Fuafua le pu loloto o le faʻaaogaina Windows 10 OS

Pin
Send
Share
Send

Ina ua faʻapipiʻi polokalama lona tolu-vaega, e tatau ona e amanaia le loloto loloto o ia lava ma le faʻagaoioiga faiga. A leai, e leai se mea e faʻapipiʻiina. Ma afai o faʻamatalaga tatau uma e uiga i le download polokalama e masani lava faʻaalia i luga o le 'upega tafaʻilagi, pe faʻafefea la, i le isi itu, e maua ai le loloto o le OS? O i tonu le faiga e faʻavasega ai lenei faʻamatalaga i totonu o le Windows 10 o le a matou talanoaina i le faʻavae o lenei tusitusiga.

Pupuni Auala Faamalama Windows 10

E tele auala e fesoasoani ia te oe ia e iloa ai le molimau o lau gaioiga. E le gata i lea, e mafai ona faia e le gata i le fesoasoani a isi-polokalama, ma faʻapipiʻi auala o le OS lava ia. O le a tatou taʻu atu ia te oe e uiga i le lua sili ona lauiloa metotia, ma i le faaiuga, faasoa mai se olaga aoga hack. Tatou amata.

Metotia 1: AIDA64

I le faʻaopopoga i le faʻatatauina o le loloto loloto o le faʻagaioioiga faiga, o le talosaga o loʻo taua i le igoa mafai ona maua ai se tele tele o isi faʻamatalaga aoga. Ma e le gata i mea o loʻo i ai vaega o le software, ae o le mea o le PC. Mo le mauaina o faʻamatalaga matou te fiafia iai, fai mea nei:

Sii maia le AIDA64

  1. Taumafai na muamua download ma faʻapipiʻi AIDA64.
  2. I le vaega autu o le faʻamalama e matala, suʻe le vaega ma le igoa "Faiga faʻagaioiga"ma tatala.
  3. Totonu o le a lisi lisi o vaega. Kiliki i le muamua muamua. E tauaveina le igoa tutusa ma le vaega autu.
  4. O le mea ua tupu, faʻaavanoaina se faʻamalama ma faʻamatalaga e uiga i le system faʻaaogaina, lea e i ai faʻamatalaga i luga o le bit loloto o Windows. Vaai lelei ile laina "Ituaiga kernel OS". Faafeagai o ia i le pito o le puipui i le puipui o le faʻaaliga "x64" i la tatou mataupu. O le vaega tonu lea o le tusiata fale. Atonu e saʻo ia "X86 (32)" pe e "X64".

E pei ona e vaʻai, o lenei metotia e matua faigofie lava ma faigofie i faʻaoga. A mo ni mafuaʻaga e te le manaʻomia le AIDA64, e mafai ona e faʻaaogaina ni polokalama faʻapena, mo se faʻataʻitaʻiga, Everest, lea ua uma ona matou talanoa.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaaogaina Everest

Faiga 2: System Tools

Afai o oe o se tasi o na tagata e le fiafia e faʻapipiʻi polokalama e le tatau ai i luga o se komepiuta, e mafai ona e faʻaaogaina le laupepa OS, faʻafetai e mafai ai ona e mauaina foʻi lona laʻititi loloto. Ua matou faailoa mai auala e lua.

Faiga meatotino

  1. I luga o le laulau, suʻe le ata "O lenei komepiuta". Kiliki i luga ma le taumatau faamau isumu. I le lisi e aliali mai o le faʻaiuga, filifili Meatotino. Nai lo le faia o nei gaioiga, e mafai ona e faʻaaogaina ki MATUA + TAOFI.
  2. O le faʻamalama o le a faʻaalia ma faʻamatalaga lautele e uiga i le komepiuta, i le mea o loʻo i ai foi faʻamatalaga i luga o le pu loloto. Ua iloga i le laina. "Ituaiga o faiga". Oe mafai ona vaʻai i se faʻataʻitaʻiga ile ata i lalo ifo.

OS tapulaa

  1. Kiliki le ki Amata ma kiliki i le ki i le popup menu "Filifiliga".
  2. Mai le lisi o vaega, filifili le muamua lava - "Ofisa"i le kiliki tasi i lona igoa.
  3. O lona iʻuga, o le a e vaʻai i se fou faʻamalama. E vaevaeina i ni vaega se lua. Tusi i le agavale agavale i lalo o le vaega "E uiga i le faiga". Filifili ia. A uma ona e manaʻomia e tusi i lalo i le laʻititi ma le taumatau afa o le faamalama. I le eria Masini Vaega o le a iai le poloka ma faʻamatalaga. Le faʻailoga loloto o le faʻaaogaina Windows 10 ua faʻaalia faʻafeagai i le laina "Ituaiga o faiga".
  4. I luga o lenei, o le faʻamatalaina o metotia mo le faʻamautuina o le molimau na maeʻa. I le amataga o le tusitusiga, na matou folafola e taʻu atu ia te oe e uiga i se tamaʻi olaga hack i lenei autu. E faigofie lava: tatala le system drive "C" ma seʻi vaʻavaʻai i totonu o faʻamalama i totonu. Afai e iai lua tusi faʻatonu "Polokalama Polokalama" (faailogaina x86 ma aunoa), ona e maua lea o le 64-bit faiga. Afai o le faila "Polokalama Polokalama" tasi o le 32-bit faiga.

Matou te faʻamoemoe o le faʻamatalaga na folasia mai e matou e aoga mo oe ma e mafai ona e faigofie ona iloa ai le gafatia o le Windows 10.

Pin
Send
Share
Send