Torrent Faʻaoga Mataupu

Pin
Send
Share
Send

I tala ua lua, ua ou tusia e uiga i le ātorrent ma auala e sailia ai vaitafe. Lenei taimi o le a tatou taulaʻi faʻapitoa i se faʻataʻitaʻiga masani o le faʻaaogaina o se faila-fefaʻasoaʻi fesoʻotaʻiga e suʻe ma download ai se faila talafeagai i se komupiuta.

Talia ma faapipii le torrent client

I loʻu manatu, le sili a torrent tagata faʻatau o se free utorrent. E faigofie na faʻaaoga, e vave ona galue, e i ai le tele o aoga faʻapitoa, e laʻititi i le tele ma faʻatagaina oe e ta le faʻaogaina musika poʻo ata tifaga aʻo leʻi oʻo i le iʻuga o la latou download.

Maua faʻapipiʻi torrent client

Faʻapipiʻi, alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia o le polokalama utorrent.com, kiliki "Download utorrent" ona sosoo ai lea - "Free download". Tamoe le download faila ma alu i totonu o le faigofie faapipiiina faagasologa, lea, o le mea moni, e mafai ona na o le kiliki "Lisi", ia mautinoa e le faʻapipiʻiina o mea uma i le avega - pei o: Yandex Bar po o se isi mea. I soo se tulaga, ou te le fiafia pe a faʻapipiʻi polokalame e tuʻu se isi mea i laʻu komipiuta. A maeʻa le faʻapipiʻiina, o le torrent client o le a tatalaina ma o le ae vaʻai i lona faʻailoga i le pito i lalo taumatau i luga o lau lau.

Suʻe se faila i luga o le torrent tracker

E uiga i le faʻafefea ma o fea e maua ai ma download torrents na ou tusia iinei. I lenei faʻataʻitaʻiga, o le a tatou faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, le torrent tracker rutracker.org e saili ai se ata CD ma Windows 98 ... Ou te le iloa pe aisea e ono talafeagai ai lea mea, ae ua naʻo se faʻataʻitaʻiga, a ea?

Ina ia faʻaogaina le sailiga ile rutracker.org, e manaʻomia le lesitala. Ou te le iloa pe aisea ua suʻe ai e tagata uma ni vaitafe e aunoa ma le lesitala, ae ou te manatu e mautinoa lava le aoga o le lesitala i luga o lenei 'upega tafaʻilagi.

Saili faʻaiuga o tufatufa i luga o le torrent tracker

I le search bar, ulufale i le "Windows 98" ma vaʻai mea na ia mauaina mo matou. Oe pei ona e vaʻai, o le lisi o loʻo iai tusi eseese, faʻatasiga mo le masini komipiuta, avetaʻavale ... ma o i nei le "Kopi o le uluaʻi CD" - mea e te manaʻomia. Kiliki le ulutala ma alu i le itulau tufatufaina.

Le faila torrent manaomia

Pau lava le mea e tatau ona tatou faia o le faʻamasani tatou i le faʻamatalaga o le vaitafe ma mautinoa o le mea tonu lea sa tatou sailia. E mafai foi ona e faitauina tala - e masani lava ona tupu e i ai ni faʻaletonu faila i le tufatufaina atu, o se tulafono, o i latou na download lenei lipoti i faʻamatalaga. E mafai ai ona faʻasaoina o tatou taimi. E taua foi le vaʻai i le numera o tufatufa (Sides) ma laʻuina i lalo (Lichi) - o le tele o le numera o le muamua, o le vave ma sili atu mautu o le download o le ai ai.

Kiliki "download torrent" ma faʻalagolago i luga o le browser o loʻo ia oe ma pe faʻafefea ona downloadina faila mai le Initaneti, pe kiliki "Tatala" vave, pe download i se komupiuta ma tatala le torrent faila.

Filifili poʻo fea e download ai le vaipuna

A e tatalaina lenei ituaiga o faila, o lau faʻapipiʻi kalani o le a otometi lava ona amata i le mea e mafai ai ona e filifili le mea e sefe ai le faila, mea e te manaʻomia e download (pe a o le tufatufaina e aofia ai le tele o faila), ma isi. A uma le kiliki "Ua lelei", o faila taua e tatau ona amata amata download. I le tulaga faamalama e mafai ona e vaʻai i le fia pasene ua uma ona downloadina, o le a le saoasaoa download, fuafuaina taimi i le iuga ma isi auiliiliga.

Faiga faila e lafo i luga auala

A maeʻa le faʻaleleia o mea, fai soo se mea e te manaʻo ai i le faila poʻo faila!

Pin
Send
Share
Send