Tapē le faʻalavelave i luga o le Windows 10 komipiuta

Pin
Send
Share
Send

E masani ona faʻaliliu e le PC tagata fai mea komipiuta ma laupepa i le faaitiitia o le mana pe a manaʻomia e tuʻua lau masini mo se taimi puʻupuʻu. Ina ia faʻaititia le aofaʻi o le malosi faʻaaluina, i Windows e iai 3 mods i le taimi e tasi, ma hibernation o se tasi o latou. E ui i lona faigofie, e le o tagata taʻitasi e manaʻomia. Ma le isi, matou te talanoa e uiga i ni auala se lua e faʻamuta ai le faiga lea ma le auala e aveʻesea ai le otometi fesuiaiga i hibernation o se isi i le atoa tapunia.

Tapē le faʻalavelave i le Windows 10

Muamua, le faʻamoemoe sa faʻamoemoe i tagata faʻaaoga komepiuta feʻaveaʻi o se auala e faʻaaoga ai le masini le itiiti ifo le malosi. Lea mafai ai le maa e umi umi nai lo le faʻaaogaina le faiga. "Miti". Ae i nisi tulaga, hibernation sili leaga nai lo le lelei.

Aʻo aʻi, e matua unaʻia lava e aofia ai latou mo i latou o loʻo i ai se SSD faʻapipiʻi i luga o latou masani hard drive. Lenei e mafua mai i le mea moni e faapea i le taimi o le hibernation, le sauniga atoa ua teuina o se faila i luga o le drive, ma mo SSD tumau toe tusia taamilosaga e matua le fautuaina ma faaitiitia le olaga tautua. Le minus lua o le manaʻoga e faʻavasega ni nai gigabytes i lalo o le faila mo faʻaletonu, lea o le a le maua fua mo tagata uma. Tulaga tolu, e le ese lenei auala i le saoasaoa o ana galuega, talu ai o le sauniga faʻaola atoa na muamua lusia i totonu o le RAM. I le "Miti"Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻamaumauga e muamua teuina i le RAM, o le mafuaʻaga lena e televave ai vave le komepiuta. Ma le mea mulimuli, e aoga le maitauina mo desktop PCs, le faʻamalologa e matua leai se aoga.

I ni isi komepiuta, le faiga lava ia e mafai ona faʻaea e tusa lava pe le tutusa ki e le i le lisi "Amata" pe a filifilia le ituaiga masini tapuni. O le faigofie auala e suʻesuʻe ai pe o le hibernation ua ki ma o le a le tele o le avanoa e alu ai i se PC o le alu i le faila C: Pupuni ma vaai pe o i ai le faila "Hiberfil.sys" faʻaavanoaina avanoa i luga o lau hard drive e sefe ai le sauniga.

O lenei faila e na ona vaʻaia pe a mafai ona faʻaalia le faʻailoaina o faila ma nana. E mafai ona e mauaina faʻafefea ona e faia lea i le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faaali natia faila ma faʻavaea i le Windows 10

Tape ese le faʻalavelave

Afai e te le fuafua e faʻamavae ma le faʻapitoa faiga, ae e te le manaʻo o le laupepa e alu i totonu oe lava, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a maeʻa nai minute le gaioi poʻo le taimi e tapunia ai le tapuni, fai le seti nei o faʻatulagaina faiga.

  1. Tatala "Pulea vaega" faasolosolo "Amata".
  2. Seti le vaʻaiga Ata tetele / laʻititi ma e alu i le vaega "Malosiaga".
  3. Kiliki i luga ole sootaga "Faʻatuina le paoa eletise" sosoʻo ai ma le maualuga o faʻatinoga o loʻo faʻaaogaina nei i totonu o Windows.
  4. I le faamalama, mulimuli i le sootaga “Suia tulaga eletise maualuluga”.
  5. E matala se faʻamalama ma tapulaʻa, ma faʻalautele le laupepa "Miti" ma maua le aitema "Faasausili pe a uma" - E manaʻomia foʻi le faʻapipiʻiina.
  6. Kiliki i luga "Taua"e suia le taimi.
  7. O le vaitaimi ua setiina i minute, ma faʻamuta le faʻaletonu, ulufale i le numera «0» - ona faʻapea ai lea o le le atoatoa. E tumau e kiliki i luga Ua leleie sefe suiga.

E pei ona uma ona e malamalama, o le faiga lava ia o le a tumau i luga o le faiga - o le faila ma le faʻasaoina avanoa avanoa o le a tumau ai, o le komepiuta na o le a le alu i faʻalavelave seiloga e te toe setiina le umi le taimi manaʻo i luma o le suiga. Ma le isi, tatou te talanoaina pe faʻapefea ona faʻaaoga atoa.

Metotia 1: Poloaiga Laina

O se sili faigofie ma lelei filifiliga i le tele o tulaga o le ulufale lea i se tulafono faʻapitoa i totonu o le console.

  1. Valaau Poloaiga lainalolomiina lenei ulutala i totonu "Amata", ma tatala.
  2. Ulu atu i le poloaigapowercfg -h esema kiliki Ulufale.
  3. A e le vaʻai i ni feʻau, ae aliali mai se laina fou mo le ulufale atu i le faʻatonuga, ona sologa lelei lea o mea uma.

Faila "Hiberfil.sys" mai C: Pupuni o le a mou atu foi.

Faiga 2: Tusi resitala

A o mo nisi mafuaʻaga o le muamua auala e le talafeagai, e mafai lava e le tagata faʻaaoga ona faaaoga se isi. I lo tatou tulaga, na avea loa o ia Tusi Resitala.

  1. Tatala menu "Amata" ma amata tusitusi "Resitala faatonu" aunoa ma ni upusii.
  2. Faʻaofi le ala i le tuatusi paHKLM System CurrentControlSet Puleama kiliki Ulufale.
  3. Ua tatalaina le lala resitala, i le itu tauagavale matou te suʻe le faila "Malosiaga" ma alu i ai ma le agavale agavale kiliki (aua le faʻalauteleina).
  4. I le itu taumatau o le faamalama tatou te maua ai le palakalafa "Hibernate Faʻafouina" ma tatala e ala i le faaluaina o kiliki le isumu tauagavale. I le fanua "Taua" tusi «0»ona faʻaaoga lea o ia suiga i le faamau Ua lelei.
  5. O lenei, e pei ona tatou vaʻai, o le faila "Hiberfil.sys", nafa ma le galuega o hibernation, mou ese mai le faila na matou maua ai i le amataga o le tusitusiga.

O le filifilia o se tasi o le lua metotia auala, o le a vave tape vave le hibernation, e aunoa ma toe amataina le komepiuta. Afai i le lumanaʻi oe le faʻateʻaina le avanoa o le a e toe vaʻai i le faʻaogaina o lenei faʻaoga toe, faasao oe lava le mea i totonu o faʻailoga i le sootaga o loʻo i lalo.

Vaʻai foi: Faʻamalosiʻaia ma le faʻavasegaina o le faʻalavelave i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send