Manatua Imeli

Pin
Send
Share
Send

Afai e leʻi faʻafuaseʻi ona e lafoina imeli mai i le i-meli, e i ai taimi e manaʻomia ai ona toe faʻafoi atu, ma puipuia ai le tagata mai le faitauina o mea. Lenei faatoa mafai ona faia pe a fai o ni tuutuuga o loʻo ausia, ma i totonu o le faʻavae o lenei tusitusiga o le a tatou talanoa e uiga i lenei mea auiliili.

Manatua tusi

E oʻo mai i le taimi nei, o loʻo avanoa naʻo lenei vaega e tasi ile meli, pe a fai e te le o amanaia le polokalame Microsoft Outlook. E mafai ona e faʻaoga i le Gmail, e ana le Google I lenei tulaga, e tatau ona faʻaogaina muamua le gaioiga e ala i le meli nofoaga.

  1. Ua i ai i totonu o se faila Falevalu, kiliki i luga o le mea ki a le kalama i le pito i luga taumatau ma filifili "Tulaga".
  2. Le isi, alu i le tab "Lautele" ma le mauaina o le poloka i luga o le itulau "Faaleaoga Talosaga".
  3. Faʻaaoga le mataʻu i lalo lisi o loʻo iinei, filifili le taimi i le taimi o le tusi o le a tuai ai i le lafoina vaega. O le taua lea o le a mafai ai ona e toe manatuaina pe a uma ona faʻataʻuina mai.
  4. Tusi i lalo le itulau ma fetaomi le faamau. Sefe Suiga.
  5. I le lumanaʻi, e mafai ona e manatua le feʻau na auina mo se taimi puʻupuʻu ile kiliki i luga ole sootaga Soloiaaliali i se vavaeʻese poloka i le taimi lava e oomi ai le faʻamau "Lafo".

    O le ae aʻoaʻo e uiga i le faʻamanuiaina maeʻa o taualumaga mai le tutusa poloka i le itu tauagavale pito i lalo o le itulau, ina ua maeʻa, o le otometi tapunia le feʻau pepa o le a toe faʻafouina le

  6. O lenei faiga e le tatau ona mafua ai ni faʻafitauli, talu ai o le saʻo le setiina o le tuai ma tali atu i le taimi i le manaʻoga e faaleaogaina le lafoina, e mafai ona e taofia soʻo se fesiitaiga.

Faaiuga

Afai e te faʻaogaina le Gmail, e mafai ona e pulea gofie le lafoina poo le lafoina o tusi i isi tagata, pe a manatuaina pe a manaʻomia. Soʻo seisi auaunaga e le faʻatagaina ai nei oe e faʻalavelaveina le lafoina. Pau lava le filifiliga sili o le faʻaaogaina o le Microsoft Outlook ma le muamua-gaioiga o lenei faʻatulagaina ma soʻotaga fesoʻotaʻiga e tatau ai, pei ona tatou faʻamatalaina muamua i luga o la tatou '' upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻafefea ona faaleaogaina le meli i le Outlook

Pin
Send
Share
Send