O le Windows 8 o le a aveese le faʻamasinoga taimi mo le 30 aso

Pin
Send
Share
Send

Ae faimai foi ComputerWorld, Microsoft o le a lafoaia le masani o le 30-aso vaitaimi faʻataʻitaʻiga mo le laiga fou sau mai o lana Windows 8 faiga faʻatulagaina.

E faigofie ona mate le mafuaʻaga o lenei mafuaʻaga o le puipuia lea o le Windows 8 mai le pirates pe a mafai. O lenei, a faʻapipiʻi Pupuni, o le tagata e tatau ona ulufale i le ki oloa, ma i lenei taimi e tatau ona i ai se fesoʻotaʻiga Initaneti i le komupiuta (ou te le iloa pe faʻafefea e i latou e le o iai le Initaneti poʻo i latou e manaʻomia le fesoʻotaʻiga e galulue ma tatau muamua ona faia ni tulaga talafeagai i le faiga ?). A aunoa ma lenei, o le tagata faʻaaogaina ua lipotia mai na le mafai ona faʻapipiʻi Windows 8.

E le gata i lea, o tala fou, e foliga mai ia te aʻu, ua tuʻua lona fesoʻotaʻiga ma lana vaega muamua (o le faʻapipiʻi a le mafai ona faia e aunoa ma le siakiina o le ki): ua lipotia mai pe a maeʻa le faapipiiina o le Windows 8, o le a faʻatuina se soʻotaga ma tagata faigaluega tutusa ma afai na iloa ai o faʻamaumauga na ulufale mai e le tutusa ma mea moni pe na gaoia mai se tasi, ona tutupu ai lea o suiga ia ua matou masani ai i luga o le Windows 7 o le a tupu ma Windows: o se laupepa uliuli laupepa ma se feau e uiga i le manaʻoga e faʻaaogaina naʻo polokalama faakomepiuta. I se faʻaopopoga, o loʻo lipotia e le mafai foi ona toe maua mai ni komipiuta ma se komipiuta.

O mea mulimuli, faʻaalia, e le fiafia. Ae, e pei ona ou iloa mai i le tusitusiga le tala mo na tagata o loʻo auai i le hacking Windows, o nei fouga e le tatau ona sili atu ona ufiufi olaga - tasi auala po o le isi, avanoa i le faiga o le a avanoa ma o se mea o le a faia ma ia. I se isi itu, ua manatu lava e le naʻo le pau le mea fou na tupu. E pei ona ou manatua, Windows 7 foi "vaevaega" matua umi lava i luma o le gaosiga o lona masani ituaiga, ma le toatele o tagata faaaoga oe na filifili e faapipiiina se faiga le tusa ai ma le masani ai sa tatau ona mafaufau loloto i luga le pupuni uliuli.

O aʻu, i le isi itu, faʻamoemoe pe a mafai ona ou aumaia lisiti laʻu laisene Windows 8 ia Oketopa 26 - O le a ou vaʻai i ai. Ou te leʻi faʻatulagaina Windows 8 Consumer Preview, ua ou masani i ai mai isi tagata iloiloga.

Pin
Send
Share
Send