pro ma Enterprise mo le galulue ma masini tafailagi. O le a ou tusia puʻupuʻu lenei, ailoga e manaʻomia e se tasi, pei o aʻu, le Windows XP poʻo le Ubuntu o loʻo tamoʻe i totonu o le Windows 8.

Faʻapipiʻiina vaega Hyper V

I le tulaga masani, o vaega mo le galue ai ma masini tafailagi e le atoatoa i le Windows 8. Ina ia faʻapipiʻi latou, e tatau ona e alu i le faʻatonutonu laupepa - polokalama ma mea - tatala le "faʻafaigofieina pe faʻamuta Windows vaega" faʻamalama ma siaki le pusa i autafa o le Hyper-V. A uma lena, o le a musuia oe e toe amataina le komepiuta.

Faatuina Hyper-V luga o le Windows 8 Pro

Maitau tasi: ina ua ou faia lenei faagaioiga mo le taimi muamua, ou te leʻi vave amataina le komepiuta. Faʻamaeʻa nisi galuega ma toe faʻaleleia. O le iʻuga, mo nisi mafuaʻaga, e leai se Hyper-V na aliali mai. I polokalame ma mea na faʻaalia sa naʻo le tasi o vaega e lua na faʻapipiʻiina, faʻailoilo le faʻafeagai o le uninstalled le tasi na faʻapipiʻiina, le siaki siaki na mouʻese ina ua uma ona kiliki OK. Sa ou suʻesuʻe mo se mafuaʻaga mo se taimi umi, mulimuli ane tapeina Hyper-V, toe faʻapipiʻi mai, ae o le taimi lea na toe lalaga ai le komepiuta i luga ole manaʻoga. O lona taunuuga, ua sologa lelei mea uma.

A maeʻa le toe faʻafouina, o le ae maua ni polokalame fou se lua - "Hyper-V Manager" ma le "Faʻafesoʻotaʻi i le Hyper-V Virtual Machine".

Faatuina se masini komepiuta i le Windows 8

Muamua lava, matou te faalauiloa le Hyper-V Dispatcher ma, a o le i fatuina se masini tafailagi, fausia se "virtual switch", i se isi faaupuga, se network network o le a galue ai i lau virtual machine, e tuʻuina atu ai ia te oe le avanoa i le Initaneti.

I le lisi, filifili "Gaoioiga" - "Virtual Switch Manager" ma faʻaopopo se isi fou, faʻailoa le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o le a faʻaaogaina, tuʻuina le igoa o le ki ma kiliki "OK". O le mea moni o le a le aoga e faʻamaeaina ai lenei gaioiga i le tulaga o le fausiaina o se masini komipiuta i le Windows 8 - o le a na o le i ai se filifiliga mai ia i latou ua uma ona fausiaina. I le taimi lava e tasi, a virtual disk tisiki mafai ona fausia tuusao pe a faʻapipiʻi le faʻagaioiga o masini i se masini komepiuta.

Ma o lenei, o le mea moni, o le fatuina o se masini komepiuta e le maua ai ni faigata i mea uma:

  1. I le lisi, kiliki "Gaoioiga" - "Fausiaina" - "Virtual Machine" ma vaʻai le taulaitu, lea o le a taʻitaʻia ai le tagata faʻaaoga i le faagasologa atoa. Kiliki "Le isi."
  2. Matou te avatu le igoa i le masini tafailagi fou ma faʻailoa mai le mea e teuina ai ona faila. Pe tuua le nofoaga e teuina ai mea e le suia.
  3. Ile isi itulau matou te faʻailoa atu pe fia le tele o le faʻamanatuga o le a faʻasoaina mo lenei masini tafailagi. E aoga le amata mai le aofaʻi atoa o RAM ile lau komepiuta ma mea e manaʻomia e le malo e faʻaogaina ai le polokalama. E mafai foʻi ona setiina ni mea e mafai ona e manatuaina, ae ou te leʻi faia.
  4. I luga o le "network setup" itulau, faamaoti pe o ai le upega tafailagi adapter o le a faʻaaogaina e faʻafesoʻotaʻi ai le masini komipiuta i le fesoʻotaiga.
  5. O le isi laasaga o le fausiaina o se virtual hard disk poʻo se filifiliga mai ia i latou ua uma ona faia. O iinei e mafai foi ona fuafua le tele o le hard disk mo le fou fausia masini tafailagi.
  6. Ma le mea mulimuli - o le filifiliga o le faʻapipiʻi filifiliga mo le malo faʻaofiofi faiga. E mafai ona e amataina le otometi le tuʻuina mai o le OS i luga o le masini tafailagi pe a uma ona fausia mai le ISO ata mai le OS, CD-ROM, CD ma DVD. E mafai ona filifili isi filifiliga, mo se faʻataʻitaʻiga, aua le faʻapipiʻi le OS ile taimi nei. A aunoa ma le siva ma le teʻa, Windows XP ma Ubuntu 12. Na tutū aʻe i luga. Ou te le iloa e uiga i isi, ae ou te manatu e eseese OS i lalo o le x86 tatau ona galue.

Kiliki "Faʻaiʻu", faʻatali mo le maeʻa o le foafoaga faʻagasologa ma amata le masini tafailagi i le faamalama autu o le Hyper-V pule. Ma le isi - o lona uiga, o le faiga e faʻapipiʻi ai le faʻagaioiga o le faiga, lea o le a amata otometi ma le talafeagai faʻatulaga, ou te manatu, e le manaʻomia ni faʻamatalaga. I soo se tulaga, mo lenei ua ou eseese tusitusiga i lenei mataupu luga o laʻu 'upega tafaʻilagi.

Faatuina le Windows XP i le Windows 8

Faapipiiina avetaavale i totonu o le Windows virtual machine

I le maeʻa o faʻatulagaina o le malo faʻapitoa faiga galue i Windows 8, oe o le a maua se atoatoa faigaluega galuega faiga. Pau lava le mea o i ai o le a leai ni avetaʻavale mo le vitio card ma network card. Ina ia otometi faʻapipiʻi uma aveina talafeagai i le masini mama, kiliki "Gaoioiga" ma filifili "Faʻapipiʻi le faapipiiina tisiki o le tautua faʻatasia." O se faʻaiuga o lea mea, o se suʻesuʻe faʻapena o le a faʻaofi i totonu o le DVD-ROM drive o le masini tafailagi, otometi faʻapipiʻi uma avetaavale talafeagai.

Na pau lava lena. I loʻu lava ia, o le a ou fai atu na ou manaʻomia Windows XP, lea sa ou tuʻuina atu ai le 1 GB o le RAM, e galue lelei i laʻu ultrabook i le taimi nei ma Core i5 ma le 6 GB o le RAM (Windows 8 Pro). O nisi o tofitofi na maitauina i taimi o galue malosi i le hard disk (faapipii polokalame) i le malo OS - a o Windows 8 amata ona matauina vave lemu.

Pin
Send
Share
Send