Luga o le Remix Creation

Pin
Send
Share
Send

O se remix e faia mai se tasi pe sili atu pese lea e suia vaega o le tuʻufaʻatasiga poʻo ni mea faigaluega ua suia. O lenei faʻatulagaina e tele na masani ona faia e ala i faʻapitoa faʻatekinolosi faʻatonutonu. Peitai, e mafai ona suia i latou i luga o le 'auʻaunaga i luga ole laiga, ae o lona uiga, e ui e matua ese lava ma polokalame, ae e mafai ai ona e toe faʻaogaina. O le aso tatou te mananaʻo e talanoa e uiga i ni nofoaga se lua ma faʻaali faʻamatalaga auiliili-i-laasaga mo le fausiaina o se ala.

Fausia se remix lugalaina

Ina ia fausia se remix, e taua tele le faʻatonutonuina o loʻo e faʻaaogaina e lagolagoina le tipiina, soʻofaʻatasi, feʻaveaʻi ala, ma le faʻaaogaina o aʻafiaga talafeagai i le ala. O nei galuega mafai ona taʻua faʻavae. O punaoa Initaneti manatu i aso nei e mafai ai ona e faʻatinoina nei faiga uma.

Faitau foi:
Faamaumau se pese i luga ole laiga
Toe faʻafouina i le FL Studio
Faʻafefea ona fatuina musika i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le FL Studio

Metotia 1: Leo leo

Leo - o se 'upega tafaʻilagi mo le faʻaogaina atoa o musika e aunoa ma ni tapulaa. Atinae latou te saunia uma a latou galuega fai, faletusi o ala ma mea faigaluega e leai se totogi. Ae peitaʻi, o loʻo i ai foi se teutusi tupe faʻatau, pe a maeʻa le faʻatauga o le ae maua ai se faʻalauteleina o faʻasalalauga musika faʻasino. O le remix i luga o lenei auaunaga ua fausia e pei ona taua i lalo:

Alu i le Soundation 'upega tafaʻilagi

  1. Tatala le Soundation itulau autu ma kiliki i le ki "Ia e maua fuae faʻasolo atu i le taualumaga mo le fatuina o se tala fou.
  2. Resitala i le faʻatumuina o pepa talafeagai, pe ulufale i totonu e faʻaaoga ai lau Google account poʻo le Facebook.
  3. A maeʻa le faʻatagaina, ona toe agaʻi atu lea i le itulau autu. Ia faʻaaoga le faʻamau o loʻo i luga o le laulau luga "Potu".
  4. O le a aveina e le faatonu se aofaʻi o le taimi, ma le saoasaoa e faʻalagolago i le mana o lau komepiuta.
  5. A uma ona utaina, o le a ofoina atu oe e galue i se tulaga masani, toetoe lava galuega mama. Na o le faʻaopopoina o le numera o ala, e gaogao ma faʻaaogaina nisi aʻafiaga. E mafai ona e faʻaopopo se isi auala fou i le kilikiina i luga "Faaopopo auala" ma filifilia le filifiliga saʻo.
  6. Afai e te manaʻo e faʻatino ma lau tuʻufaʻatasiga, e tatau ona muamua download. Ia faia lenei mea, faʻaaoga "Auina mai Audio File"o loʻo maua i le popup menu "Faila".
  7. I le faʻamalama "Maua" Saili auala talafeagai ma download i latou.
  8. Tatou amata i le seleselega taualumaga. Mo lenei e te manaʻomia se meafaigaluega "Tipi"lea ei ai le seleulu faʻailoga.
  9. I le amataina, e mafai ona e faia ni laina eseese i luga o se vaega faʻapitoa o le ala, o le a latou faʻasino mai tuaoi o se vaega o le ala.
  10. Le isi, filifili le gaioiga e faʻagaioi ai, ma i le agavale o le isumu tauagavale oomi, faʻaleleia vaega o le pese i nofoaga manaʻomia.
  11. Faʻaopopo se tasi pe sili atu aʻafiaga i alaala, pe a tatau ai.
  12. Naʻo le mauaina o le filter poʻo le mea e te manaʻo ai i le lisi ma kiliki i luga ma LMB. Nei o laupepa autu e lelei pe a galulue ma se poloketi.
  13. O se vavae ese mai mo le faasaʻoina o le aafiaga o le a matala. Ile tele o tulaga, e tupu ai i le tweaking le mimilo.
  14. O tala faʻatonutonu o loʻo i luga o le pito i lalo. E i ai foi le faʻamau "Faamaumauga"pe a e manaʻo e faʻaopopo leo ma leo ua pueina mai le masini leo.
  15. Vaai lelei i le fausia-i totonu faletusi o tuufaatasiga, tui van ma MIDI. Faʻaoga le laupepa "Faletusi"ia maua le leo sao ma faʻasolo i le auala manaʻo.
  16. Faalua-kiliki LMB i luga o le MIDI ala e tatala ai le faʻatonutonuina galuega, aka Piano Roll.
  17. I totonu, e mafai ona suia le tusi mamanu ma isi faʻasaʻoina o tusitusiga. Faʻaaoga le keyboard keyboard pe a e manaʻo e ta se pese a oe lava.
  18. Ina ia faʻasaoina le poloketi mo nisi galuega faʻatasi ma ia, tatala le pop-up menu "Faila" ma filifili "Sefe".
  19. Seti se igoa ma sefe.
  20. E ala i le lava pop-up lisi, o le auina atu i fafo i le tulaga o se musika faila faila WAV.
  21. E leai ni faʻasalalauga faʻatulagaina, o lea, i le taimi lava e maeʻa ai le faʻagaioiga, o le a aveina le faila i le komepiuta.

