Faʻaopoopoina o numera numera luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

O le faʻaopopoina o numera numera o se galuega faigata, o le fofo lea e mafai ona tele le taimi, aemaise pe a oʻo i numera lavelave. E mafai ona e toe siakiina le faʻaiuga pe saili foʻi e faʻaaogaina ni mea fuafua faapitoa, latou te avanoa e leai se totogi ma faia i le faiga o auaunaga i luga ole laiga.

Faitau foi: Tagata liliu mai aofaʻi lugalaina

Faʻaopopoina o numera numera faʻaaogaina se initoneti calculator

Le faʻaaogaina o lenei ituaiga mea fuafua e le faigata, i le tele o tulaga o le tagata e manaʻomia e seti naʻo le numera numera ma amata le faʻagasologa taualumaga, pe a maeʻa le fofo o le a faʻaalia toetoe lava vave. Sei o tatou vaʻai i mea uma faʻaaoga togafiti e lua nofoaga o se faʻataʻitaʻiga.

Metotia 1: Calculatori

Calculatori Initaneti punaoa o se faʻaputuga o se tele o ituaiga tele o calculators e faʻatagaina oe e faia le faʻatatauina i matata eseese. Latou te lagolagoina le galuega faʻatasi ma numera numera, ma latou faʻaopoopoina o loʻo faia e pei ona taua i lalo:

Alu i le 'upega tafaʻilagi Calculatori

  1. O loʻo tu ile itulau autu ole Calculatori, ile vasega "Faʻamatalaga" filifili mea "Faʻaopopo o numera i soʻo se SS".
  2. Afai o lau taimi muamua lea ua e feagai ai ma se galuega faapena, vave alu ile tab "Faʻatonuga".
  3. Lenei oe o le a maua faʻamatalaga auiliili pe faʻapefea ona faʻatumu pepa ma faatino le saʻo fuafuaina.
  4. I le faʻamaeʻa o faʻamasani, toe foʻi i le calculator i le kiliki i luga ole laupepa talafeagai. Seti le muamua tapulaʻa iinei - "Aofai o numera" ma le "Faʻagaioiga".
  5. O lenei, faatumu le faʻamatalaga e uiga i numera taʻitasi ma tau mai la latou numera numera sisitema I fanua taʻitasi, faʻatumu ni tau talafeagai ma mataʻitu ma le totoʻa le mea lea ia aua neʻi e faia ni mea sese i se mea.
  6. E naʻo le tapenaina o le galuega mo le faʻatulagaina. E mafai ona e faʻatulagaina le faʻaalia o le faʻaiuga i soʻo se tasi o loʻo avanoa numera numera, ma afai o fuainumera o loʻo eseese SSs, e tuʻuina atu foʻi se isi faʻatulagaina faʻapitoa. Ina ua uma na kiliki i luga "Fuafua".
  7. O le fofo o le a faʻailoaina atu i le mumu. A e fia faʻamasani i le aofaʻiga o le aofaʻi na feliuaʻiʻi, kiliki i le link "Faʻaali mai pe na faʻafefea ona tupu".
  8. Laʻasaga taitasi o le fuafuaina o loʻo faʻamatala auiliili, o lea e tatau ona e malamalama i le faʻavae o le faʻaopopoina o numera numera polokalama.

O faʻamaea ai le faʻaopoopoga. E pei ona e vaʻaia, o le taualumaga atoa e otometi lava, e te manaʻomia e ulufale i mea taua ma se faʻaopoopoga faʻatulagaina o mea fuafua mo au oe lava manaʻoga.

Metotia 2: Rytex

Rytex o le lona lua auaunaga i luga ole laiga na matou avea o se faʻataʻitaʻiga o se calculator mo le faʻaopoopoina o numera numera polokalama. O lenei galuega e faia e faʻapea:

Alu i le Rytex 'upega tafaʻilagi

  1. Alu i le Rytex 'upega tafaʻilagi i le fesoʻotaʻiga i luga, tatala le vaega Mea fuafua luga ole laiga.
  2. I le lisi i le itu tauagavale o le ae vaʻai i se lisi o vaega. Saili iina "Numera numera" ma filifili "Faʻaopoopoina o numera numera polokalama".
  3. Faitau le faʻamatalaga o le calculator ia malamalama i lana galuega ma faʻamaumauga o faʻamatalaga ulufale.
  4. Faʻatumu nei laufanua tatau. I le numera pito i luga ua ulufale mai, ma o latou SS e faʻaalia mai lalo. Ma le faʻaopopoga, o loʻo avanoa se suiga ile numera numera mo le tali.
  5. I le maeʻa, kiliki LMB i luga o le ki "Faʻatinoina le iʻuga".
  6. O le fofo o le a faʻaalia i se laina faʻapitoa o lanumoana, ma o le SS o lenei numera o le a faʻaalia i le pito i lalo.

O le faaletonu o lea tautua e mafai ona mafaufauina o le le mafai ona faʻaopopo e sili atu nai lo numera lua mo le tasi faʻataʻitaʻiga ma le le lava o faʻamalamalamaga i totonu o le fofo. A leai, na te feagai ma lana galuega autu.

O aʻoaʻoga i luga e tatau ona fesoasoani ia te oe e iloa ai pe faʻafefea ona faʻaopopo numera numera e faʻaaoga ai luga o le initoneti calculators. Ua matou filifilia faʻapitoa tautua e lua ina ia mafai ai ona e filifili le sili ona talafeagai mo oe ma faʻaaoga i le lumanaʻi e fofo ai faʻafitauli eseese.

Vaʻai foi: Faʻatau i le Hexadecimal Liua I le Initaneti

Pin
Send
Share
Send