Nana Opera browser tulaga

Pin
Send
Share
Send

O ai e le manaʻo e taumafai mea lilo o le polokalama? Latou tatalaina avanoa fou le iloa, e ui lava o latou faʻaaogaina, o le mea moni, maua ai se lamatia faʻapitoa e fesoʻotaʻi ma le leiloa o nisi faʻamaumauga ma le ono leiloa o le browser gaioiga. Sei o tatou vaʻai poʻo a mea o loʻo natia le Opera browser.

Ae, muamua alu i le faʻamatalaga o nei faʻatulagaina, e tatau ona malamalama o gaioiga uma ma i latou o loʻo faia i luga o le tagata lava ia tulaga lamatia ma tulaga lamatia, ma o tiutetauave uma mo ono afaina na mafua mai i le browser gaioiga na o ia lava na o ia. Faʻataʻitaʻiga ma nei galuega faʻataʻitaʻiga, ma o le tagata e faʻatupuina mea e le tonu ma mafuaʻaga o latou faʻaaogaina.

Vaʻaiga lautele o nofoaga lilo

Ina ia mafai ona alu i le nana Opera faʻatulagaina, oe manaʻomia le ulufale i le faʻaaliga "opera: flags" aunoa ma ni upusii i le tuatusi pa o le browser, ma fetaomi le ENTER faʻamau i le keyboard.

A maeʻa lenei faʻatinoga, matou te oi le itulau o faʻataʻitaʻiga gaioiga. I le pito i luga o lenei faʻamalama o se lapataiga i le Opera apalai tagata atiaʻe latou te le mafai ona mautinoa tuʻu saʻo le faʻaogaina o galuega pe a fai o nei galuega e faʻaaoga e le tagata faʻaaoga. E tatau ona ia faia uma gaioiga ma nei tulaga i le faʻaeteete tele.

O le faʻatulagaga latou lava o se lisi o isi faʻaopopoga foliga o le Opera browser. Mo le tele o latou, e tolu faʻagaoioia auala e maua: on, off, ma i le le lelei (e mafai ona i luga pe leai).

O na gaioiga o faʻamalosia e le masani galuega e tusa lava ma tulaga masani browser, ma le atoatoa galuega le gaioiga. Na o le faʻaaogaina o nei tapulaʻa o le autu lea o nofoaga natia.

I tafatafa o galuega taʻitasi o loʻo iai se faʻamatalaga puʻupuʻu i lea ile Igilisi, faʻapea ai ma le lisi ole faʻagaioiga o loʻo lagolagoina.

O se vaega itiiti mai lenei lisi o galuega e le lagolagoina galuega i le Windows faʻafoe faiga.

I se faʻaopopoga, i le faʻamalama tulaga lilo o loʻo i ai se suʻesuʻega fanua mo galuega, ma le agavaʻa e toe faafoi uma suiga na faia i le le saʻo tulaga e ala i le oomiina o se faʻamau faʻapitoa.

Le uiga o nisi gaioiga

E pei ona mafai ona e vaʻai, i le mea lilo o se numera tele o galuega. O nisi o latou e leai se taua, o isi e le o gaoioi lelei. O le a matou nonofo i le auiliiliga sili atu i le sili ona taua ma manaia galuega.

Sefe Itulau o MHTML - le aofia ai o lenei galuega faʻatagaina oe e toe faafoi mai le malosi e sefe ai itulau uepesite i le MHTML archive format o se tasi faila. O le Opera browser na i ai le vaega lea aʻo galue pea i le Presto engine, ae ina ua oʻo i le Blink, sa mou atu lea faʻagaioiga. O lea e mafai e toe faʻafoʻi e ala i nofoaga lilo.

Opera Turbo, lomiga 2 - aofia ai faaseʻe nofoaga i luga o le faʻaaogaina o le faʻasologa o mea fou, e faʻavave ai le laupepa o le saoasaoa ma sefe auala. Ole faʻamoemoe o lenei tekonolosi e fai sina maualuga atu nai lo le masani ai ole Opera Turbo. I le taimi muamua, o lenei lomiga sa gaosia, ae o lea ua maeʻa, ma o lea ua mafai ona faʻaali.

Overlay tusi laupapa - O lenei galuega faʻatagaina oe e aofia ai sili talafeagai ma puʻupuʻu scrollbars nai lo latou faʻavae masani i le Windows faʻafoe faiga. I faʻamatalaga lata mai a le Opera browser, o lenei faʻaogaina ua mafai foi ona faʻaaoga.

Poloka faʻasalalauga - Fausia poloka poloka. O lenei galuega faʻatagaina oe e poloka faʻasalalauga e aunoa ma le faʻapipiʻiina isi vaega tuʻufaʻatasi poʻo plugins. I ni faʻataʻitaʻiga lata mai o le polokalame, o loʻo faʻagaioiaina i tulaga le lelei.

Opera VPN - o lenei galuega faʻatagaina oe e faʻatautaia lau oe Opera anonymizer, galue e ala i se sui sui e aunoa ma le faʻapipiʻiina ni polokalame poʻo ni mea faʻaopopo. Lenei vaʻaiga ua mataga tele i le taimi nei, ma le mea lea sa le faʻagaoioia i tulaga faʻaletonu.

Talaʻaga faʻapitoa mo le amataga itulau - ina ua faʻaola lenei gaioiga, o le itulau amata o Opera o faʻaalia mai ai tala fou mo le tagata e faʻaaogaina, lea ua faʻatulagaina e amanaia lona fiafia i le faʻaaogaina o faʻamatalaga o le talaʻaga o le itulau itulau asiasi. Lenei uiga faʻapitoa ona faʻaleaogaina i le faʻaletonu.

E pei ona e vaʻaia, o le mea lilo o le opera: flags setting na maua ai ni nai fia iloa faʻaopoopoga foliga. Ae aua nei galo e uiga i mea lamatia e fesoʻotaʻi ma se suiga i le setete o faʻataʻitaʻi gaioiga.

Pin
Send
Share
Send