Vaʻai poloka VK vitio

Pin
Send
Share
Send

E i ai tulaga pe a o iai ni vitio i luga o le VKontakte social network e poloka pe ae taumafai e matamata i latou. E tele mafuaʻaga o lenei faʻafitauli e fesoʻotaʻi tonu i metotia mo le fofoina ia. I lenei tusiga, o le a tatou vaʻavaʻai i metotia mo le mauaina o avanoa i nisi vitio.

Matamata loka VK vitio

I le avea ai o se tulafono, mafuaaga o le polokaina vitio o fai saʻo i luga o le itulau ma le tali talafeagai e uiga i le faigata ona matamata. Avanoa tonu i le anotusi e faʻalagolago i mafuaʻaga ua taʻua iina. E le gata i lea, e masani ona tupu o avanoa i le pueina tapunia tapunia mo mafuaʻaga poto.

Vaʻai foi: e foia ai faʻafitauli ma le vitio video playback

  1. O le faʻafitauli sili ona taatele o le faʻailoa le aveeseina o le ata vitio e le tagata faʻaaoga poʻo le puleaina o le fesoʻotaʻiga lautele. Afai e tulaʻi mai se tulaga faʻapena, na o le pau le fofo o le sailia lea mo ni isi vitio, e masani ona faʻaalia i tafatafa o le mea e le mafai.

    Faitau foi: Auala e tape ai se VK vitio

    Le tele o faʻamaumauga tuʻufaʻatasia i totonu VKontakte ma YouTube vitio talimalo. Ona o lenei, mafai foi ona e taumafai e saili se faʻamaumauga i luga o lenei faʻamatalaga. E le tatau ona tulaʻi mai ni faigata i le sailiga, talu ai o le igoa o le faʻamaumauga e masani ona faʻaalia.

    Tagaʻi foʻi: Vaʻai se poloka vitio i YouTube

  2. O le isi poloka filifiliga e tupu i mataupu pe a o le tagata na faʻauluina le faʻamaumauga i luga o le upega tafaʻilagi 'upega tafaʻilagi ua vaʻaia faʻatapulaʻaina tulaga faʻalilolilo. E mafai ona logoina le tagata e ona le vitio talosaga mo avanoa. Afai ua maeʻa ona faʻasalalauina le taunuʻuga e leʻi taunuʻu, vaʻaia o le kilipa e faigata.

    Vaʻai faʻapea: Faʻafefea ona nana se ata VK

  3. A lipotia le aveeseina o se vitio e le puletaofia le umia, o le mafuaaga o le i ai i le pueina o so o se puletaofia mea. E aofia ai uma musika musika ma faʻasologa atoa o le atoa. Ole a le mafai ona e foia le mea sese, talu ai o le vitio ua uma ona tape i le taimi o lona mauaina. Pau le auala e alu ese ai mai le tulaga o le suʻe o se mea tutusa, ae le poloka faʻamaumauga, pe o le vaʻai i luga o se laisene aloaʻia i luga o le fesoʻotaʻiga.
  4. E mafai ona faʻataʻitaʻia le faʻaogaina o ni faʻaopoopoga faʻapitoa e lalagaina ai ata faʻaopopo ma faʻaopopo le ki talafeagai i le faʻamalama Afai ua poloka le vitio lava ia, e mafai ona sao i le faila faila.

    Faitau atili: Faʻafefea ona e siiina le vitio mai le VK i se komupiuta poʻo se masini feaveaʻi

  5. I totonu o faafitauli sili ona faigata, e mafai ona aofia ai le avanoa poloka e faavae i luga o le i ai o ogaoga tapulaa o le VKontakte tagata faʻaaoga maliega i le vitio lava ia. O faʻamaumauga vave lava ona tape mai le punaoa ma ua le toe mafai ona maua.
  6. O nisi taimi faʻafitauli faʻataʻitaʻi e mafai ona tupu i se numera faʻapitoa. E masani ona latou fesoʻotaʻi ma tasi o mafuaʻaga i luga atu poʻo ni mea e leaga ai le sosaiete. Sa matou talanoa e uiga i lenei mea i se isi tusitusiga i luga o le upega tafailagi.

    Silasila foʻi: "Faʻaletonu numera 5" i luga o le vitio VK

E pei ona e vaʻai, i le toe a lava mataupu uma, avanoa i loka vitio e naʻo faʻafetai i lē e ana. O lenei ua matua manino lava, talu ai VKontakte o loʻo iai se faʻafitauli ogaoga mo le puipuia o faʻamatalaga a le tagata lava ia ma le puletaofia, lea e le taliaina uma taumafaiga e aloese faʻatapulaʻa. Matou te faʻamoemoe na mafai lava ona matou tali saʻo le fesili ma fesoasoani ia te oe e foia le faʻafitauli.

Faaiuga

O nisi avanoa sese e seasea ma mafai ona misia e matou. O le mafuaʻaga lena, pe a uma ona faitau a matou faʻatonuga, ia e manatua e mafai ona e taʻuina mai e uiga i le faʻafitauli i lau poto masani ia matou i faʻamatalaga.

Pin
Send
Share
Send