Aveese faʻafesoʻotaʻiga mai le tusi tuatusi Viber

Pin
Send
Share
Send

Faʻamamaina o lau Viber tuatusi tusi mai faʻamatalaga e le talafeagai o se faigofie faigofie. E uiga i mea laʻasaga e tatau ona faʻatino e aveese ai le contact card i le messenger o loʻo i luga o le Android device, iPhone ma le computer / laptop o loʻo faʻatautaia Windows, o le a faʻamatala i lalo.

A o le i soloia faʻamatalaga mai "Faʻafesoʻotaʻiga" i Viber, e tatau ona manatua i le mafaufau o le a avea i latou ma faʻaoga e le gata i le avefeau, ae o ese ai foi mai le tusi tuatusi o le masini lea na fai ai le faʻamutaina o gaioiga!

Vaʻai foi: Faʻaopopoina o fesoʻotaʻiga i Viber mo Android, iOS ma Windows

Afai e te fuafua e faʻaleaga le tumau faamatalaga e uiga i se isi ave feau tagata auai pe e i ai le manaʻomia e taofi le fesuiaiga o faamatalaga tuusao e ala i Viber, o le sili fofo o le aua le tapeina o le fesoʻotaʻiga, ae ia polokaina.

Nisi faʻamatalaga:
Faʻafefea ona poloka se fesoʻotaʻiga i Viber mo Android, iOS ma Windows
Faʻafefea ona tatala se fesoʻotaʻiga i Viber mo Android, iOS ma Windows

Faʻafefea ona aveese se fesoʻotaʻiga mai Viber

E ui lava i le mea moni o le mea aoga o Viber tagata mo Android ma iOS e tutusa, o le faʻaoga o le Ofisa e ese ese, e pei foi o laʻasaga e fofo ai le faʻafitauli mai le ulutala tusitusiga. Eseesega, e aoga le mafaufau i le avefeau i totonu o le PC lomiga, talu ai o le galulue ma fesoʻotaʻiga i lenei filifiliga e faʻatapulaʻaina.

Android

Ina ia soloia se faʻamaumauga mai le tusi tuatusi i Viber mo Android, e mafai ona e faʻaogaina le valaʻau i le fesoʻotaʻiga talafeagai i le avefeau lava ia pe faʻaaoga foi mea faigaluega ua tuʻufaʻatasia i totonu o le mobile OS.

Faiga 1: Avefeau Meafaigaluega

O le Viber tagata talosaga faʻapitoa e maua ai se filifiliga e tape se le aoga le ulufale mai le tusi tuatusi. Avanoa i ai e matua faigofie.

  1. Tatala le avefeau ma i le tuʻituʻi o le ogatotonu tab i le pito i luga o le mata, alu i le lisi "FESOOTAIGA". Saili le avefeau ua aveeseina i le faasolosolo i totonu o le lisi o igoa pe faʻaaoga le suesuega.
  2. O le tui umi i luga o le igoa e aumaia se lisi o gaioiga e mafai ona faia ma le fesoʻotaʻiga. Filifili galuega Tapē, ma faʻamautu ou mafaufauga i le kilikiina o le ki o le igoa tutusa i le system request window.

Faiga 2: Android Fesoʻotaʻiga

Aveesea se fesoʻotaʻiga faʻaaogaina Android sisitema meafaigaluega faapea foi ma valaʻau luga le filifiliga filifilia i le avefeau o le a le mafua ai toetoe a leai se vevesi. O mea ia e tatau ona fai:

  1. Ua uma ona faʻaulu le apalai i totonu ole Android OS "Faʻafesoʻotaʻiga", saili i totonu o faʻamaumauga faʻaalia e le faiga le igoa o le avefeau tagata auai o ana faʻamatalaga e te manaʻo e tape. Tatala auiliiliga i le tapisi o le isi igoa o le tagata faʻaaoga i totonu o le tusi tuatusi.
  2. Lisi i luga le lisi o gaioiga talafeagai e ala i le paʻi atu i togi e tolu i le pito i luga o le lau faʻaali faʻaali ai le kia o lesitala. I le lisi e aliali mai, filifili Tapē. Faʻamaoniga e manaʻomia e tape faʻamatalaga - popo FAAMAONI lalo talosaga talafeagai.
  3. Le isi, o le synchronization otometi sau i le taʻaloga - le faʻamaumauga aveeseina o se faʻaiuga o le lua laasaga i luga o le a mou ese ma mai le vaega "FESOOTAIGA" i le Viber avefeau.

