D-Link DIR-300 Client Faiga

Pin
Send
Share
Send

O lenei taʻiala o le a talanoaina ai pe faʻafefea ona faʻatulagaina le DIR-300 router i le Wi-Fi mode o le kalani - o lona uiga, i se auala e fesoʻotaʻi ai i le uaea o loʻo iai ma "tufatufa atu" le Initaneti mai ia i le fesoʻotaʻiga masini. Lenei mafai ona faia i luga o tulaga masani firmware e aunoa ma le faʻaogaina i le DD-WRT. (E ono aoga: O faʻatonuga uma mo le faʻatulagaina ma faʻalumaina routers)

Aisea e ono talafeagai ai? Mo se faʻataʻitaʻiga, e iai sau pea komipiuta le tumau ma le tasi Smart TV e lagolagoina naʻo se uaea fesoʻotaʻiga. E le o se mea faigofie tele le faʻalautele o 'uaea network mai le soʻotaga uaealesi ona o lona tulaga, ae i le taimi lava e tasi, o le D-Link DIR-300 sa taoto faʻataʻamilo i le fale. I lea tulaga, e mafai ona faʻatulagaina o se tagata maʻi, tuʻuina i mea e tatau ai, ma fesoʻotaʻi komipiuta ma masini (e le manaʻomia e faʻatau ai se mea faʻaopoopo mo Wi-Fi taʻitasi). Na o le tasi lenei faʻataʻitaʻiga.

Fetuunaiga ole D-Link DIR-300 Router i le Wi-Fi Client Mode

I totonu o lenei tusi lesona, o se faʻataʻitaʻiga o le kalani faʻatulagaina i luga o le DIR-300 o loʻo tuʻuina atu i luga o se masini na muamua toe setiina i fale gaosi tulaga. I se faʻaopopoga, o gaioiga uma e faia i luga ole uaea eletise e fesoʻotaʻi i se uaea fesoʻotaʻiga i le komepiuta na faia ai le faʻatulagaina (O se tasi o le LAN uafu i le network card connector o se komepiuta poʻo le laptop, ou te fautuaina le faia o lea lava).

O lea la, tatou amata: faʻalauiloa le browser, ulufale i le tuatusi 192.168.0.1 i le tuatusi pa, ona ulufale ai lea o le login ma le upu faʻatonu admin e ulufale i le D-Link DIR-300 faʻatulagaina web interface, ou te faamoemoe ua uma ona e iloa lena mea. I le muamua login, o le a fai atu ia te oe e sui le tulaga pule faʻatonutonu ma oe lava.

Alu i le alualu i luma tulaga itulau o le router ma i totonu o le "Wi-Fi" aitema, fetaomi le lua uila i le itu taumatau seia e vaʻai i le aitema "Client", kiliki i luga.

I le isi itulau, siaki "Faʻafaigofieina" - o lenei mea o le a mafai ai le Wi-Fi tagata faʻatau auala i lau DIR-300. Manatua: o nisi taimi e le mafai ona tuu lenei faʻailoga i lenei palakalafa; toe faʻafouina le itulau fesoasoani (ae le o le taimi muamua).A uma lena, o le ae vaʻai se lisi o avanoa avanoa Wi-Fi. Filifili le tasi e te manaʻomia, ulufale i le password i Wi-Fi, kiliki le "Suiga" faʻamau. Sefe au suiga.

O le isi galuega o le faia lea o le D-Link DIR-300 faʻasoaina lenei soʻotaga i isi masini (i le taimi nei e leʻo le mea). Ina ia faia lea mea, toe foʻi i le tulaga maualuga itulau o le router ma filifili "WAN" i totonu o le "Network" aitema. Kiliki i le "Dynamic IP" sootaga o loʻo i ai i le lisi, ona kiliki lea "Delete", ona toe foi lea i le lisi - "Add".

I meatotino o le fou fesoʻotaʻiga, faamaoti tulaga nei:

  • Le fesoʻotaʻiga ituaiga o Dynamic IP (mo le tele o faʻatulagaina. Afai e te le faia, o lea e te ono iloa iloa e uiga i ai).
  • Taulaga - WiFiClient

O isi tapulaa e mafai ona tuua e le suia. Sefe faʻamatalaga (kiliki le "Sefe" faʻamau i le pito i lalo, ona latalata lea i le moli uila i le pito i luga.

A maeʻa se taimi puʻupuʻu, afai e te faʻafouina le itulau ma le lisi o fesoʻotaʻiga, o le ae vaʻai o loʻo fesoʻotaʻi lau soʻotaga Wi-Fi fou.

Afai o loʻo e fuafua e faʻafesoʻotaʻi le router na faʻatulagaina i le kalani i isi masini e naʻo se uaea fesoʻotaʻi, e talafeagai la ona e alu i totonu o le faʻavae Wi-Fi ma faʻamuta le "tufatufaina" o le uaealesi fesootaiga: e mafai ona afaina ai le lelei o le mautu o le galuega. Afai e manaʻomia foʻi se fesoʻotaʻiga uaealesi - aua neʻi galo e tuʻuina le faʻamatalaga i luga o le Wi-Fi i le puipuiga.

Manatua: afai mo nisi mafuaʻaga le kalani auala e le galue, ia mautinoa o le LAN tuatusi i luga o auala e lua faʻaaogaina e ese (pe suia i se tasi o latou), i.e. afai i masini uma e lua 192.168.0.1, ona sui lea i se tasi o latou 192.168.1.1, a leai e ono mafai feteʻenaʻiga.

Pin
Send
Share
Send