Oe pei ona e vaʻai, Soundation e le tele ese mai polokalame faʻapolofesa mo le galulue faʻatasi ma poloketi tutusa, vagana ai o lona aoga laʻititi lava ona o le le mafai ona atoatoa faʻatinoina i le browser. O le mea lea, tatou mafai saogalemu fautua lenei web punaoa mo le fausiaina o se remix.

Metotia 2: LoopLabs

E sosoo atu i le laina o le '' upega tafaʻilagi e taʻua o LoopLabs. Tagata atiaʻe faʻatulaga ia avea o se browser isi filifiliga mo atoatoa musika musika. I se faʻaopopoga, o le faʻamamafa a lenei Initaneti auaunaga o loʻo i ai le faʻamautinoaina e mafai e ona tagata faʻaaogaina ona lolomiina a latou poloketi ma fefaʻasoaʻi. Fegalegaleaiga ma mea faigaluega i le faatonu e pei ona taua i lalo:

Alu i le LoopLabs 'upega tafaʻilagi

  1. Alu i le LoopLabs i le kilikiina o le sootaga i luga, ma alu loa i le lesitala faʻagasologa.
  2. A maeʻa ona ulufale atu i lau teugatupe, amata galue ile potu.
  3. E mafai ona amata i le amataga pe download se faʻamau o se ala faʻalavelave.
  4. E lelei le maitauina e le mafai ona e siiina ou pese, naʻo oe e mafai ona puʻeina leo e ala i se masini leo leo. Ala ma MIDI ua faʻaopopoina e ala i le fausia-i saoloto faletusi.
  5. Uma auala o loʻo i ai i luga o le galulue vaega, o loʻo i ai se faigofie folau meafaigaluega ma se playback vaega.
  6. Oe manaʻo e faʻamalosi se tasi o ala e falo ai, selesele pe faʻaʻalu.
  7. Kiliki le ki "FX"e tatalaina uma aafiaga ma faamama. Faʻaola se tasi o latou ma faʻapipiʻi le faʻaaogaina o le lisi faʻapitoa.
  8. Fua O ia e nafa mo le toe teuteuina o le voluma tapulaa i le umi o le ala.
  9. Filifili se tasi o vaega ma kiliki i luga Faʻataʻitaʻiga Faʻatonutonue alu i ai.
  10. Lea oe ua ofoina atu e sui le tempo o le pese, faʻaopopo pe faʻaititia le saoasaoa ma feliuaʻi i luga e taʻaʻalo i le faʻafetauaiga.
  11. A maeʻa ona faʻatonutonuina le galuega, e mafai ona sefe.
  12. I se faʻaopopoga, faʻasoa i luga o fesoʻotaʻiga lautele, ma tuʻua se fesoʻotaʻiga tuʻusaʻo.
  13. Le faatuina o se lomiga e le tele se taimi. Faatumu laina manaomia ma kiliki i luga "Lolomiina". A uma lena, o le ala e mafai ona faʻalogo i tagata uma o le upega tafailagi.

LoopLabs ese mai le tasi faʻamatala i le muamua 'auʻaunaga metotia metotia i totonu e le mafai ona download le pese i lau komepiuta pe faʻaopopo se pese mo le faʻatonutonuina. A leai, o lenei Initaneti tautua e lelei mo i latou e manaʻomia e fausia remixes.

O taiala o loʻo taua atu i luga ua fuafuaina e faʻaalia ia oe se faʻataʻitaʻiga o le faia o se remix e faʻaaoga ai le tautua i luga ole lugalaina. E i ai isi faʻatonutonu faʻapitoa i luga ole Initaneti e galue pe a ma le tutusa le faʻavae, ae afai e te filifili e nofo i luga o se isi '' upega tafaʻilagi, e le tatau ona i ai ni faʻafitauli i lona atinaʻeina.

Faitau foi:
Leo puʻeina i luga ole laiga
Fausia se ringtone luga o le initoneti

Pin
Send
Share
Send