IOS

I le auala tutusa e pei ona i totonu o le siosiomaga o loʻo i luga o le Android, Viber mo iPhone tagata faʻaoga e lua auala e faamama ai le avefeau lisi o fesoʻotaʻiga mai faʻamatalaga le aoga.

Faiga 1: Avefeau Meafaigaluega

Aunoa ma le tuʻua Viber i luga o le iPhone, e mafai ona aveeseina le manaʻomia le le talafeagai pe le talafeagai ma ni nai lipine luga o le lau.

  1. I le avefeau kalani talosaga mo iPhone, alu i le lisi "Faʻafesoʻotaʻiga" mai le lisi i le pito i lalo o le lau. Saili le faʻamatalaga e tape ma faʻamau i luga o le igoa o le isi Viber sui.
  2. I luga o le lau ma auiliiliga faʻamatalaga e uiga i le tagata faʻaaoga le Viber auaunaga, tata le penitala ata i le itu taumatau (valaʻau le gaioiga "Suiga") Kiliki le aitema "Tapē fesoʻotaʻiga" ma faʻamaonia lou faʻamoemoe e faʻaleaga le faʻamatalaga e ala i le paʻi atu Tapē i le pusa talosaga.
  3. Faatasi ai ma lenei, le aveeseina o faʻamaumauga e uiga i se isi avefeau tagata auai mai le lisi o Viber mo iPhone talosaga o loʻo avanoa i lau tagata faʻatau apalai ua maeʻa.

Metotia 2: iOS Tuatusi Tusi

Talu mai anotusi o i totonu o le module "Faʻafesoʻotaʻiga" i iOS, ma faʻamaumauga e uiga i isi tagata faʻaoga mafai ona maua mai le avefeau o loʻo tuʻufaʻatasia, e mafai ona e tape faʻamatalaga e uiga i se isi tagata Viber tagata auai e aunoa ma le faʻalauiloaina o le tagata kalani o le auaunaga fesiligia.

  1. Tatala le tusi tuatusi iPhone. Saili le igoa o le tagata faʻaaoga ana faʻamaumauga e te manaʻo e tape, faʻamau i luga e tatala faʻamatalaga auiliili. I le pito i luga taumatau o le mata o se sootaga "Faʻatonutonu"tago i ai.
  2. Lisi o filifiliga e mafai ona faʻaoga i le contact card, tusi i le pito i lalo o le mea e maua ai le mea "Tapē fesoʻotaʻiga" - tago i ai. Faamautu le manaʻomia e faʻaumatia faamatalaga e ala i le kiliki o le faʻamau e aliali mai i lalo "Tapē fesoʻotaʻiga".
  3. Tatala Viber ma e mafai ona e mautinoa o le faʻamaumauga a le tagata faʻaumatia na i luga o gaioiga e le oi totonu "Faʻafesoʻotaʻiga" avefeau.

Faamalama

O le Viber tagata faʻaaoga apalai mo PC ua faʻaalia e ala tele faʻaititia galuega pe a faʻatusatusa i le avefeau filifiliga mo masini feaveaʻi. E le tuʻuina mai iinei le mea faigaluega mo le galulue faʻatasi ma le tusi tuatusi (seʻi vagana ai le agavaʻa e vaʻai i faʻamatalaga e uiga i fesoʻotaʻiga ua faʻaopopo i luga o le telefonipoto / tablet).

    O lea, e mafai ona ausia le tipiina o le faʻamaumauga e uiga i se isi avefeau tagata auai i le tagata o tausia mo Windows na ona o synchronization na faia otometi i le va o le telefoni feaveaʻi ma Viber mo le komepiuta. Naʻo le faʻamamaina o le fesoʻotaʻiga faʻaaogaina le masini Android poʻo le iPhone e faʻaogaina se tasi o metotia na fautuaina atu i le tusitusiga i luga, ma o le a mou ese atu mai le lisi o ni avefeau vave o loʻo avanoa i le kalani talosaga faʻaaoga i luga o le laupepa poʻo le komepiuta.

E pei ona e vaʻaia, o le tuʻu i totonu o le Viber messenger contact list ma le aveʻesea faʻamatalaga e le talafeagai mai ai e matua faigofie lava. I le taimi lava na mafai ona togafiti togafiti faigofie, soʻo se tagata e faʻaaogaina le auaunaga e mafai mulimuli ane ona ia faʻatinoina le galuega faʻatino i ni nai sekone.

Pin
Send
Share
Send