Meaola faʻalelei ia ma le nvspcap64.dll faila

Pin
Send
Share
Send


Tagata e mafai ona faʻaaoga komipiuta ma ata vitio mai le NVIDIA e mafai ona fetaiai ma le nei faʻafitauli: a amata loa le polokalame, o se mea sese e aliali mai i tusitusiga e aofia ai ma le faletusi faletusi nvspcap64.dll. O le mafuaʻaga o le faʻaleagaina o le faila faʻapitoa (viruses poʻo e mafua i gaioiga a tagata). O lenei faʻafitauli e tupu i ituaiga uma o Windows, amata mai Vista.

Toe faaleleia le nvspcap64.dll le mafai

I se tulaga faʻapena, o le fofo i le faʻafitauli o le toe tuʻuina lea i totonu o taʻavale pepa vitio ma le GeForce Experience polokalama i se mea faʻapitoa, pe toe faʻaliliu lima i le leiloa DLL.

Metotia 1: Tusi Lesona sui tulaga

O le faʻafitauli o loʻo tulaʻi mai e mafua mai i le faʻaleagaina o le faletusi faʻapitoa, o le mea lea, o le auala e download ai le faila ma faʻasolo atu i faʻamatalaga talafeagai e aoga. Talu ai o lenei lomiga o le DLL e 64-fāsimea, e tatau ona kopiina uma e lua faʻatonu o fale i nei tuatusi:

C: / Pupuni / System32
C: / Pupuni / SysWOW64

E mafai ona e faʻaaogaina le anotusi menu, keyboard 'auala' alo Ctrl + C ma le Ctrl + V, poʻo le masani toso ma tuuʻese o se faila ma se isumu mai le faila i le isi itu.

Uma le lavelave o le fesuiaʻi lima toe faila DLL o loʻo talanoaina i se tusi faʻapitoa tusi faʻapitoa, o lea matou fautua atu ia e faasino i ai.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le DLL i se Windows system

I le faʻaopopoga i le gaioiga moni, e manaʻomia foʻi le lesitala o le faletusi i totonu o le system - o loʻo ia i matou foʻi ni faʻatonuga i lenei faʻagasologa.

Lesona: Tusiina o se DLL File i le Windows

Metotia 2: Toe Faʻatu le NVIDIA GeForce Experience ma GPU Drivers

O le tali lona lua i le faʻafitauli, o le toe tuʻufaʻatasia lea o le polokalame NVIDIA Geforce Experience, ona toe fesoasoani ai lea i le avetaavale ata vitio. O le faiga e pei ona taua i lalo:

  1. Faʻapipiiina atoa le faʻapipiʻiina o vaega o le polokalama. O se maeʻa uninstall o loʻo manaʻomia e kilia uma ai vaega o le aoga i le system register.

    Lesona: Aveesea ole NVIDIA GeForce Aafiaga

  2. Faʻapipiʻi NVIDIA Gifors Aʻafiaga - mo le faia o lea, download le faʻaputuga tufatufaina faʻapipiʻi, tamoe ma faʻapipiʻi i lalo nei faʻatonuga a le installer.

    Sii maia GeForce Aafiaga

    A faʻapea e te faʻaalia ni faʻafitauli i le faʻapipiʻiina, o se lisi o auala e mafai ona foia ai.

    Faitau atili: GeForce Experience e le faʻapipiʻiina

  3. Le isi, faʻaaoga lenei polokalame e faʻapipiʻi ai le taʻavale lata mai mo lau GPU. I nisi o tulaga, e ono le faʻatulagaina le Geforce Experience masini komepiuta, ae o lenei faʻafitauli e mafai ona faigofie ona foia.

    Lesona: NVIDIA GeForce Aafiaga e le faʻafouina avetaʻavale

  4. Manatua e toe amataina lau komepiuta e faʻaaoga ai suiga.
  5. O lenei metotia e sili atu faʻatuatuaina nai lo le suia o se failaina le faila DLL, o lea matou te fautuaina oe e te faʻaaogaina.

Na pau lava lena, na matou iloiloina fofo i faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le nvspcap64.dll o le tele faletusi.

Pin
Send
Share
Send