Google AdWords Faʻatonu 12.5.3

Pin
Send
Share
Send

E oʻo mai i le taimi nei, ua atiaʻe e Google le tele o tautua i luga ole laiga ma polokalama mo tulaga eseese. O lenei polokalame e aofia ai foi le AdWords Editor, o se mea faigaluega fua lea mo le faʻatonutonuina ma le puleaina o faʻasalalauga faʻalauiloa. O le faʻavae o le polokalame o le download uma lea o manaʻomia i se komupiuta, faasaʻoina latou ona toe faʻafoʻi lea.

Teutupe pule

O le mea muamua o le ae fetaiaʻi pe a uma ona e siiina le polokalama i lau komepiuta o se teuga tupe e faʻatagaina oe e faʻaopopo se tasi pe sili atu tala Google. Nei o galuega taua uma mo le faʻaulufaleina ma le auina atu i fafo o faʻasalalauga faʻalauiloa. Faigofie mo eseese ma auala mo le sailiili.

Faʻasalalauga faʻalauiloa

E i ai le filifiliga a le Google AdWords Editor mo le fausiaina o ni faʻasalalau fou ma le tape o mea tuai e te manaʻo ai. I lenei tulaga, e aunoa ma faʻasalalauga, uma fetuunaiga o le a faʻaogaina i le lotoifale i luga o le komupiuta na maua mai ai faʻamatalaga mai le server.

O le polokalama saunia se faigofie faʻatonutonu mo se tasi pe sili faʻasalalau faʻasalalauga na faia o se vaega o le Google AdWords tala. E i ai le tele tele o mea faigaluega e mafai ona faʻaogaina e suia ai le tulaga o faʻasalalauga, gagana, ma sili atu.

Upusii

Faaaogaina galuega Suiga Maualuga O le polokalama e faʻatagaina oe e fetuunai le tele o faʻavasega i le taimi e tasi, faʻaaogaina le suiina o se afitusi faʻapitoa poʻo le faʻaopopo o 'upu fou i mea o loʻo iai. E le gata i lea, o URL o mea uma na filifilia muamua e mafai ona faʻatonutonuina. E tutusa foʻi avanoa i vaega taʻitasi o le polokalame.

Suia Siaki

A aulelei tele aoga o le polokalame e tatau ona faʻaaogaina aʻo leʻi lafoina polokalame Suia Faamaoniga. I le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega, e mafai ona e mauaina uma taua mea sese i se taimi vave ma faʻatautaia ia lava.

Lelei

  • Leai ni manaʻoga mo le mauaina o se laisene;
  • Meafaigaluega mo le tuʻufaʻatasia o faʻasalalauga ma kulupu;
  • Lagolago mo le galulue ma le tele o faʻamatalaga;
  • Galuega o le soʻofaʻatasi faʻatonutonu o faʻasalalauga;
  • Avanoa i galuega e aunoa ma le initaneti sootaga;
  • Maualuga maualuga pe a gaosia galuega tetele.

Le atoatoa

Ona o mea patino o le polokalama, e faigata ona faʻailoa saʻo o ni mea sese, talu ai o loʻo feagai ai ma lona autu autu i se tulaga talafeagai.

O le mafai ona faʻaaogaina polokalama e aunoa ma tapulaʻa ma le i ai o le fesoʻotaʻiga faia e talitutusa ma tutusa polokalama mai isi kamupani, e afaina lelei le atinaʻeina vaega. Mo le faʻatonutonuina o polokalame mai le Google Ads, o lenei polokalame o se mea taua tele e faʻavavevaveina le gaioiga o faia suiga.

Sii mai fua le Google AdWords Editor

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 2 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Foxit Alualu i luma PDF Editor Taaloga faatonu Pdf faatonu Fotobook faatonu

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Google AdWords Faʻatonutonu o le sili ona lelei meafaigaluega mo le faʻatautaia o faʻasalalauga faʻalauiloaina i Google Ads ma se tutusa tulaga ma faatasi ai ma se maualuga maualuga o faʻamaumauga o faʻamaumauga i le taimi o faʻatonutonu vaega.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 2 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: Google
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 12.5.3

Pin
Send
Share
Send